מנסיון אישי ../images/Emo45.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif
שלום לך אני נשואה 7 שנים. במשך השנתיים הראשונות לנישואין היו ניסיונות להכנס להריון אך ללא הצלחה, במשך השנתים מצב היחסים בינינו היה מתחת לכל ביקורת ואפשר לומר ש"עמדו" ממש בסכנה. לאחרי שנתיים החלטנו פשוט לנסות שוב, אבל פשוט להרגע. סיכמנו שאין ברוגז בבית ואחרי כל מריבה ממשיכים ולא "תופסים" ראש. אני רוצה לומר לך שחודש אחרי "ההסכם" נקלטתי להריון. ההריון חיזק מאוד את חיי הנישואין וכיום יש לנו ילדה מקסימה (שאני מאחלת לך ולכל הבנות כאן מכל הלב שה´ יעניק לך/כן). מזה 3 שנים אנו מנסים שוב להביא ילד לעולם, המצב באמת קשה כמו שאת יודעת, אבל דעי לך, כל המתח והעצבים ממש לא תורמים למהלך התקין של הטיפולים ולהצלחת ההריון הכ"כ מיוחל. יקרה! תנסי להרגע, החיים שלנו גם כך לא כ"כ קלים, צריך לדעת לדלג על מכשולים שעומדים בדרכנו ופשוט להתעלם ולהמשיך, להסתכל על המטרה ופשוט לצעוד אליה. ודעי לך שאחרי ההריון, הלידה, יש מכשולים הרבה יותר קשים (ביתי נולדה עם מום מולד שנקרא "רפלוקס כלייתי" ז"א שבמקום שהשתן יצא החוצה, הוא פשוט חוזר לכליה גורם לזיהומים לחיידק ולמה לא. מזה 3 שנים היא לוקחת אנטיביוטיקה עד לניתוח בגיל 5, אז.... החיים אחרי לא כ"כ פשוטים, אבל צריך לדעת להתמודד ולהמשיך. ושהשמש (שמי,כן?)תזרח תמיד בחייך. אני מאחלת לך הצלחה ולכל הבנות. בהערכה רבה לכל הפורום הזה ( שמש זורחת