איין לך מקום בשולחן 7 בארומה

אהבתי את

שלמה של שנות ה80 של שלמה הוא כתב אז המון שירים יפים יש לי את האוסף המשולש שלו,,,והוא מאוד יפה ,,,הרבה פחות ממתקי מהיום ,,,בהחלט ,,, גם הוא מה שניקרא "התמסחר"

נשמת

New member
נשמה, אתה יודע מה הבעיה שלך?

שאתה משוכנע שילד עצוב\גלמוד\מסכן\נטוש זה ילד שלא אוכל, לא נכנס לארומה, ושלארומה יש כניסה אך ורק למשפחות שעברו סלקציה טיפולית המוכיחה כי הבית מתנהל כשורה.

kingnothing1

New member
אבל דווקא לאנשים האלה צריכים לדחוף את זה..

ולפרצוף... האאוטסיידרית שיושבת על המדרכה בשוק לא צריכה לשמוע את השיר מחנות הבגדים הקרובה כדי לדעת איך זה מרגיש... (מה גם שהיא לא תישמע כי בחנות בגדים כולן פרחולות..- חחח סתם סתם סתם..) מי שצריך עירוי לווריד על פערים חברתיים זה אלא שהולכים לארומה.. מה גם שאני לא יתנגד בפעם ב.. שאני שם לשמוע מוזיקה נורמלית.. דודו

אני עדיין מעדיף לשמוע

מוזיקה בדיסקים רגילים (מקוריים) איין לי MP3 , ובטח שלא מוריד אותם באינטרנט , אם אני קונה רק דיסק מקורי ,,,,אם לא אז לא,,זה הכי מכבד לדעתי

Tomer TR

New member
כל הכבוד, אבל אתה עדיין לא הרוב

ומה שקובע בשביל המשווקים זה הרוב והקידמה גם, כן, יכול להיות שיש או שיהיו דברים יותר רווחים לקונה ולמוכר מאשר דיסקים (ולא רק מבחינת התשלום). אבל עזוב אותי מלנסות לשכנע אותך, לא בשביל זה אני כותב, וזה שאתה כותב שאתה אוהב לשמוע בדיסקים, זה כמו שתגיד שX יאמר שהוא מעדיף לשמוע אלבומים בתקליטים, כי זה מה שהוא אהב מאז ומתמיד, זה עדיין לא רוב השוק, כנראה.

izzys

New member
כן, פת לחם. לא כולם ממלאים את האמפי בקיסריה.

וגם אלה שכן, ממש לא חוזרים בלימוזינה. תפקח עיניים, שוק המוזיקה בישראל לא קרוב ללהיות רווחי. ואם אתה לא מפורסם או סלבריטאי, מהמוזיקה שלך תגרד את המינימום. זמנים משתנים, מוזיקה מקומה ממש לא רק בחנויות דיסקים. הם מוכרים מוזיקה, לא את עצמם. ל'למכור את עצמך' יש שם תואר, והוא נשמע הרבה פחות טוב ממוזיקאי. אז שים לב לדברים שאתה אומר.

אולי אתה זה שעוצם עיינים?

קראתי לי לצאת מהבועה שלי , האם אתה מכיר אותי מספיק ואת החיים שלי ואת העבר שלי כדי להגיד לי לצאת מהבועה שלי? אולי אני כבר מכיר טוב את המציאות,,,בגלל זה שירים כאלו עושים לי משהו ,,,עמוק בפנים ,,,,נוגעים לי,,,בנשמה,,בלב,,,ברגש,,, אולי אתה זה שעוצם עיינים ואומר לכל דבר ואהאו איזה יופי,,,הדיסק של היהודים בארומה ,,,איזה כייף,,,,נוכל ארוחה שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו ונקשיב לשירים על כאלו שאיין להם פינה בעולם זה ממש ,,,משתלב,,

Tomer TR

New member
אתה בכלל לא ממוקד במה שאתה כותב, אתה סתם תוקף

מה הקשר בין זה שהשירים עושים לך משהו לזה שהאלבום נמכר גם בארומה?! חלאס. האלבום נמכר גם בארומה, גם בחנויות הדיסקים וגם ככרטיס זיכרון בסלקום. אתה יכול למצוא אותו במחיר שווה נפש כדיסק בחנויות הדיסקים המובחרות אם ארומה לא נוח לך במחיר בארומה, האיכות המוסיקלית של היהודים לא נפגעת עקב זה שהאלבום נמכר בעוד מקומות, והיום לא מוכרים רק דיסקים בחנויות הדיסקים - כמו שספרים לא מוכרים רק בחנויות ספרים, וממתקים לא מוכרים רק בחנויות ממתקים!
!

אני תוקף?

