איין לך מקום בשולחן 7 בארומה

Tomer TR

New member
מסכים איתך

אבל לכל דבר יש גבול, כמה אפשר לענות בנחמדות כשבמקום תשובות (או דו-שיח בכלל) מקבלים בלוק ותגובה שלא קשורים לעולם ולפעמים לנושא, קורה

Tomer TR

New member
ולא תהיה לי דעה שמרנית כמו שלך

גם אם כמו שאתה חושב כעת שאולי אני בבועה, לפחות אני קצת מודע למה שהולך סביבה, והמוסיקה היא מה שחשוב לי ולא באיזה חנות ארורה היא נמכרת

Tomer TR

New member
הוא לא נמכר רק שם

אם לא נוח לך לקנות אותו שם, תוכל לקנות אותו עם "פשוטי העם" גם בחנויות התקליטים הרגילות, במחיר שווה לכל נפש, עם כל ההפקה הגדולה שלו

izzys

New member
בחור,

את הפרשנות שלך לאין לך מקום אתה יכול להשליך לאן שאתה רוצה. אבל לקשר שיר באופן ישיר או עקיף למסחור זה אפילו די דבילי, בעיקר אצל היהודים. להתפרנס ממוזיקה זה לא בדיוק החלום הרטוב של כל חשבון בנק, וגם לראות אלבום של היהודים בסניפי ארומה זה לא מחזה מלבב. אבל, ויש אבל, הבעיה פה היא גם קצת בתפיסה. כי זה אופן נוסף של שיווק, אין לארומה שום חסות על האלבום, הוא בסה"כ מוצע למכירה בסניפים. אפילו יאמר לזכות ארומה כשהם בר קנו לעצמם שם של תומכי מוזיקה (כן, גם עם 'רק שירי אהבה' של אביב.) אם תשים לב בכל סניף יש שירים לבחירה, מתוך רפרטואר די יפה של להקות כמו פרל ג'אם, רדיוהד וכו'. וביניהם יש גם את 'הזמן שלך' אם אני לא טועה. זה בערך כמו להזעזע מזה שהאלבום נמצא בסטימצקי. או ב YELLOW. לאף אחד מהחברות אין בלעדיות על האלבום חוץ מללהקה עצמה, וחברת התקליטים המשובחת, שהמעבר אליה כ"כ הוא מבורך, התו השמיני. האלבום מגיע ליותר קהל יעד. אני גם כמעט וסגורה שלא הלהקה מחליטה לאן יופץ האלבום ולאן לא. היהודים כבר לא להקה קטנה ואנונימית, היא נחלת הכלל. גם של מי שיקנה את פורטה בארומה, או בתחנת דלק, או בחנות ספרים.

izzys

New member
די כמה טעויות ../images/Emo122.gif

אפילו אין לי כוח להתחיל לתקן. תשתדל להבין את הפואנטה.

lemons

New member
אני לא מבינה

למה הוא\היא בחר\ה להשתמש במשפט "את הפרשנות שלך לאין לך מקום אתה יכול להשליך לאן שאתה רוצה." זה רק מעיד שבלי כל קשר לנושא המדובר בשרשור, אתם לא באמת מוכנים לקבל דעות אחרות

Tomer TR

New member
לא הבנת את המשפט

להשליך לאן שאתה רוצה=לפרש בדרכים רבות ושונות

Tomer TR

New member
../images/Emo45.gif

יא אללה, ביומולדת הבא אני אבקש משאלה גם שלא יבוא מישהו שיחפור על זה כאן יותר בחיים

קודם כל

תודה על התגובה האצילית ,! כמו שכתבתי למעלה לדעתי מקומה של המוזיקה אמיתית , היא לא בחנות של אוכל ,,,אלא בחנויות המוזיקה המובחרות, זה שהיהודים כבר נחלת הכלל לא צריכה להפוך אותם למשהו שמזכיר לי את נינט , מצטער אבל זה מה שזה מזכיר לי למכור למכור למכור בלי ערכים , בלי מטראת ההקדש והמסר של השירים

Tomer TR

New member
תן לי לתקן אותך

כשמוצאים אלבום, המטרה היא באמת למכור למכור למכור ולא להגיע לכישלון מכירות, מה רע שישמעו את היהודים יותר אוזניים? כל עוד המוסיקה של היהודים לא נפגעת - אין בזה כל רע

izzys

New member
?!.

