איך אתם מסבירים שלאחר התפילות פתאום ירדו כמויות של גשם ??

אתה רק חוזר על אותם כשלים כמו בהודעה הפותחת

כפי שכבר קישרתי בהודעה שלי לא הייתה תחזית של השירות המטאורולוגי לחורף זה, ספציפית כי התקבלו תסריטים הפוכים. לכן החזאים לא טעו כלל. בניגוד למתפללים הדתיים הם לא התיימרו לחזות את העתיד כאשר לא היה להם תסריט בסבירות גבוהה.

ואכן חודשי ינואר האחרונים היו שחונים (בניגוד לממוצע הרגיל) וזו בדיוק הנקודה: אלו היו שנות בצורת. אז מה עשו התפילות באותן שנות בצורת? (למיטב ידיעתי בכל סתיו יש תפילות קבועות לגשם בבתי הכנסת, תקן אותי אם אני טועה). כלום. התפילות נכשלו בלפחות ארבע שנים מתוך החמש האחרונות! לגבי החורף הנוכחי עדיין לא ידוע, צריך לחכות לסופו ולראות. ואם תהייה בסוף כמות משקעים ממוצעת, אתה תטען שזו הצלחה? כי מפלס הכינרת עדיין יהיה הרבה מתחת לקו האדום.

big ass blue

New member
אני לא אטען כלום.

כי באמת לא מעניין אותי האם התפללו מספיק או לא. אני פשוט אהנה מהגשם, מהחיים נטולי דאגות שלי ולא אאשים אף דתי בבחירות הכושלות שלי ובסבל שלי או של אחרים. ואם דתי יבקש ממני להניח תפילין אסרב בנימוס, ואם יתעקש אז התשובה הכי טובה היא, אני לא אבקש ממך לעשות משהו שאינך מאמין בו אז אל תבקש ממני. זה תמיד עובד.

BravoMan

Active member
בשביל מישהו שלא מעניין אותו, ממש מעניין אותך לחנך אותנו...

אתה באמת חושב שהגישה המתנשאת שלך מרשימה מישהו?
&nbsp
הבדיחה כאן היא לא אנשים שהביאו הסבר מבוסס לשאול כפי שביקש (למשל "אני רק עובר") אלא אתה שבא בגישה שאתה יותר טוב מכולנו, כאשר בפועל אין לך כלום אז אתה מנסה לסגור את הדיון בטענה שאין בדיון טעם.
&nbsp
רק מה?
הסיבה היחידה שאתה יכול להנות מ-"החיים נטולי דאגות" שלך, היא שאנשים רבים וחכמים החליטו לא להסתמך על דת ואמונות, וכן להתעקש מתי חשוב להיות צודק ולפעול נכון, וככה קיבלנו חיים מודרניים נוחים במקום איכות חיים שהיית בתקופת בתי המקדש.
&nbsp
תחשוב על זה פעם הבאה שאתה רץ להביא לאנשים סטירות

big ass blue

New member
שמע לא כתבת כלום. וכן החינוך חשוב לי.

זה תמיד קל לכתוב בשביל בנאדם בעל אינטליקט נמוך משלי שאני מתנשא... אבל כך זה.

רוב הזמן הדיון לא באמת מעניין כי הוא נוגע בדת, ואני לא אוהב להתעסק בדת אלא בבני אדם, כיצד הם חושבים. הכל פה זה להריץ דאחקות וזה ילדותי בעיניי. מאוד.

עדיין מרגיש שהסטירה עברה בשלום.

חנוך25

New member
מה לעשות, ההודעה הפותחת שלך מזמינה דחקות.

ודווקא קיבלת בעיקר התיחסויות מאוד רציניות ומכבדות.
חבל שאתה לא יודע להעריך את זה.

dude101

New member
היא לא מזמינה דאחקות...

או שהוא טרול ואז כל תגובה רק תעודד אותו, או שהוא רציני ואז זה סתם עצוב.

הוא קיבל שלוש תשובות.

נירובי1 נתן תשובה די מזלזלת, אבל נכונה - זו לא מפתיע שיורד גשם בחורף - באותה מידה יכלו להתפלל שיהיה ליקוי לבנה השנה.
אני נתתי תשובה לא מזלזלת בעליל (ואני לא יודע למה אתה חושב שהיא כן),
אני רק עובר נתן תשובה שהכותרת שלה אולי קצת מזלזלת אבל התוכן ממש לא.
&nbsp
ו

big ass blue

New member
שמע לא פלא שהוא לא הגיב לאף אחד.

