איך אשר יכול להשתתף בתוכנית?

איך אשר יכול להשתתף בתוכנית?

הרי בשבתות המצלמה פועלת, והוא צריך ללבוש את החגורה עם המיקרופון, ובשבת שהבת שלו נולדה קראו לו לחדר האח הגדול (ומדברים שם דרך רמקול) ושלא נדבר שבשבת המצלמות גם פועלות. איך זה?

קאראט

New member
כסף כסף מטמטם, הלא ידעת זאת?../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך, מי שדתי אסור לו לחגור חגורת המיקרופון ולבטח שלא לזמזם לאח הגדול בשבת. לפי דעתי, אשר הוא איש מסורתי ולא מעבר. עושה מה שנראה לו לנכון. זכותו.

אז זהו שהוא לא מסורתי

אני באה מבית דתי, והוא דתי דתי לפחות לפי ההגדרה והראייה שלו, שים לב שכשמישהן לש בצק זה מרגיז אותו בטירוף, ז"א שהוא שומר מאוד.

My Little Fairy

New member
דתי דתי ששומר מאוד היה שורף את עצמו

ולא היה מצטרף לתכנית טלויזיה. מסורתי זה אחד שעושה חגים ואולי קידוש, אך מחלל שבת. אשר הוא דתי לייט.

My Little Fairy

New member
בחירה שלו

ולא לנו לשבת בשבת מול המחשב עם הסיגריה והבייקון ולשפוט אותו על ששם מיקרופון.

Jason2

New member
שאלתי את אבא שלי שהוא אדם דתי

מה דעתו על אשר ועל זה שהוא דתי והתגובה שלו היתה "זה דתי? זה דתי מעפן". אני לא חושב שצריך להוסיף.

My Little Fairy

New member
כל מי שהוא יותר דתי ממישהו אחר

טוען שההוא "דתי מעפן". הכרתי פעם שני חברים שאחד מהם היה מסורתי דתי והשני כופר. הכופר כל הזמן ראה במסורתי סוג של דתי על. בחלוף הימים הכופר חזר בתשובה והפך לדתי מאוד, ואז הוא לגלגל על חברו המסורתי שהוא סתם דתי מזוייף. הכל עניין של פרספקטיבה.

oritr69

New member
והעיקר שהוא התעצבן על שיפרה וצבר שפגעו באישה

צדיקה מטבריה שיצא לה מיץ מהתחת להכין את האוכל והם לא חיכו עוד שעה לצאת החג ופגעו באישה הצדיקה מטבריה שהבן שלה מאוד צדיק ונולדה לו בת ולא מזיז לו בכלל אלא חושב רק על המיליון ולכן מצרף אליו את הבולבילים שגם להם הוא יתקע סכין בגב בסוף!!!!

My Little Fairy

New member
תראה בכל זאת...

יצא לה מיץ מהתחת
הוא הורס הבחור... אבל מה הקשר למה שכתבתי? האוכל של אמא זה יותר מסתם אוכל. במיוחד כשאתה מנותק לגמרי מהבית. זה אוכל מאוד אמוציונאלי ואף אחד לא רוצה לראות שמחללים/מזלזלים במאמצי אימו להכין את התבשילים. הוא היה בטוח שעושים לו בכוונה כדי להציק, ומששפרה הסבירה את עצמה, הוא נרגע וזהו. הגיע הזמן שגם אתה תתגבר על זה.

My Little Fairy

New member
בעל של דודה ראה טלויזיה?

אני מכירה אלפי אנשים שיגידו שהוא כופר וגוי. פרספקטיבה.

My Little Fairy

New member
כל הרעיון של לא לגעת ב"מוקצה"

מחשש שבטעות יפעיל את המכשיר. אך למיקרופון אין כפתור הפעלה וכיבוי (אני מניחה) ולכן אין חשש להניח אותו סביב הצואר. זה שהמצלמות פועלות זה בסדר כי הן פועלות ללא הרף. זה כמו שמותר להשאיר אור דולק. מי שמפעיל את המצלמות ומתעסק איתן, זה כבר עניין שלו ולא קשור לאשר.

בסדר אז על עניין המצלמות חשבתי ותיארתי לעצמי

זה הרי כמו מצלמות אבטחה, אבל לשאת משהו חשמלי.. ולדבר עם האח הגדול? שזה בן אדם שמדבר דרך מיקרופון? זה כמו לדבר בטלפון!

My Little Fairy

New member
האח הגדול קרא לו.

לא הוא פנה לאח הגדול. אם הבחור שמדבר לאשר מפעיל את הרמקול בעצמו, זו לא בעיה של אשר. אשר רק דיבר איתו.

יNOT

New member
ומיקרופון הוא נושא על עצמו?

שוב זה דתי עפ" קנה מידה עצמי

למעלה