לכבוד הוא לי... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif
המכורים לא מזמן פרסמו באחד העיתונים אודות סקר הבודק עד כמה גברים הם מאהבים טובים, בהתאמה למקצוע שלהם. אז אומנים, למשל, קיבלו את הציון הגבוה ביותר- מאהבים טובים, חזקים במשחקים מקדימים. נו טוב, הפתעה למי שחשבה שיפי הנפש לא מסוגלים להיות טובים במיטה. בתחתית הרשימה מצאתי ל"הפתעתי" את אנשי ההיטק. בהחלט הגיוני, כדי להביא אותם לעשות אהבה צריך קודם לגרור אותם מהאהבה האמיתית שלהם- המחשב, והרי ידוע כמה קשה לעשות את זה… ואני אגלה לכם סוד- לא רק את אנשי ההיטק קשה לגרור מהמחשב. הרבה גברים עונים להגדרה הזאת של "בלתי ניתנים להשגה" כשהם מרותקים למסך המחשב, עסוקים באמצע איזושהי מלחמה עתידנית או סתם משוטטים להנאתם במחוזות האינטרנט. עלמת חן יקרה המזדהה עם הכתוב, הנך מוזמנת לערוך לגבר שלך מבחן קטן: לאחר זמן מכובד שהבחור "מחובר" , עמדי לידו במלוא הדרך, לבושה באיזה בגד מינימלי חמוד או לא לבושה בכלל, ותגידי לו שיש לכם דייט במיטה. אם הוא לא יענה בפעם הראשונה, אל תתייאשי, תנסי שוב, עם כל שמץ גאווה שעוד נותרה בך. אם הוא יגיד משהו בסגנון- "מה, עכשיו? יש לי חיבור טוב"- תביני שהמצב חמור! הבחור מכור! זה פשוט עניין של השקפה, הרי איך בכלל אני יכולה להעלות על דעתי סקס דווקא כשהחיבור כל כך טוב?! ממש הגזמה פראית. איך אני מעיזה להסתובב לי ככה ערומה בדירה בניסיון לקבל קצת תשומת לב (תרים לרגע את הראש מהמסך המזורגג!) בשעה כזו נוחה לגלישה?! כן, אנחנו, הבנות, ממש לא קולטות את הדברים החשובים באמת. אנחנו חושבות שמגיע לנו לקבל תשומת לב מבן הזוג שלנו בכל רגע נתון. טוב, לאחר שהארת את עניי המסומאות אני מבינה שאלו היו בקשות ממש חסרות הגיון, סליחה. (ואח"כ יגידו שאנחנו לא יוזמות…)