טוב, חזרתי
כן, התגובות שלך שם למטה... היה לנו כאן בעבר שרשור שמדבר על אי ההבנות כתוצאה מזה שלא רואים את הצד השני, לא רואים את הבעת הפנים, לא שומעים את טון הדיבור... חשתי צורך להתערב, אני מקווה שזה עזר. בחרתי בכינוי Deerest כדי ש: אזכור איך קוראים לי. לא אתרגז על מישהו שכותב לי באופן עויין ויחד עם זאת פונה אלי בשם כה יקר. החיים שלי נחלקו עוד הרבה לפני הפורום, בערך שנתיים לפני. הרבה עבודה עצמית... (הפורום עדיין תינוק, כמה חודשים) אני מאד אוהב לצחוק וזה כן חחח משלי, לא ראית? שלי היה עם 7 ח ושלך עם 6 אני חושב שהגישה הבסיסית צריכה להיות עם פנאן וחחחחחח ורלקס, לא רק בפורומים ולא רק כאן. לראות מהסוף להתחלה היה רעיון נסיוני. על בסיס הפתרון של המבוך שבו הולכים מהסוף להתחלה. לדעתי את יכולה לתכנן הכללללל חוץ מהתוצאה. הרי לא מדובר בעבודת נגרות, לא? אני אגלה לך סוד, ששששש, אל תספרי לאף אחד... אני אף פעם לא מאד מאד רוצה להצליח במשהו. רק הרצון הזה, המאד מאד הזה, כבר מהווה מכשול רציני. מה שמעניין בכל הדיון הזה, הוא שלהכשל זו כלל לא בעיה, נכון? אבל על זה לא מדברים, למה? מה שאני עושה הוא בעיקר לא לעשות... לא לעשות עניין לא מההצלחה ולא מהכשלון. ואז קורה דבר מעניין - הם מתאזנים. ולאחר זמן מה האיזון מופר... לטובת ההצלחות. אפילו אותי זה מפתיע, לא מבין איך זה קרה. ואז נולד הרעיון של מהסוף להתחלה. אגב, לי את מאד מובנת...