איך אשר יכול להשתתף בתוכנית?

יNOT

New member
אשר הוא דתי עפ"י הדת שלו ואמונתו שלו

אלוהים הוא רק סימוכין

My Little Fairy

New member
אשר צריך קריאת השכמה, להבין איפה הוא נמצא.

הבנתי את הקטע עם האוכל של אמא שלו, אבל מה הוא רוצה מהמאפיה? עינב... אין לי מה להגיד עליה בכלל.

Jason2

New member
בסדר הוא הבין שהוא טעה

ועכשיו הוא מתנהג יפה, בינתיים.

MissPop

New member
בנוגע לאשר לדעתי סתם חיממו אותו

עניב ושי... אם הוא היה נרגע הוא היה מדבר אתם אבל שי ועינב טחנו לו במוח מאותו רגע ולא עזבו אותו וזה רק גרם לו להיות יותר עצבני כי אשר באמת אהב את צבר ... עינב ושי חפרו לו במוח כל היום... לדעתי אשר הבין את זה והוא אמר את זה לצבר ולכן צבר התרחק עוד יותר משי כי הוא חושב שאולי אשר באמת אומר אמת למרות הבגידה כביכול, מקווה שהוא לא יפול בפח ויעשה בשכל ויצביע נגד שי מחר, אולי יהיה סיכוי כלשהו להעיף אותו (את שי).

עלמה נ

New member
אכן אשר בהחלט עובר על הרבה ``חוקים``

כדבריו של איתי. לכן דעתי בנושא שאדם דתי ששומר תורה ומצוות לא יכול להשתתף בתוכנית הזאת אלא אם כן הוא מעקם פינות ולעיתים אף שובר אותם. זאת גם ההפקה ידעה אבל מה לעשות שבשביל רייטינג יבטיחו מגדלים בשמים ורק אחכ מגלים שהשמים זה בסהכ ערפל דק על האדמה?....אשר מעלה את הרף של הרגישות בתוכנית. מראש כולם ידעו ויודעים שהוא לא יקח. כולם עדיינ על אש קטנה בכל מה שקשור להתחשבות בדת אבל בואו נראה מה יקרה במוצאי שמחת תורה שכל החגים מאחורינו וכל הצבעים והססגוניות של העם היהודי נגמרים...מה נשאר אז לאשר? כלום! ההפקה נתנה לעם את כל המצוות על גבי המסך כשרות למהדרין בזכות אשר וזאת בכדי להראות את הסובלנות של כל דיירי הבית ``לשגעונות`` של אשר. האם כולם באמת היו סובלנים? האם הם היו חייבים להיות סובלנים? לכל אחד כמובן תהיה דעה שונה...כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות. יותר מזה.... אשר כבר הבין לבד שאחרי החגים הוא סיים את הקריירה שלו בבית האח הגדול. האם זה היה שוה בכדי לעבור על ה``חוקים``?..... בא נהיה חכמים ונשמע את אשר כאשר הוא ייצא מבית האח הגדול.

ShukyD

New member
אם אתם רוצים את דעתי,

ואני יודע שאתם רוצים אותה.. <סתם> אשר מאמין בדרכו שלו אני מכיר לא מעט אנשים שיכולים לראות טלוויזיה \ לשמוע רדיו \ מוזיקה <גם אם לא כי הם רוצים> בשבת כי מישהו אחר הדליק \ הפעיל. כל אחד מאמין בדרך שלו.. וקריאה גורפת כמו "או שאתה מאמין עד הסוף, או שאתה לא מאמין בכלל", מתאימה יותר לאיסלאם הקיצוני מאשר ליהדות. אשר הוא בדיוק בנאדם כלבבי כי יש בו אמונה אבל היא לא השתלטה על חייו, הוא לא חי סביבה אלא רק בדברים החשובים לו. הוא מדבר עם החבר'ה על הכל, הדיבורים איתו הם לא רק על דת, בניגוד לדיבורים עם רנין שבמשך חודש היו רק על ערבים ויהודים. הוא בנאדם כמו כולם שבחר לתת סממנים חיצוניים לאמונה שלו ושם כיפה על הראש, זה הכל.

