איין לך מקום בשולחן 7 בארומה

איין לך מקום בשולחן 7 בארומה../images/Emo88.gif

היום שהייתי בארומה ראיתי את הדיסק של היהודים , בבית קפה הזה שמסמל לי בורגנות וכסף, הרי זה ידוע שרק למעמד הבינוני בארץ( שזה הרוב אני מעריך) ראיתי את הדיסק החדש של היהודים , ונעלבתי בשבילהם ובשביל הרוק הישראלי,,, הם שרים על ההיא שאיין לה מקום , כניראה בעולם שלנו ,,,אולי בחברה שלה אולי בשוק העבודה , ואולי היא גרה ברחוב ,,,,שאני שומע שיר כזה אני מדמיין מישהי כזאת שחייה בצד ואיין לה כסף לכוס נס קפה שעולה 15 שקל בערך ,,,,, אז אני שואל את עצמי אייך שירים כאלו משתלבים עם מקום כזה , לא מאתים לדעתי , מה קורה לרוקרי ישראל? האם את כולם מעוור הכסף אחרי הצחלה כלשהי ? הרצון רק להרוויח יותר ? ,,,ככה זה ניראה לי ,,,, המטרה כבר לא מקדשת את האמצעים , כלומר השיר נועד לספר לנו על משהו אבל למה אני מאמין להם שאני פוגש את הידסק בבית קפה בורגני ,,,, אם אני אומן רוק ואני עושה שיר כזה שבא להעביר מסר על עוני או מצוקה חברתית אני לא אשים אותו בבית קפה שמה כולם יושבים ביחד ומסובים מסביב לשולחן ויש כסף לכולם ולאף אחד לא חסר כלום על הצלחת ,,, אני לא מבין את הרוקרים האלה כולם כבר משתחווים למיסחור ,,,
אני כבר יותר מעריך אפילו את רוני סופר סטאר לא ראיתי דיסק שלה בארומה ,,,,מישהו יודע כמה עולה החדש שלה?

Tomer TR

New member
אני באמת שלא מבין את הגישה שלך

קודם כל, מה הבעיה עם זה שראית את האלבום החדש שלהם בארומה? לא זכור לי שהם מוכרים את האלבום שלהם שם, ואין חוק או מוסר שנוגד את השמעת השירים שלהם במקומות כאלו חוץ מזה, מצטער אם אהיה קצת תקיף אבל בכנות, אני לא סובל את הגישה שלך כלפי "רוקרי ישראל" הגישה שלך שאומרת שאמני מוסיקה צריכים להישאר רעבים ולחיות על פת לחם (לא חסרים דוגמאות מצערות), במילים אחרות לדעתך אסור לאמנים להרוויח כסף גם מעבר להופעות ומכירת אלבומים נטו בחנויות דיסקים, כי זה נוגד ערכים כלשהם. אני לא חושב שיש לך באמת מושג (אפילו לא בגרוש) איך השוק מתנהל היום, כמה (קצת) אמנים מרוויחים ממכירת האלבומים שלהם וכמה מזל יש ליהודים שבגלל שהם חיות במה ומאמינים קודם כל בעצמם, הם מתקיימים בעין יפה. תזכיר לי איפה היהודים טעו שאתה מאשים אותם, מתי הם בעצם "התמסחרו"? וממתי היהודים אמורים לדבר רק לאנשים בעלי מצוקות חברתיות?! (נראה לי שקצת טעית בכתובת) א) יש הבדל בין פירסום לבין "התמסחרות" ב) גם למוסיקאים מגיע להתקיים בכבוד, וכן, אם הם בוחרים לשם כך להרוויח כסף מהצד מעבר למוסיקה שהם עושים, אין בזה כל רע, זכותם בדיוק כמוך. לא רק לשחקנים, דוגמנים ו"מפורסמים" אחרים מותר לעשות את מה שאתה כל כך מתנגד אליו. צא מהבועה שלך, היא התפוצצה מזמן, תסתכל למציאות קצת בעיניים בנושא הזה ותבין שאם אמנים בוחרים לעשות דברים כאלו - יכול להיות שאין להם ברירה, או שהם צריכים, בדיוק כמוני וכמוך... ותעשה לי טובה ואת השטויות האלו תשאיר לפורומים אחרים ואל תגרור גם לכאן שבת שלום

Tomer TR

New member
ועוד משהו

היהודים מעולם לא נגדו את הערכים של עצמם, גם בנושא החרוש-מכל-עבר שכתבת עליו (מה שלצערי או אולי לצערך מעסיק אותך בפורומים יתר על המידה)

פת לחם?

