איך אתם מתכננים הצלחה חדשה?

Deerest

New member
אולי...

אפשר לראות את השלבים בסדר הפוך? מהסוף להתחלה... ראי אם תצליחי.

Deerest

New member
מה הייתה הדקה?

כן, השתחררה לי טבעת. היום, לשם שינוי, תפשתי חרופ אחה"צ, כזה טוב... אז קודם הגבתי לך, אי שם למטה והתפניתי לשאר. מה את אומרת? מעל 120 ק"מ מרחק ונפגשים באותה דקה.

לדעתי,מאז נפילת חומות עכו

לא היתה דקה כזו! חשבת דירסט,מה ההסתברות שהדבר הזה עם אביבה,יכול היה לקרות,וקרה? כמו הוולה שדפק,אבי כהן,בדרבי 1988,לחיבורים של הפועל,בדרבי בבלומפילד, מול 20,000 אוהדים מחורמנים לשער,כולם עם מטריות רטובות,בגשם סוער! ללא ספק,בינגו נדיר,ועוד אחרי תקופת העדרות,פשוט נפלא! חג שמח גם לך!

בוקר טוב

ראיתי את התגובה ואני רוצה להענות לבקשה רק שהיא נוגדת את כל מה שאני חושבת... רוצה לדבר על זה כאן? לפתוח שרשור חדש? יום טוב לך, יקר

Deerest

New member
על מה אנחנו מדברים?

על שמירה? על רענון? על קצב? מה בּבּקשה נוגד? את כל?? נתחיל כאן, נוכל להמשיך איפה שאפשר.

על מה שתרצה

שמירה ורענון קשורים זה לזה וגם קצב קשור לכל דבר. מה שנוגד זה שאתה רוצה לחזור לאותה נקודה לאחר זמן מה. כדי לרענן או כל דבר אחר. אני חושבת שכדאי לדבר על כל דבר כל פעם מחדש, כדי לפתוח אפשרות נוספת שלא היתה בפעם הקודמת, ולא להיות קשורים אליה כבר מראש. כך אולי, נגיע למשו חדש.

Deerest

New member
זווית אחרת

אביבה: אני חושבת שכדאי לדבר על כל דבר כל פעם מחדש, כדי לפתוח אפשרות נוספת שלא היתה בפעם הקודמת, דירסט: זה די ברור כאשר מדובר בדברים חדשים. (אגב, את זוכרת את הפתגם הרוסי" "אין חדש, זה רק ישן שנשכח היטב") שמתי לב, לעיתים קרובות, כאשר אני מסתכל על דברים שכבר ראיתי, שאני שומע דברים שכבר שמעתי... וזה יכול להיות אנשים שאני מכיר, ספר שקראתי, סרט שראיתי,,, או כל דבר שהיה בעבָרי... (שמתי לב) שאני מבחין בהם במשהו אחר, משהו שלא הבחנתי בו בפעם הקודמת, שכנראה לא יכולתי להבחין בו, וזה היה קיים שם גם בפעם הקודמת. בנוסף לתחושה הנעימה שאני חש כאשר אני "נוגע" במשהו חדש בדבר שלכאורה היה מוכר, יש כאן ערך מוסף מאד דק וחשוב: אני יודע שאני מגלה משהו חדש גם... בי

אותה גברת בשינוי אדרת...

האחרת היא אדרת... הזויות בינתיים לא השתנתה. אין צורך בציטוט. זה מריח כ"הוכחה". ציטוט בעיקר שוב ממחזר את מה שהיה לפני רגע... מיותר לגמרי. ואין כאן שום צורך להוכיח שאתה אומר נכון/אמיתי/ או צודק? כל פעם שמגלים דבר חדש "בחוץ" זה דבר חדש/או נשכח...אצלינו. אני חושבת שכל מה שאנחנו מגלים על עצמנו אלה דברים שנשכחו. דברים שמגלים ביחד, עם עוד מישהו, הם דברים חדשים. מה שמגלים על עצמנו, מאפשר דרך חדשה לגילויים משותפים ש...מרחיבים את הטבעת.

Deerest

New member
מגבלות

(אדלג בקלילות על החצי הראשון) יש דברים שאדם יכול לגלות על עצמו לבדו יש דברים שאדם לא יגלה על עצמו ללא "עזרת" אחרים לפעמים הדברים נעימים, לפעמים לא... לפעמים ממש לא רוצים לגלות. ואז זה "נשכח" אכן... האמת משחררת. אבל אני עוד לא מוכן.

תודה דירסט על הכנות

אדם יכול לגלות על עצמו את כל הדברים כשיהיה מוכן לגלות את אלה שאינם נעימים או לפחות לקבל את העובדה שיש בו כמות של דברים לא נעימים, בדיוק כמו הכמות של הנעימים. כן, רוב הזמן לא רוצים לגלות את האמת, אחרי שעושים את זה, אי אפשר אחרת... וזה כבר סיפור אחר לגמרי.

האם אפשר להבטיח תוצאות?

האם אפשר להבטיח עשיה? האם אפשר למצוא עשיה שתיתן יותר סיכויים לתוצאה שאני מחפש? רוח.

../images/Emo51.gif הכי קרוב ../images/Emo13.gif

"האם אפשר למצוא עשיה שתיתן יותר סיכויים לתוצאה שאני מחפש?" או אולי מה היא העשיה שתתן יותר סיכויים לתוצאה (הצלחה) שאני מחפשת?

נפלא

ועכשיו, אחרי שיש לך את התשובה, לכי ועשי את העשיה! האם זה יבטיח את התוצאה? לא. ומה תעשי באם לא תשיגי את התוצאה (הצלחה) שאת רוצה?

למעלה