אתה בתבגובה הראשונה שלך קראת לי לא לכתוב פה בכלל , כאילו זה לא נחמד שיש גם דיונים על דברים ולא רק שירשורי סגידה ללהקה? אני התוקפן, תיראה כמה הייתה תופנית התגובה שלך הראשונה , אל תביא את השטויות שלך לכאן , אם זו לא תגובה תוקפנית אז,,,למה אתה מצפה שאני אשיב לך? לי זה פשוט חבל לדעתי הם הורסים תדמית בדיוק כמו אביב גפן,,,לדעתי זה הרס לו משהו,,באמיתיות שלו ,,,, בגלל דבר כזה זה יכול לגרום לי תתפלא ,,,שיש לי תקציב לקנות פשוט דיסק של משהו אחר שלא יזכיר לי נינט וכוכב נולד או משהו כזה

בטח שיש קשר בין שירים לרגשות

אני בטוח שאצל הרוב פה זה ככה, אצל רוב בני האדם אנשים לא בוחרים את האומנים שלהם סתם אלא בגלל משהו שנוגע להם בפנים ,,,ברגש,,,בנשמה,,,, בשבילי השירים של היהודים זה לא רק הרעש, הצעקות הדיסטורשנים והפוגואים (ככה קוראים לזה?) אלא האמירה החברתית רגשית בשירים הכל קשור אחרת הייתי בוחר בשירי מיימון כאומנית מובילה במערכת שלי ובחיים שלי

Tomer TR

New member
כתבתי לך לא לכתוב על הנושא הספציפי הזה...

וזה כי הוא נחרש מכל עבר. שים לב למה שאני כותב ותזכיר לי איזה תדמית הם בדיוק הרסו בזה שאתה יכול לקנות את הדיסק שלהם בעוד מקום, כי אני רוצה לכתוב אותו הדבר לאורי אדלמן, שמצאתי את הספר שלו במקומות שמחים ומאושרים גם כן חוץ מסטימצקי המכובדת והיקרנית עם המחירים שווי הנפש לכל טחון בישראל... תכתוב נגד הלהקה דברים לגיטימיים, גם אני כותב כשאני רוצה, לדוגמא לפני שהאלבום יצא ייחלתי ש"כאילו" לא יכלל בתוכו בסוף כי לא אהבתי אותו, שמח? ומה אכפת לי מאביב גפן עכשיו, רוצה לדעת משהו? כשכתבתי איפשהו בשרשור שאתה כל הזמן כותב אותו הדבר, זה כי לפני חצי שנה הייתי קורא בפורום אביב גפן וכל הזמן פירסמת אותה הודעה בניסוחים שונה על הנושא הזה כלפיו, ולא הפסקת, ולפני כמה זמן נכנסתי לפורום וראיתי שאתה עדיין כותב אותו הדבר, וצחקתי לאללה - מצטער אבל אתה פשוט תקוע באותו נושא ודעה מיושנים כ"כ הרבה זמן, מציע לך קצת להתאוורר למצוא משהו שירגש אותך במקום להתעסק בשטויות האלה כל הזמן

כתבתי גם על אביב גפן

כי היה איכפת לי ממנו גם כאומן ולא רציתי להפסיד אותו רגשית אני דווקא כותב על הדברים האלו מאהבה לאומן , לדעתי זה מוקש שהאומן עולה עליו ולא שם לב,,,אני אומר את זה כי אני מרגיש קהל ואומן צריך להיות קשוב לקהל!!! אני אולי אחד אבל אולי דעתי חשובה,,, ואולי יש עוד כאלו שחושבים כמוני,,,כן ,,כן אני כותב אותו דבר כי זה באמת מה שאני מרגיש,,,! כי זה חשוב לי! כי האומנים האלו חשובים לי ,,,הם חלק מהחיים שלי,,, אבל אתה יכול לצוק עליי,,כמה שאתה רוצה אבל אכתוב לך משהו שאביב גפן בעצמו כתב: תאמר שאני דיכאוני ומוזר אבל יום אחד גם אתה תבין,,,,אולי אתה זה שבבועה ולא אני ויום אחד היא תתפוצצ לך ואז אולי תוכל להבין אותי,,יותר טוב ,,,,ואני כמובן לא מאחל לך רע כלשהו בחיים רק תחשוב על זה ,,,בהחלט דברים משתנים כמו שכתבת ,,, גם אתה תוכל יום אחד להבין על מה אני מדבר,,

Tomer TR

New member
ממש לא אכפת לי מאביב גפן כרגע

ומהדעה שלך כלפיו. ידעתי שתגיע אליו בסוף

לא איכפת לך מאביב גפן, כי הוא אופנה

לא איכפת לך מאביב גפן, כי הוא אופנה שעברה אצלך ואיננה? אם כך עוד חצי שנה תגיד על היהודים,, אומנים אמיתים שאצלנו בלב נשארים, כניראה שאתה עובר כל פעם מאופנה לאופנה נכון אני מאוכזב מדברים שאביב עשה אבל אני בא לבקר אותו מדיי פעם (הולך להופעות) הוא לא אופנה חולפת אצלי, וגם היהודים לא,,,רק חבל ,,,ש,,,(כל העניין הזה)

Tomer TR

New member
לא אכפת לי מאביב גפן כי אתה חופר!!!!!!!!!!

ולא בא לי להכנס בחפירה שלך בשרשור של "היהודים ממוסחרים" גם אליו, כמה אתה טוחן כאן אבק, ראבק איך אתה מקשר בין דבר לדבר תהיה לי בריא

Take a sad song

New member
אולי..

תכתוב את הדיעות החכמות שלך(וזה לא בציניות) קצת יותר בנחמדות? אפילו שהבחור "חופר" ויש מצב שהוא כבר עלה לך על העצבים והכל, אבל באמת שחבל עלייך:) הכל ברוח טובה הא..

למעלה