איתי בל

New member
אוי בחייך

אני מאמין בדרכי שלי... בלי כיפה בלי לצום אשר מאמין במה שכתוב... בבית הוא לא היה רואה טלוויזיה כי מישהו אחר הדליק זו לא הדרך של אשר אחרת אחרי ששיפרה הייתה מבשלת את האוכל של אמא שלו בחג היה אומר טוב מישהו אחר עשה את זה אז אני אוכל זה כן משהו שמאוד נוגד את האמונות שלו והדת היא לא תוכנית לבקשתך אני מסכים שזה לא הכל או כלום אבל הוא כן מחליק הרבה דברים שבשבילו הם חשובים ומוותר לעצמו כדי להיות בתוכנית

My Little Fairy

New member
צריך לשים גבול אם רוצים להשתתף בתכנית

אחרת הוא ישים את השטריימל ויקרא בתורה עד צאת הנשמה.

שניני24

New member
../images/Emo45.gif צודק..

אני מסכימה.. והגיע הזמן שאנשים פה יפסיקו לשפוט אותו על כל פיפס שהוא עושה. הוא לא חרדי, הוא בסה"כ בנאדם דתי שעושה מה שהוא יכול. אני גם משתמשת במכשירי חשמל, אבל לא מבשלת בשבת. אני לא מבינה מה הבעיה בזה..הוא עושה מה שהוא יכול בהתאם לנסיבות וזה לגיטימי.. כל אחד פה משחק אותה ה' ושופט אותו על מה שהוא עושה. הוא מתעקש על מה שחשוב לו ולדעתי זה בסדר גמור. וכל העניין עם המיקרופונים והמצלמות אני מסכימה עם My Little Fairy זה כמו שיש פלטה של שבת.. היא כל הזמן דולקת ושמים עליה אוכל כל פעם.. אז גם פה המיקרופון והמצלמה דולקים.. ואם הוא מדבר אז שומעים..

droriko

New member
מסכים לגמרי

יש יותר מדי אנשים בפורום הזה שממנים את עצמם לרבנים של אשר והם אלה שקובעים בשבילו על איזה חוקים הוא כן צריך לעבור ואיזה לא, ואם מותר לו להשתתף בתוכנית או שלא.

ShukyD

New member
מה שנקרא "מי שמך"

כל אחד פה מינימום בורא עולם שופט עליון

droriko

New member
זה מזכיר לי שיחה עם חבר(חילוני)

שלמד איתי בעבר באיזה קורס והיה איתנו אחד דתי . אז החבר עושה לי " נמאס לי מזה שהוא משחק אותה דתי , זה הרי ברור שהוא דתי מתי שנוח לו " אז אני עניתי לו "נו אז מה הבעיה? מתי שנוח לו הוא דתי ומתי שלא נוח לו הוא לא דתי, בדיוק כמוך רק שלך אף פעם לא נוח"

יוליקה

Member
מנהל
סוף סוף גיליתם את אמריקה

זה מה שאני טוענת מההתחלה שאשר דתי לייט חוזר בתשובה שלמראית עין דתי אורטודכסי שעושה לעצמו הקלות אבל עושה את המוות למי שלא שומר....

Yaki J

New member
יש לך כנראה בעיות הבנה זה לא מה שהתכוונו

התכוונו שזכותו של אשר להגדיר את עצמו דתי איך שהוא רוצה. את לא הרבנית שלו ולא תקבעי לו איך הוא שומר. הוא עושה את המיטב שביכולתו בסיטואציה שנוצרה. שפרה סתם עושה דווקא (וצבר נסחף אחריה).

למעלה