איך אתם מסבירים שלאחר התפילות פתאום ירדו כמויות של גשם ??

big ass blue

New member
לא חיפשת. אתה סתם עצלן.

אתה נמצא במחסן מאוד גדול ואני ביקשתי ממך להביא משהו ואתה בא אליי ואומר לי אין, ואז אני הולך לאותו מחסן ומוצא את מה שהייתי צריך... אף פעם אל תגיד אין אבל לפחות כתבת שלא מצאת.

אבל הנה לך.

http://www.daat.ac.il/he-il/tsava-imilhama/diney-tsava/דיני-צבא-ומלחמה/כשרות.htm

הקישור שהבאת לא רלוונטי.

לא רק שזה לא קישור לנושא הספציפי, זה גם לא קישור לשום אתר רשמי של צה"ל או של מדינת ישראל.
&nbsp
אתה טועה לחשוב שמספיק שתכתוב משהו ואנשים יאמינו לך - אבל אתה שוכח שהסיבה שרובנו אתאיסטים היא שאנחנו לא מאמינים באופן עיוור רק בגלל שמישהו כתב משהו.
&nbsp

big ass blue

New member
עזוב אותך. אתה כמו קיר.

אי אפשר לדבר לקיר. שוב, אתה מוזמן לבדוק בעצמך. רשמי, נו באמת. אתה רוצה רשמי תעשה כמה טלפונים ותברר. זה בכל מקרה המילה דלך מול המילה שלי. אין בזה תועלת.

BravoMan

Active member
זה לא מילה שלו מול מילה שלך - כי לך אין מילה!

הוכחת פה שחור ע"ג הפורום שאתה שקרן וקשקשן, אז אין לך מילה ואין סיבה לאיש להאמין לך.

big ass blue

New member
אתה סתם מקשקש ואין לי בזה שום תועלת.

זה כמו הויכוח בפוקר שבחרת לא להראות הקלפים, ומסתבר לך שניצחתי, ורק אחר כך הבנת שהקלפים שלי היו חסרי תועלת... מה זה משנה תבכה על זה עד מחר. את המשחק ניצחתי בכל מקרה.

בינתיים אני גיביתי את כל הטענות שלי,

ואילו אתה, לעומת זאת, לא גיבית אפילו אחת מהטענות שלך.
כך שלא, זו לא המילה שלי מול המילה שלך, אלא מידע נגיש ומגובה מול המילה שלך.

BravoMan

Active member
כמה שקרים בהודעה אחת???

אם יש פקודה - תועיל להביא אסמכתה.
אין פקודה שאוסרת לאכול לא כשר בצבא.
יש פקודה שאוסרת להכניס אוכל לא כשר לבסיסי צה"ל, וזו פקודה בזויה.
&nbsp
את המדינה קיבלנו בזכות ציונים חילוניים והצבעה באו"מ.
מאמיני התנ"ך למיניהם רצו למקם אותנו באוגנדה, או על אי באחד הנהרות בארה"ב.
&nbsp
עד היום יש לך פה כת של נתורי קרתא שרוצה להעיף אותנו מהמדינה וחוברת לשם כך לכל מחבל בשטח, משום שהם מאמינים לפי התנ"ך שאסור לנו לחיות פה עד שאלוהים יגיד אחרת.
&nbsp
מוניות שירות הן תחבורה ציבורית, והן עובדות בשבת רק בערים מאוד ספציפיות עם אוכלוסיה לא יהודית גדולה כגון חיפה או לוד.
בשאר המקומות בארץ אין כלום, ואם אתה לא פושטק בן 16 שכותב שטויות בפורום, אלא פנסיונר שלא יכול לנהוג או להרשות רכב, או סתם ממשפחה דלת אמצעים, אתה תקוע כל שבת וחג.
&nbsp
המדינה אומנם יהודית, אבל היא לא דתית.
מדינה דמוקרטית לא יכולה להיות דתית, זה פשוט לא עובד!
דת סותרת לחלוטין כל צורה של דמוקרטיה מוכרת לאדם.
&nbsp
מייסדי ארה"ב הבינו זאת היטב, ולכן למרות שהיו דתיים אדוקים מאוד, השכילו להפריד את הדת מהמדינה בצורה מוחלטת, בדיוק כדי לשמר את היכולת שלהם לחיות לפי דתם.
&nbsp
חבל שלמקימי המדינה שלנו לא היה מספיק שכל ללמוד מהם, והם נפלו למלכודת של ללקק לדתיים כדי להביא לפה יותר אנשים.