הבין עם מי יש לו עסק.

אי אפשר באמת לנהל פה דיון.

עכשיו בו נשאל שאלה אחרת, למה אחוז הגבוה יותר מהאתאיסטים הם אשכנזים?
זה קטע מתנשא? זה בגלל האופי המתנשא של האנושיות, אז זו הסיבה לגורם במוח לא להאמין באלוהים?
שאלה מעניינת.
אפילו שאני לא אשכנזי כן?

נו, אז דתי שנכנס לך לצלחת זה בסדר?

חייל צהל שנכנס לכלא על שאכל בבסיס כריך לא כשר שהביא מהבית, זה תקין בעינך?
ומה לגבי נשים שנאלצות לשבת רק בחלק האחורי של האוטובוס?
ו"מאבטח" שלא מאפשר לך להכנס לפארק ציבורי בפסח כי יש לך סנדוויץ' בתיק?
&nbsp
הדימוי שלך לא ממש נכון - שום אוהד כדורגל לא ימנע ממני לאכול פסטה עם שרימפס בשמנת בשם הקבוצה שלו.
&nbsp
חוץ מזה, "אלוהים" כמושג לא מעניין לי את התחת. מה שמעניין לי היא העובדה שהדת והדתיים דוחפים את עצמם ואת האמונות שלהם לחיים שלי ושל שאר החילונים.
מעניין לי שבחברה להגנת הטבע מישהו החליט לצנזר את השלט בכניסה למערת הנטיפים כדי "לא לפגוע ברגשות הדתיים". מעניין לי שתלמידי בית ספר יסודי חילוני חשופים לשטיפת מוח דתית על בסיס יומיומי. מעניין לי שאין תחבורה ציבורית בשבתות וחגים כמעט בכל מקום בארץ. מעניין לי שאפילו VOD אין לי בכיפור.
מעניין לי שאנשים מתעקשים שהשקרים שלהם הם אמת ושהקונצנזוס המדעי הוא שטות.
&nbsp
&nbsp

big ass blue

New member
אין נושא להודעה

תראה לי איפה נכנס חייל שהביא כריך לא כשר?
ואתה מוזמן גם להראות לי את עניין הפסח שרשמת... אשמח לראות איפה זה קרה?
טוב?
מאמין שלא תצליח להראות, עכשיו למה שתרשום סתם משהו? בשביל מה?

הדימוי שלי נכון, ואף דתי לא ימנע ממך דברים, זה שקר.
אני רואה שהדיון איתך לא ממש רציני.

החיים שלך לא מלאים בדתיים שדוחפים את עצמם, אתה דוחף את האמונה לבד לעצמך. אתה עושה את זה גם פה.
זו מדינה דתית, אתה מוזמן לעזוב את המדינה במקום להתבכיין. את כמו הבן 40 שגר אצל ההורים ומתלונן על זה שאמא ניכנסת לו לחיים. מי יישמע.

big ass blue

New member
אז כך אתה חייב לי בירה וסטייק טוב על חשבונך

לא ידעת שהחוק שונה במשרד הפנים לשנת 2016 כתוצאה מהמקרה הזה שהעלית, לא ידעת שאנחנו ב2018?

שאני אפרסם לך כתבה על כיצד היו רוצחים פעם מכשפות? זה פורסם בפוסט אגב.

לגבי החייל, עובדה שחבר כנסת התערב בנושא, זה לא מקובל על המדינה ואינם הפרמטרים המנחים, ולכן מדובר בהחלטה של המפקד שלו לשפוט אותו... וכולןנו נשפטים לפעמים על דברים מוגזמים שאינם ראויים למשפט, אבל כך זה. מה לעשות. וחוץ מזה אם לחייל הייתה אפשרות לאכול אוכל שמספק לו הצבא, והוא החליט בכל מקרה לאכול את האוכל הלא כשר, אז מגיע לו העונש. בשביל מה ללכת נגד פקודות הצבא.

אחלה. תקבל, אחרי שתקנה לי כרטיס טיסה לזנזיבר על חשבונך.

