איך אנחנו מציגים את עצמינו?!

iba90

New member
איך אנחנו מציגים את עצמינו?!

אז אחרי שדובר פה רבות בפורום על "איך ואיפה" אנחנו מכירים את ה"פוטנציאל הזוגי" שלנו וכבר סיכמנו שכולם נמצאים היום "באינטרנט" (אתרי הכרויות בעיקר). נשאר לנו רק לדעת איך ליצור כרטיס באתר הכרויות שיוכל למשוך אליו אנשים שיבואו בגלל התמונה אבל ישארו בגלל מה שכתבנו על עצמנו. הפסקה הראשונה שבה אנו מציגים את עצמינו היא בד"כ זאת שגורמת לנו לרצות את\או לוותר על מי שאנחנו רואים באתר. היא זאת שמושכת אותנו, הרבה פעמים, לקרוא על אותו בן אדם גם אם הרושם הראשוני מהתמונה לא "עשה לנו את זה".

הרבה פעמים אנחנו קוראים את הכרטיס של עצמנו ושואלים אם זה מספיק מעניין, מושך, אם אנשים יגלו בו עיניין...ולכן מה שהייתי רוצה לעשות הוא שכל אחד יציג את עצמו (עד כמה שאפשר במסגרת האנונימיות חח- נתון לשיקולכם) והשאר ינסו להפוך את מה שרשום ליותר "מושך" לקריאה (אם יש מה להוסיף כמובן...). או שאם מישהו\י רוצים....תנו על עצמכם מספר "נתונים יבשים" וחברי הפורום יוכלו לעזור לכם לחבר את הפסקה הראשונה שתציג אתכם (לדעתם) בצורה הכי טובה.

יאללה תנו בראש- אולי בזכות זה תתחילו לפגוש

Light18m

New member
רעיון מעולה

יהיה אפשר ככה לקבל פידבקים על המלל, ולשפר אם צריך.

דרך אגב, מישהו מתכוון לענות באופן ישיר לiba90

כי אני עוד לא הייתי באתרי היכרויות ודווקא הייתי שמחה לטיפים...

askimosi

New member
גם אני אשמח לטיפים....

הפעם היחידה שהייתי רשום הייתה לפניי 5 שנים וכבר לא ממש זוכר מה רשמתי על עצמי מאז אני לא רשום באף אתר - הקיצר אשמח לקבל כאן טיפים אוליי עוד כמה חודשים ארשם

groovy cat

New member
לכתוב על מי שאתה ולא לזלזל!

כשאני יוצר/מעדכן כרטיס באתר הכרויות
דבר ראשון שאני עושה זה לחשוב טוב טוב על אוסף התכונות,
התחביבים והדברים שאני אוהב ואח"כ אני רושם אותם בכרטיס.
אני דואג לפרט כמה שיותר ולהשאיר כמה שפחות מקום לדמיון ולמלא כמה שיותר שדות בטופס.
בנוסף, משתדל להיות כמה שיותר חיובי בכרטיס ולהימנע ממילים
עם קונוטציה שלילית...בקיצור: מראה רצינות וחיוביות בכרטיס.

באופן אישי כשאני פונה לבחורות באתרים האלה, גם אם הבחורה נראת ממש הטעם שלי, ממש חורה לי ומוריד לי ממנה אם היא בקושי רשמה על עצמה דברים או רשמה משפט שחוק כמו: תפגוש אותי ותגלה מי אני....זה מראה על חוסר רצינות, זלזול ולא נותן לי שום מידע עליה...אני יודע שבחורות מקבלות המון פניות באתרים האלו אבל ראבאק: תשקיעי 10 דקות מהזמן שלך, תראי טיפה רצינות ותשקיעי טיפה כשאת יוצרת את הכרטיס שלך!

ללא ספק המשפט השנוא עליי

"אשמח לספר על עצמי בארבע עיניים". כן, נכתב גם על ידי הרבה גברים, ולא בהכרח כאלה שנראים כמו אלן דלון בצעירותו.
סתם מראה על זלזול, שלא לומר טפשות.

יש הרבה יותר גברים פנויים מנשים פנויות

באתרים האלו, וזאת התוצאה לצערנו...
בכלל באופן כללי בארץ רואים הרבה יותר בנים ברחובות, בפארקים, ובמקומות בילוי מאשר בנות. טיילתי הרבה באירופה בשביל להבין שזה באמת כך. הסיבה לכך בארץ כרוכה בגזענות, ולכן אמנע מלפרט אותה בפומבי. מי שרוצה הסבר מוזמן לשלוח לי מסר.

לא הבנתי את הקשר

זו התנהגות אופיינית גם לגברים וגם לנשים.

כשנכנסתי לראשונה לאתר היכרויות, הייתי בשוק מהזלזול המופגן של הגברים, והייתי משוכנעת שלא יכול להיות שגם נשים נוהגות ככה. יום אחד החלטתי לבדוק את הכרטיסים של הנשים וחשכו עיניי: אותן תופעות בדיוק. אז אולי יש פחות נשים שפונות סדרתית למאות גברים עם קופי פייסט, אבל בכל הכנות, לא ראיתי שנשים משקיעות יותר מחשבה בפרופילים שלהן.

