איך אתם מתכננים הצלחה חדשה?

דיייייייי../images/Emo123.gif

עובד עליי אה איזה תשובה? יש לי רק שאלה? מה אתה לא מבין?חחחחח וגם לא דיברנו על הבטחה.....רק הגדלת סיכויים ואני שואלת כי אולי יש לכם טיפים ואתה אתה לך למורה שלך ותשאל אותו בשבילי חחחחחח בטוח שאתה מסוגל לכתוב מאמר מעניין

Dooohhh ../images/Emo6.gif

זה שיש לך שאלה זה טוב מאוד. עכשיו רק את יכולה לענות עליה. במפגשים שאני עושה עם מאומנים. השאלות הללו עולות, אבל התשובות צריכות לבוא מהם.. שכן אני לא מכיר את עולמו של המאומן. אז היות שאת זו שמגדירה מה זו הצלחה מבחינתך. ואת זו שמגדירה איזו תוצאה תחשב הצלחה מבחינתך והיות שאת זו שגם יודעת את כל מה שיש מסביב, שאפשר לעשות, ניתן לעשות, כדאי לעשות, רצוי לעשות - כדי שהסיכויים להשיג את התוצאה המבוקשת יגדלו. אזי התשובות צריכות לבוא ממך. תעני על השאלות ונראה לאן זה יתקדם רוח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב טוב מהעצבים
אני אמצא אותם...את התשובות ברור שלא התכוונתי שאתה תדע על ההצלחה שאני מתכננת התכוונתי הצלחה בכלל אבל מה עם ההוא ההוא שעונה לכל השאלות שלך ההוא מהמאמרים טוב ,בסדר אני אשאל ואני אענה לעצמי ואולי יום אחד אני אשתף

ההוא מהמאמרים

אין ההוא הוא לא קיים זה דיאלוגים שאני ניהלתי עם חברים או ביני לבין עצמי. לא רוצה לנפץ לך איזה בלון או מיתוס.. אבל אין מורה נעלם זולת אני לעצמי ואת לעצמך. זה היופי של העצמה ושל אימון. במפגש אימון, את פוגשת את המורה שלך - הפנימי! שהוא לא אני, ולא אביבה, ולא דירסט וגם לא הדיסוננס הקוגניטיבי (שבטח תיכף יקפוץ
) מה שכן, אביבה, דירסט, הדיסוננס, הפורום, אני ואפילו גם את רק מאפשרים מרווח התבוננות ולמידה (וזוהי מהותה של העצמה - מבחינתי). רוצה לצמוח? (איפה המיים והשמרים?)
רוח

מכפתלי אני....אם הוא קיים או לא חחח

לך אליו ותביא תשובות
ברור לי לחלוטין שאין ההוא אבל מי אני שאחשוב שאין כאשר אתה מספר לי עליו ואתה לא מנפץ לי שום מיתוס ועוד משהו אני אגלה לך בסוד אבל רק ביננו שאף אחד לא ישמע במאמר ההוא בדיוק סיימתי ספר מדהים "מריטת עצבים" של ד"ר אדוורד מ.האלוול וצחקתי מהקטע שלקחת מהספר והכנסת למאמר אבל זה יפה המאמרים האלו בנויים כל כך יפה הם נוגעים עמוק וזה מקסים הדפסתי ושיווקתי גם בתפוז וגם לחברים ואני מתלהבת כי אתה כן אתה איפשרת לי מרווח התבוננות ולמידה הכרתי את הכל....אבל בכל זאת הייתה צמיחה המאמרים שלך יש בהם מים ושמרים

