איך אנחנו מציגים את עצמינו?!

לבנות אני ממליץ להשתמש בקצת הומור

אותי זה מושך בכל אופן.
ולא לכתוב קלישאות כמו "מחפשת את החצי השני שלי".
אם חסר לך חצי זה לא פה, זה בחדר ניתוח

ולא לכתוב "אם אתה רוצה לדעת עלי משהו, שלח הודעה".
זה כבד מדי לשלוח הודעה רק כדי לדעת שסיימת עם המשחקים... או שלא סיימת.
את אמנם בחורה איכותית, אבל אנחנו עוד לא יודעים את זה

וכמובן לא לטפח ציפיות... בשני המינים.
הרבה הודעות ידרשו בשביל סיכוי אמיתי עם מישהי/מישהו.

מנומשת27

New member
רק על עצמי לספר ידעתי (וכו')

אבל תחת סייג זה, כשעיינתי בכרטיסים באתרי היכרויות הסתכלתי בעיקר על הדברים הבאים:

כושר ניסוח

מקוריות/הומור/יצירתיות (הכרטיסים שהכי אהבתי הם כרטיסים של אנשים לא-שגרתיים שמלאו את הקטגוריות השונות בדרכים שנונות ויוצאות דופן)

מקצוע (אתה עושה משהו מעניין? זה פלוס)

מה אתה קורא/רואה/שומע ואיך אתה מתייחס למדיה

אני מסכימה אתך שכרטיס טוב can take you a long way, העניין הוא שאני די בטוחה שכרטיסים שקולעים לטעמי האישי לא ימצאו חן בעיני בחורות אחרות ולהיפך (מישהי העלתה בזמנו לפורום היכרויות את מה שלדעתה היה הכרטיס הנורא ביותר שאי פעם נתקלה בו. אני במקומה הייתי יוצרת קשר עם הכותב, לו הייתי סבורה - במקרה הקונקרטי ההוא - שמדובר בפסטיש ולא באוסף ציטוטים רנדומליים). בקיצור, אין איזו תבנית שכדאי להיצמד אליה. פשוט תהיה כנה, נסה להיות רהוט, ואם מישהי תאהב את הכרטיס שלך, תוכל לדעת שהיא אוהבת אותו בזכות אותם חלקים ממך שהשקעת בו.

askimosi

New member
או במילים אחרות be yourself
....

רק שלי יש רעיון אחר להכרות.נראה אם יהיה לי אומץ אם כן מבטיח לעדכן כאן
,בנתיים יש זמן

mynameisktt

New member
תשובה:

זה כל כך מצחיק אותי שאנשים מתלוננים שאף אחד לא נכנס לכרטיס שלהם, יש לי באחד מהאתרים כרטיס בלי תמונה שמקבל פניות, אני חושב שמה שחשוב זה לא מה רושמים אלא מה לא רושמים, והכוונה שחייבים לרשום משהו שימצא חן לבסיס רחב ככל האפשר של המין השני, ממש כמו שעושים בהורוסקופ, שם רושמים משהו שכל אחד מרגיש וואוו זה בדיוק קולע למזל שלי וזה בתכלס קישקוש.
תחשבו על זה.

למעלה