נתתי לך דוגמאות קונקרטיות על דברים שקרו באמת.
זה שהחוק שונה בעקבות מקרה כזה או אחר זה אחלה (בהנחה שהחוק שונה לטובה).
&nbsp
לגבי החייל, אין שום פקודה בצה"ל שאוסרת על חיילים לאכול אוכל לא כשר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

big ass blue

New member
יש פקודה כזו.

למה אתה כותב דברים לא נכונים? זה עושה לך טוב?

החוק שונה לטובה, כי אחרי הכל אנחנו במדינה דמוקרטית.
הדתיות חשובה, כי המדינה יהודית לפני הכל. אל תשכח קיבלנו את המדינה הזו בעקבות התנ"ך, בעקבות האמונה. בעייתי להפוך את המדינה כלא מאמינה ולא מסורתית. אנחנו נאבד אחיזה. אז צריך לחשוב קצת ולהתעלם מכל המאמינים.

אני לא צריך תחבורה בשבת, מגיל 16 יש לי רישיון. ואם אני תקוע בלי רכב, אז יש דבר כזה מונית שרות, זה זול וזה נגיש ועובד בכל ימי השבוע, גם בחגים, כי רובם ערבים בכלל.
לגבי העניין הציבורי, זה היה אירוע מטעה, הוא ציבורי אבל פרטי, באירועים פרטיים יש איסורים כמו לא להכניס אלכוהול משלך, או זכוכיות או נשק וכן גם אוכל לא כשר, וואלה זכותם, כמו שזכותך לבחור שלא להיכנס לאירוע מסויים...
במקומות ציבוריים כמו פארקים פתוחים או לא משנה מה, אף אחד לא יעצור אותך על אחזקה של אוכל לא כשר, גם בפסח, גם בכיפור.

צריך פשוט להבין במה מדובר זה הכל.
אתצה עדיין חייב לי חביבי. אין מה לעשות. תחיה עם זה.

למיטב ידיעתי אתה טועה.

אם יש פקודה בצה"ל שאוסרת על חיילים לאכול אוכל לא כשר (שים לב - לא מדובר על להכניס אוכל לא כשר למטבח או אפילו לבסיס - אלא לאכול אוכל לא כשר) אנא התכבד והצג קישור אמין.
&nbsp
גם לי יש רישיון, אבל בניגוד אליך, אני מסתכל קצת מעבר לתחת האישי שלי.
תחבורה ציבורית בסופי שבוע עשויה להציל חיים, ולו רק בשל העובדה שצעירים יוכלו לצאת ולהשתכר בלי לעלות על ההגה אחר כך.
&nbsp
בנוגע למאבטח שאסר על הכנסת חמץ לפארק עפולה - בשום מקום בכתבה לא הוזכר שמדובר בארוע פרטי. להפך - מדובר על הנחיה בלתי חוקית של עיריית עפולה.
&nbsp
ואתה חי בסרט אם אתה חושב שמישהו כאן חייב לך משהו.
&nbsp
&nbsp

big ass blue

New member
יש קווי לילה. יש פתרונות.

זהו בגלל שלא הוזכר על אירוע פרטי אני מרשה לעצמי לכתוב שהיה אירוע פרטי, כי אין חוק בישראל האוסר על הכנסת אוכל לא כשר, חמץ או אפילו לאכול בכיפור... אין כזה... אתה מוזמן לעבוד אצלי ולהביא לי סימוכין שאכן לא היה אירוע פרטי.

את החוק הזה מצאתי בקלות האמת, תזיז את התחת שלך מהכיסא ותחפש אותו בעצמך. יש איסור על לאכול אוכל לא כשר שלא לדבר על הכנסת אוכל לא כשר לבסיסים הצבאיים הפעילים. לא תמיד תופסים אותך, אבל כשתופסים, אין מה לעשות, מענישים.

פתח קצת גוגול, תתעניין במה שאתה כותב או חושב שאתה מבין בו.

לא ולא, חביבי. אני את הסימוכין שלי הבאתי.

מצאתי איסורים בנוגע לכשרות במטבחים ובבסיסים, אבל אפילו לא איסור אחד בנוגע לאכילה של אוכל לא כשר ע"י חייל במהלך השירות.
אם אתה טוען שיש איסור כזה, תן לינק. אם לא תתן לינק - הטענה שלך לא שווה את הביטים שהיא תוספת על שרתי תפוז.

למעלה