big ass blue

New member
ישראל היא מדינה קטנה מאוד

ומדינת ישראל קיימת אך ורק מסיבה אחרת, כי היא מוזכרת בתנ"ך וזו ההוכחה היחידה שישראל שייכת לנו...

מבחינה היסטורית אתה טועה בגדול כשהזכרת את אוגנדה...
אתה כותב הרבה שטויות ואני מבליג על זה, כי הנושא לא באמת מעניין אותי, אז אני לא ממש משקיע בזה הרבה.

אסמכתא, טוב בסדר... שכחתי שאני עובד אצלך...

BravoMan

Active member
בגלל אהבלים כמוך שחושבים שתנ"ך זה הדבר היחיד שנותן לנו זכות

על הארץ אנחנו עלולים בסוף לאבד אותה.
כי יש יותר מידי אנשים עם ספרי קודש כאלה ואחרים שטוענים שדווקא הם הבעלים פה.
&nbsp
ולא, אתה לא עובד אצלי, אבל גם לא עובד עלי - אף אחד לא יאמין למישהו שלא מסוגל לגבות את הקשקושים שלו.

big ass blue

New member
לא אכפת לי שאתה לא מאמין.

הדיון איתך גם לא מעניין, ולצערי לא הצלחת להוכיח שאני ואתה בעלי אותה רמת שיח, כרגע היא מאוד נמוכה. אתה חמום מוח מידי ונוטה לרדת לפסים אישיים מאוד, מה שלשימחתי פועל לטובתי תמיד בכל המקרים...

אבל אתה אכן ילד, אין לי מושג מה גילך, אבל סביר להניח שמאוד צעיר ושיש לך עוד הרבה מה ללמוד על הרבה נושאים שאתה מנסה להתעסק בהם פה.
חבל.

BravoMan

Active member
היות ואינך מסוגל להביא ולו טענה עניינית אחת

עם מקור מהימן שמגבה אותה, אבל בו בזמן כותב כאילו אתה האדם הכי חכם בפורום, אין לי על מה לדון איתך חוץ מפסים אישיים.
&nbsp
תתמודד

big ass blue

New member
כפי שאתה רואה, מתמודד מצויין.

דווקא מסוגל, סתם לועג לך. אני אולי הכי חכם בפורום, אבל זה באמת לא רלוונטי.
אנחנו לא מכירים, אז זה פסים אישיים בשבילך, שאני מסוגל לזהות, אבל זה ממש לא אישי בשבילי. כמו אוויר, עובר.

הגישה שלך לא טובה, אני מסרב, כי אני חושב שזו הדרך הכי נכונה נגד אנשים מהסוג שלך. טרולים שמנסים לזהות טרולים אחרים אבל לא מצליחים נקרא לזה. בגלל זה אני משועשע מזה כל פעם מחדש.
שמע, אתה באמת לא מעניין אותי, אני באמת שאין לי את הצורך להוכיח בפניך שום דבר.

BravoMan

Active member
ניסית לספור כמה פעמים כתבת בהודעה הזו שזה "לא מעניין אותך"?

The lady doth protest too much, methinks

big ass blue

New member
ספרת? חחח

אני מאבד עניין מהר, ואז אני כותב שאיבדתי כבר עניין ואתה סתם ממשיך לחפור.
אולי פשוט תמצא משהו אחר לעשות.
אין לי בעיה להפסיק לענות לך, אתה יודע.

מדור 26

New member
קראתי בתשומת לב את השרשור הזה, big ass...

לסיכום אומר רק זאת: מלבד ה- big ass שיש לך, בולטים בביטויים שלך סימנים ברורים של מגלומניה..
תהיה בריא!

למעלה