בהנחה שהכסף צריך להגיע אך ורק ממכירות האלבומים והופעות, אז מותר לו גם להמכר רק 'בחנויות המוזיקה המובחרות'? טוב מר ישראל, אם שוק המוזיקה היה מתנהל לפי הקריטריונים שלך תוך שנה כל המוזיקאים היו זונחים את היצירה. בלי ערכים? איך משתלב פה המסר של השירים? מה לעזאזל הקונספציה?!

כמו שכתבתי,

אפשר ללהקה מוכרת כמו היהודים לשים את עצמה רק בחנויות המוזיקה או סטימצקי , והם יכולים להתפרנס מיזה בכבוד ,,,, פשוט אני לא רואה חיבור בן המקום למוזיקה כזו ,,,,ארומה זה מקום לבליסה ,,,,אותי זה לא היה מכבד בתור אומן שימכרו אותי שם,,, ככה אני חושב,,,ככה אני מרגיש,, וכמו שכתבתי אני אוהב את היהודים כי יש להם מסר בשירים הם מזהירים אותנו מדברים בחבר'ה,, אבל ארומה לדעתי לא המקום למכור את זה , ארומה זה ההפך הגמור באווירה של השירים , גותית אפלה , או שירים על דור אובד וכאלו בארומה פשוט יש אווירה הפוכה ככה אני רואה את זה

Tomer TR

New member
אז אל תקנה שם!

כשאתה ממלא דלק אתה מבקש לא לקבל גם עיתון, כי אתה במקום לתדלוק?! וחנויות דיסקים הם מקום כה אפל כלשונך, אפילו שתמצא בו גם את מרגול וכוכב נולד? אין לך, אין לך הגיון

Spirite

New member
בנאדם,

קודם כל, לא. הם לא יוכלו להתפרנס בכבוד אם הם ישימו את עצמם רק בחנויות המוזיקה ובסטימצקי. אין מה לעשות, זו המציאות. צריך לשווק את עצמך כדי שתוכל להתקיים. כיום, כל דבר שאני עושה ישר מתפרש אצל אבא שלי כדרך שממנה אני אוכל להתפרנס, וזה כולל שיווק, אם באינטרנט, בחנויות או מפה לפה. הנקודה היא, שהאווירה לא מאכילה אף אחד. זה לא משנה איפה הם מוכרים, כי מי שקונה את הדיסק, אני מקווה, זה אלה שאוהבים את המוזיקה של היהודים, ולהם לא אכפת איפה קונים - העיקר שזה היהודים! לא צריך להיות חיבור, צריך שתהיה פרנסה. זה לא מסחור, וזה לא נוגד שום ערכים. ככה זה. גם להקות מוכרות צריכות לשווק את המוזיקה שלהן, או שאנשים לא יידעו, פשוט מאוד.

קראתי את מה שכתבת ספיר

ואני אומר לך תודה על זה! מילים שמסבירות יפה כמה נעים לקרוא ! לגבי מה שכתבת התשובות שלי פזורות בן בשורות פשוט קשה לכתוב את זה שוב: תקראי למטה למשל את מה שכתבתי בכותרת: האומנים נכנעים לקידמת הטכנולוגיה ,,,מוזמנת ,, וגם: בקצרה: דווקא בגלל שהיהודים נחשבים לאלטרנטיבה,,משהו אחר,,,איין להם טקסטים "פשוטים" ופופיים ,, הם אמרוים לייצג משהו אחר ,, ואני בטוח שאפשר להתפרנס ממכירות בחנויות המוזיקה המוברחות מי שיש לו כבוד אליהם יגיע כדי לרכוש אלבום בחנות מוזיקה מכובדת ,,בכל מקום היום יש חנות כזו,, תודה שוב,,
ישראל

למעלה