אני די בטוח שאפשר להתקיים יפה מאוד גם בלי לנסות למכור את עצמך , בכל מקום אפשרי יש חנויות מוזיקה זה המקום של המוזיקה לדעתי,,, חבל שאתה קורא לדברים שלי שטויות , כי בשביל זה יש פורום וזה לא מכבד, לדון בדברים , ככה יותר קשה לי לענות לך,,, מאיפה אתה יודע אייך השוק עובד? ,,,,

Tomer TR

New member
סליחה???

קודם כל תירגע ותנסה בעצמך לקדם את עצמך במוסיקה, אני לא ניסיתי אבל מידע בסיסי קל להבין כמה קשה זה, במיוחד כשאתה לא הבן-של... והיהודים לא מוכרים את עצמם, הם מוכרים את היצירה שלהם, וזכותם שזה יגיע ליותר אוזניים בכך שהאלבום ימכר במקומות נוספים לחנויות התקליטים יש לי שאלה, איך אתה שומע דיסקים היום? הרוב יענו לך ב-MP3 שלי כן, העולם משתנה, הצרכנות משתנה והיום אנשים פחות שומעים דיסקים אלא יותר MP3, לכן גם תוכל למצוא את "פורטה" ככרטיס זיכרון אצל סלקום! אההההה!! ממוסחרים!

מה לעשות שאני לא אגיד אמן

לכל מה שיעשו הלהקות שאני אוהב ומאמין בהם ומה לעשות שיש לי רגישות גבוהה למצוקות בחבר'ה ואני שם לב יותר לדברים כאלו מסביבי ובשבילי דיסק של אומן זה לא קינוח לארוחת זלילה,,,

Tomer TR

New member
ממש לא הבנתי מה אתה רוצה אבל ../images/Emo27.gif

אם יש לך בעיה עם זה שמוכרים גם בארומה דיסקים של אמנים, למה אתה לא הולך וכותב בפורום ספרות שהיא הפכה ל"ספרות זולה" (אפילו יש לך כותרת) כי היא נמכרת גם בחנויות כלבו ולא רק בסטימצקי\צומת ספרים וכד'?
בקיצור, צא מזה, wrong number

סטימצקי זה עוד בסדר

זה מקום של תרבות בעייני לדיסק יש מקום אבל ארומה?..לא מתחבר לי יפה ,,,עם כל האוכל ההמולה הרעש,,,היהודים שרים על ילדים אבודים ,,בארומה יש משפחות מאושרות,,,פשוט לא מתחבר לי

Tomer TR

New member
ולדעתי סטימצקי יקרנים מגעילים, עדיף מקום אחר

ויותר זול. איזה שטויות אתה מדבר "בארומה יש משפחות מאושרות" צודק, אני אלך לקנות את היהודים רק במקומות נידחים ועצובים, כי היהודים זה רוק ורוק אמור להיות עצוב היית ילד בן 11 וזהו

למה סטימצקי מגעילים אותך?

מה הם עשו לך? כבר,, זהו מקום של תרבות ספרים זה קניין רוחני עצום בדיוק כמו דיסקים שאנחנו קונים ,,,, אני בטוח שבסטימצקי דיסק של היהודים לא יעלה יותר ,,,ממקום כמו ארומה ,,,

Tomer TR

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה כבר מסביר את העניין לך תצא קצת מהקופסא ותחפש ספרים טובים לקנות, תראה כמה עולה בסטימצקי לעומת מקומות אחרים ותשוב "מקום של תרבות ספרים וקניין רוחני עצום" עלאק

למעלה