אמממ..... ../images/Emo9.gif

המון תודה על המחמאות
רק.. בחיים שלי לא שמעתי על הספר הזה וגם לא על הד"ר הנכבד. את המאמרים שלי אני כותב מתוך הראיות והתובנות שלי לחלוטין. חוץ מהמאמרים בנושא הריכוז שאותו פיתחתי מתוך מאמר אחר הרבה יותר קצר. אבל תודה על המחמאה
קרה גם שהחמיאו לי בכך שחשבו שמה שכתבתי העתקתי מספר בשם "ימי שלישי עם מורי" - רק ששם זה אדם בשם מורי ולא המורה שלי.. וגם על הספר הזה לא שמעתי עד שהאירו את תשומת ליבי לכך שהסגנון דומה מאוד.
איזה כיף לי.. רוח

יכול להיות שגם כאן הסגנון דומה מאוד

בדיוק התכוונתי למאמר "לשמור על ריכוז-חלק א'" יש בספר קטע חזק שבו מספר המטופל על הקושי שלו לשמור על ריכוז לאורך זמן ממושך....ואיך שכל מיני מחשבות קופצות לו לראש...קשה אבל מצחיק . ("מריטת עצבים" -ADD-הפרעת קשב-ד"ר אדוורד מ.האלוול 352 עמודים) דרך אגב מה עם לשמור על ריכוז-חלק ב'

חלק ב' כבר יצא לאור

אני בימים אלו מתעצל על חלק ג'
לשמור על ריכוז- דווקא בא מעולם ה Neuro Semantic ואני מתאר לעצמי שיש די הרבה הקבלות שכן הנושא דובר ודוסקס בכל מני דרכים וצורות. בחלק ג אני עובר על עוד כמה שערים נוספים - סך הכל יש 8 שערים ובחלק ד אני אעבור על כל המוקשים שבדרך
תודה על העידוד. חלק ב' מופיע בפורומים השונים שאני מפרסם בהם אפשר לעשות חיפוש או לחכות עוד יומיומיים כשאתר שאני מנהל יעלה לאוויר ואז כל המאמרים שלי שם www.icnlp.co.il בברכה רוח.

איפה...איפה ...איפה

תן קישורון קטן
לא ראיתי....הייתי בכולם טוב נו אני אחכה בסבלנות כל חומר שקשור לנושא ישמח אותי מאוד
ו
ואתה,אתה חייב להצליח ובגדול
יש לך את זה
רק תסביר לי דבר אחד מה זה הסיפור הזה של הקלפים?

Deerest

New member
אל תתיאשי ../images/Emo8.gif

תשארי כאן ואז... תגלי שהחיים שלך נחלקים לשניים: לפני שהצטרפת לפורום הזה ואחרי... חחחחחח (זה כמו שלך?)

סוף סוף צוחקים קצת בפורום הזה ../images/Emo6.gif

במיוחד היום אחרי התגובות שלי שם למטה תגיד לי Deerest מה זה Deerest? ועוד משהו תן עוד... חחחחחחחחחחחחח ספר לי איך החיים שלך נחלקו אחרי ההצטרפות שלך לפורום? ולמה אתה לא משתמש בחחחחחחחחחח משלך? למה אתה משתמש בשלי
ומה זה אומר עליך? אתה לא אוהב לצחוק? שמע משהו לפורום הזה צריך להגיע בפנאן עם המון חחחחחחחח & RELAX כדי שהמחשבות יזרמו.... לא ככה? אה ועוד משהו מה שלחת אותי לראות את הסוף מההתחלה תגיד לי מה אתה עושה וחושב כשאתה מאוד מאוד רוצה להצליח במשהו? אתה נוהג אותו דבר או יוצא לך לנהוג אחרת מה לא מובן בשאלה שלי

Deerest

New member
עשית לי צפוף באוזן

ואני רוצה לדבר איתך אחורי זה כי אני צריך לזוז, בינתיים...

