איך אפשר להיות רגועים???

גם לא הולך....

נועם. אם אני יכווץ את הקובץ בזיפ, יש לך איך לפתוח אותו??? למה זה לא עובר? הקובץ לא כל כך גדול... אאאוף. מעצבן.

נועם@בת

New member
לא חושבת שתצליחי לעשות לו זיפ

זה בטח קובץ BMP. אם יש לך תוכנה גרפית כלשהי , או תוכנה להצגת תמונות, תעשי לקובץ המרה לפורמט GIF או JPG. אני לא יכולה לקבל קבצים שגדולים מ1 מגה. נועם

salpter

New member
תמונה של טושקה שלי מסתובבת אצל

משהיא אשר לקחה במפגש לסריקה ואינה מופיעה?

נועם@בת

New member
טושקה וסאני באלבום ../images/Emo107.gif

באלבום עצמו עדיין לא רואים את התמונה, כי לוקח להם זמן לעבד אותה, אבל כאשר לוחצים על האייקון- הן עולות במלוא הדרן
נועם

דפנה. את נתת לי את התמונה.

פשוט עד עכשיו לא הצלחתי להכניס אותה לכאן, כפי שלא הצלחתי את שלי. עכשיו נועם תיקנה הכל. סאני.

ligo

New member
סאני מתוקה

אני לא יודעת אם זה הוא או את, אבל בכל מקרה בעלים צריכים מידי פעם "תזכורת רגישות". אני עושה לבעלי מידי פעם שיחת מוטיבציה שכוללת דמעות מצידי על כמה הוא לא מבין אותי, ועל זה שגם ככה קשה לי ושהוא צריך להיות עדין ומתחשב וכו´ וכו´. וזה עובד. הם פשוט שונים מאיתנו ולא מבינים שאם הם באים הביתה מאוחר אנחנו רוצות אותם לידינו ולא במחשב! אז צריך להזכיר להם מידי פעם, אם הם לא מפענחים לבד את הפרצוף הכועס...
למשל אני אתמול הקנטתי את בעלי על זה שהוא לא מפנק מספיק (אני בבית כל השבוע בגלל היפרסטימולציה) והיום, הפלא ופלא, הוא חזר עם עציץ חמוד, נרות ריחניים ואוכל תאילנדי! אז זה עובד, רק צריך להזכיר להם מידי פעם... love

איזה כייף לך... ../images/Emo16.gif

את יכולה לשלוח את שלך לסדנת למידה אצלי??? אבל ת´אמת, נמאס לי כבר לבכות, להסביר כל פעם, ולכעוס כל פעם מחדש. איפה השכל שלו? נשאר בעבודה???
וחוצ´מיזה, שאני עושה איתו "ברוגז" והוא יודע טוב מאוד למה. ואם הוא לא יודע, אז למה הוא לא שואל למה אני לא עונה לו???

ligo

New member
בסוף הוא ילמד...

וחוץ מזה, אם הכול יהיה מושלם זה יהיה משעמם. צריך מידי פעם לריב קצת על משהו קטן. אבל רק לעיתים רחוקות.

ligo

New member
אוי סאני, הזכרת לי משהו

הקטע עם המחשב- כתבתי על זה פעם (טור בעיתון). אני מקווה שאני אצליח להביא את הקובץ.

נועם@בת

New member
גדווווול, ליגו, תכנסי את זה להודעה

כלומר, תעתיקי ותדביקי, כי אני רוצה להכניס את זה כהודעה מומלצת בתפוז (אם אין לך התנגדות כמובן). LOLLL נועם

ligo

New member
לכבוד הוא לי... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

המכורים לא מזמן פרסמו באחד העיתונים אודות סקר הבודק עד כמה גברים הם מאהבים טובים, בהתאמה למקצוע שלהם. אז אומנים, למשל, קיבלו את הציון הגבוה ביותר- מאהבים טובים, חזקים במשחקים מקדימים. נו טוב, הפתעה למי שחשבה שיפי הנפש לא מסוגלים להיות טובים במיטה. בתחתית הרשימה מצאתי ל"הפתעתי" את אנשי ההיטק. בהחלט הגיוני, כדי להביא אותם לעשות אהבה צריך קודם לגרור אותם מהאהבה האמיתית שלהם- המחשב, והרי ידוע כמה קשה לעשות את זה… ואני אגלה לכם סוד- לא רק את אנשי ההיטק קשה לגרור מהמחשב. הרבה גברים עונים להגדרה הזאת של "בלתי ניתנים להשגה" כשהם מרותקים למסך המחשב, עסוקים באמצע איזושהי מלחמה עתידנית או סתם משוטטים להנאתם במחוזות האינטרנט. עלמת חן יקרה המזדהה עם הכתוב, הנך מוזמנת לערוך לגבר שלך מבחן קטן: לאחר זמן מכובד שהבחור "מחובר" , עמדי לידו במלוא הדרך, לבושה באיזה בגד מינימלי חמוד או לא לבושה בכלל, ותגידי לו שיש לכם דייט במיטה. אם הוא לא יענה בפעם הראשונה, אל תתייאשי, תנסי שוב, עם כל שמץ גאווה שעוד נותרה בך. אם הוא יגיד משהו בסגנון- "מה, עכשיו? יש לי חיבור טוב"- תביני שהמצב חמור! הבחור מכור! זה פשוט עניין של השקפה, הרי איך בכלל אני יכולה להעלות על דעתי סקס דווקא כשהחיבור כל כך טוב?! ממש הגזמה פראית. איך אני מעיזה להסתובב לי ככה ערומה בדירה בניסיון לקבל קצת תשומת לב (תרים לרגע את הראש מהמסך המזורגג!) בשעה כזו נוחה לגלישה?! כן, אנחנו, הבנות, ממש לא קולטות את הדברים החשובים באמת. אנחנו חושבות שמגיע לנו לקבל תשומת לב מבן הזוג שלנו בכל רגע נתון. טוב, לאחר שהארת את עניי המסומאות אני מבינה שאלו היו בקשות ממש חסרות הגיון, סליחה. (ואח"כ יגידו שאנחנו לא יוזמות…)

למעלה