אני אתן בכל זאת את ההסבר כאן

בכל מקום בעולם יש יחס אבסולוטי של 1:1 כמעט בין כמות הגברים והנשים. ההבדל הוא בכמה רואים את אותן הנשים ברחוב, במקומות הבילוי, במסיבות, בלימודים, והיד נטויה.. אז ככה:
תפתחי גוגל ארץ, ותסיירי לכל אחת ממדינות ערב שסביבנו. עכשיו תפתחי שם איזו תמונה שתרצי באחת מהערים, ותראי רק גברים ברחובות, או לפחות ברובם המוחלט עד מאוד. הסיבה למה זה כך מובנת לכולנו.
עכשיו קחי את מדינות מערב אירופה ושם היחס הוא בערך 50:50. ולבסוף, קחי את ישראל, שהיא כור היתוך בין מזרח ומערב והתשובה מונחת לפנייך

אגב, במדינות מזרח אירופה כגון לטביה, יש כמות בנות גדולה יותר מבנים בכל מקומות הבילוי וברחוב, ואני אומר זאת לא רק על סמך חברים שיש לי משם, אלא גם על סמך מספר ביקורים שעשיתי שם...

מה שאמרתי היה רלוונטי מאוד לאתרי היכרויות,

כי הם משתפים את הלך הרוח של הרחוב ומקומות הבילוי.
לכן נתתי את הדוגמא של גוגל-ארץ.
לבחורה בישראל קל מאוד להשיג דייט באתרי היכרויות, שכן מספר הפניות הממוצע עומד על כ- 5-10 ליום. נכון שרובם לא יהיו משהו, בלשון המעטה, אבל לפחות יש לכן יותר "חומר" לברור ממנו. עבורינו, הגברים, המצב עגום הרבה יותר. כי אם כבר מצאנו מישהי שמוצאת חן בעינינו, אנחנו צריכים לעמוד בתחרות קשה מול הרבה מועמדים אחרים.
כלומר ההבדל בין גברים לנשים בארץ הוא שאישה רק צריכה להסכים מהצד שלה, כשהיא מוצאת מישהו שמצא חן בעיניה שפנה אליה. גבר חייב לעבור את שתי המשוכות: גם למצוא מישהי שמוצאת חן בעיניו (וגם הרבה בנות הן לא בדיוק מציאה גדולה...), וגם לקוות לעבור את הסינון שלה.

אני רושם כל זאת גם על סמך ניסיון אישי, וגם על סמך היכרות עם הנושא גם מהצד השני.

אני לא יודעת מה אתה מכיר מהצד השני

אני מכירה את זה שאשה (בעיקר צעירה עם תמונה נאה) מקבלת טונות של פניות זבל, אפילו ברגע שהיא נרשמת לאתר ועדיין לא התחילה למלא את הכרטיס. זה מתסכל, מייאש, וגורם לסלידה מכל המין הגברי. מצד שני, טענתי ואני שוב טוענת שבכרטיסים עצמם אין הבדל איכותי בין גברים לנשים. אצל שני המינים הרמה הכללית מאוד ירודה (לפחות באתרים הישראליים הקונבנציונליים).

אני באופן אישי לא מוצאת שום טעם ותועלת במלחמת המינים מסוג "מי סובל יותר". ראיתי אותה בכל מיני הקשרים ופורומים, אבל חייבת לציין שכאן הבחנתי בבכיינות די נפוצה אצל גברים, שחיים באיזו פנטזיה כאילו אשה לא צריכה לנקוף אצבע בכדי למצוא זוגיות. ובכן, שטויות, ויש כאן מספיק נשים ראויות מכל בחינה שיכולות להעיד על כך. אני באופן אישי לא מחכה שגברים יפנו אליי. להיפך, אני מעדיפה לפנות בעצמי לגברים שמוצאים חן בעיניי ועשויים להתאים לי. הבעיה - יש מעט מאוד כאלה!!!

dori78

New member
אתה חצי צודק

נכון שיש הרבה יותר גברים מנשים באתרי הכרויות, אף אחד לא אמר כלום לגבי גברים פנויים...

אוי, כמה שאת צודקת...

אבל אני חושבת שבגיל הצעיר של רוב גברברי הפורום, אכן יש יותר פנויים ממין זכר, ולכן ראוי שאלו ישקלו גם נשים בשלות יותר

בגיל 0 באמת אין הרבה ברירות...

ולעניין עצמו, אתה עושה בשכל שאתה לא פוסל מבוגרות ממך, אבל יש כאלה בפורום ששוללים את זה על הסף. אפילו עלמה המבוגרת מהם בשנתים נחשבת כ"מבוגרת". ועל זה נאמר: "הנעורים הם דבר כ"כ נפלא - חבל שהם מבוזבזים על הצעירים...".

lb215

New member
יש לי שאלה

את לא מעדיפה למצוא גבר שהוא בגילך או יותר מבוגר? אם לא אז למה את דווקא מעדיפה משהו צעיר יותר?

אין לי העדפה, כל מקרה לגופו

מן הסתם הפרש גילאים גדול (ולא, 5 שנים זה לא נחשב) משפיע על הקשר. זה יכול להיות טוב, זה יכול להיות רע. למה לפסול מראש?

למעלה