Deerest

New member
טוב, חזרתי

כן, התגובות שלך שם למטה... היה לנו כאן בעבר שרשור שמדבר על אי ההבנות כתוצאה מזה שלא רואים את הצד השני, לא רואים את הבעת הפנים, לא שומעים את טון הדיבור... חשתי צורך להתערב, אני מקווה שזה עזר. בחרתי בכינוי Deerest כדי ש: אזכור איך קוראים לי. לא אתרגז על מישהו שכותב לי באופן עויין ויחד עם זאת פונה אלי בשם כה יקר. החיים שלי נחלקו עוד הרבה לפני הפורום, בערך שנתיים לפני. הרבה עבודה עצמית... (הפורום עדיין תינוק, כמה חודשים) אני מאד אוהב לצחוק וזה כן חחח משלי, לא ראית? שלי היה עם 7 ח ושלך עם 6 אני חושב שהגישה הבסיסית צריכה להיות עם פנאן וחחחחחח ורלקס, לא רק בפורומים ולא רק כאן. לראות מהסוף להתחלה היה רעיון נסיוני. על בסיס הפתרון של המבוך שבו הולכים מהסוף להתחלה. לדעתי את יכולה לתכנן הכללללל חוץ מהתוצאה. הרי לא מדובר בעבודת נגרות, לא? אני אגלה לך סוד, ששששש, אל תספרי לאף אחד... אני אף פעם לא מאד מאד רוצה להצליח במשהו. רק הרצון הזה, המאד מאד הזה, כבר מהווה מכשול רציני. מה שמעניין בכל הדיון הזה, הוא שלהכשל זו כלל לא בעיה, נכון? אבל על זה לא מדברים, למה? מה שאני עושה הוא בעיקר לא לעשות... לא לעשות עניין לא מההצלחה ולא מהכשלון. ואז קורה דבר מעניין - הם מתאזנים. ולאחר זמן מה האיזון מופר... לטובת ההצלחות. אפילו אותי זה מפתיע, לא מבין איך זה קרה. ואז נולד הרעיון של מהסוף להתחלה. אגב, לי את מאד מובנת...

טוב

אני לא אספר את הסוד שלך לאףףףףף אחד
אבל אני כן רוצה להצליח מאוווד הפעם להצליח בכל בבחירה ובתמורה....רוצה שיהיה לי מעניין...שאני יהיה מסופקת....שאני אהיה גאה....שאני אהיה עשירה ומאושרת. מרגישה שזה הגיל וזה הזמן לאסוף את כל הידע והנסיון מגיע לי כזה מה אתה אומר? יש לי הרגשה פנימית כזו שאני רוצה ואני אצליח בדרך כלל שאני מאוד מאוד רוצה זה נבנה לאט לאט לאט ובסוף זה קורה מישהו מכיר תופעה כזו? או שזה קורה רק אצלי? היי אני לא הוזה ומיקי לא,לא פתחו לי בקלפים זה אמיתי יאלה תעזרו לי.....תקבלו אחוזים חחחחחחח
את ההרהורים האלה אני יכולה לכתוב רק לכם כאן בפורום הזה "העצמה אישית" במקום אחר יחשבו שאני מצ'וגעת.....מקווה שאתם מבינים

אני חושבת...

אני חושבת שלרצות מאד מאד - בכל הכח, בכל ישותך ומאודך - זוהי התחלה טובה ! תמשיכי לרצות יותר, אל תוותרי אף פעם (גם אם תיכשלי - תמשיכי לרצות ולנסות שוב ושוב בדרך אחרת) ואל תאבדי את ההתלהבות אף פעם !!! בהצלחה מכל הלב. גם אני מבינה אותך, לגמרי ! ונראה לי (גם בלי לפתוח בקלפים) שתצליחי ....

איזה יופי ../images/Emo140.gif

פשוט עשית לי טוב על הבוקר ותודה שמצאת לי את ההגדרה הנכונה "בכל ישותך ומאודך " ככה בדיוק אני מרגישה תמיד רציתי להצליח....והצלחתי הרבה בחיים. הפעם זה אחרת ההתלהבות זה הכוח המניע שלי והפעם יותר מכל אני רוצה אני אקרא את הברכה הזו הרבה פעמים יש בה המון כוח והיא גם הראשונה

למעלה