איך אתם/ן מתארים/ות את הבן/בת זוג האידאליים?

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

אריאל362

New member
וחבל שאנחנו כאלו

השאלה באיזו רמה אימללו אותך

בכנות, אני לא חושב שאימללתי אי פעם בחורה שיצאתי איתה, אבל כמובן צריך לשאול אותן:)

C l u e

New member
לא דברים אקטיביים שהבחור עשה.

עצם ההימצאות בקשר זוגי אימללה אותי.

Nurikabe

New member
אני אימללתי את עצמי בזוגיות

הזוגיות פשוט הוציאה ממני את הצדדים הפחות יפים. הרגשתי מעין חרדה או לחץ, וזה נראה לי דברים שדי קיימים אצלי בלי קשר. אבל הזוגיות הגבירה את זה.
ורק להדגיש למרות זאת, היו הרבה דברים שנהניתי מהם בזוגיות, ואימללתי רק את עצמי, לא את האקס.

Berethor

New member
עצוב..

אבל לפחות לא אמללת גם תצד השני, למרות שזה לא בטוח אם הוא הרגיש באומללות שלך זה יכול היה לאמלל גם אותו.

Nurikabe

New member
הוא הרגיש, והיה מעדיף שזה לא יהיה ככה

אבל זה לא אימלל אותו.
אני גם לא בטוחה שנכון להגיד שהייתי אומללה. מה שהרגשתי זה לחץ וחרדה ולצד כל הדברים הטובים. לא זוכרת מה היה יותר "חזק" החרדה או הדברים הטובים.

Berethor

New member
אז את לא אוהבת זוגיות, אפילו אם היא טובה?

טוב אם כך הדבר זה בעיה קשה..

Actresss

New member
אם נוציא מהמשוואה את כל הגברים הזבלים

והמניאקים אז אני יותר לא סובלת נשים!
גם אם האישה היא אישה טובה ומעניינת עדיין אני לא מרגישה כימיה של ממש עם נשים ודי משעמם לי איתן
ולמשל פעם עבדתי בעבודה אחת שכולן שם היו נשים ואני רבתי עם כולן ואחר כך הלכתי לעבוד בעבודה ששם עבדו רק גברים והכל היה סבבה והרבה יותר כיף לי עם גברים כל עוד הם לא זבלים ומניאקים.
יש לי בעיה עם נקבות באופן כללי ואפילו מפריע לי שהכלבה שלי היא נקבה וכשלקחנו אותה חשבנו שהיא זכר ואחר כך התגלה שזאת נקבה... אני שרוטה משהו בקטע הזה.

Berethor

New member
בסוף עוד יתברר שאת מאמללת את עצמך

או שיש לך אופי נורא שלילי וזאת הסיבה שאת תמיד אומללה. אבל יכול גם להיות שבאמת לא היה לך מזל עם בני זוג.

Berethor

New member
בעיקרון זה לא אמור להיות מסובך

הרי זוגיות אמורה לעשות לאדם בעיקר טוב ולא רע. אם האדם אומלל בזוגיות יותר מאשר לבד אז באמת משהו שם לא בסדר כנראה.

פעם הייתה לי סוג של רשימה

אבל אי אפשר לדעת בפועל מה יקרה. היו בחורים שבזמנו חשבתי שהם בדיוק מה שאני מחפשת ובכל זאת זה לא הלך, ומצד שני היו בחורים שלא חשבתי שהם ה"טיפוס" שלי ובכל זאת הופתעתי שזה כן הצליח.
אז כרגע אין לי צ'קליסט חוץ מדברים בסיסיים מאוד. הכי חשוב זה הכימיה. אם אין את זה, לא משנה על כמה דרישות בן/בת הזוג הפוטנציאלים עונים, זה לא ילך.

פעם היו לי. היום כמעט ואין

כל מה שאני רוצה, אני בודק אם יש גם לי
אני מוכן להתפשר על דברים רבים
חשוב לי נעימות חיצונית משותפת
יחד עם נעימות הקולחת מן השיחה והעשיה המשותפת.
חשובה לי מאוד הדרך שבסיסה הכרות, ובה גם הפתעה
לכן אני מנמיך ציפיות ובכך מגדיל את הסיכויים להשאר עם משהו ביד
זיכרון אנושי, למידה, יש עוד.. לך תבחר

snoopytush

New member
מבחינתי הכרתי כבר את האדם האידיאלי

רק שבגלל אמונות שונות החלטתי שזה לא מתאים.
אבל אם הוא קיים אז גם הבנזוג שאני רוצה קיים.

אני מעריצה אותו ויבוא יום ואמצא מישהו שגם אעריץ ואוהב
אותו גם ברכעיו האנושיים והוא יאהב אותי.
רק שכרגע אני לא יכולה לנשום בזוגיות כי אני בקושי נושמת את עצמי.
אך העולם שלי התחיל להתרחב והוא יתרחב עד שיכיל אותי ואת
המיועד לי

snoopytush

New member
אני לא חושבת שאפשר לדעת תשובה אחת

מלשאול מלא אנשים. לכל אחד חשוב משהו אחר.
לדעתי הכי חשובה התקשורת עם עצמינו והסביבה הקשר עם עצמינו ( כי זה תמיד לפני כל מערכות היחסים),
ואחר כך גם להיות פרטנרים טובים. ובני אדם טובים באופן כללי.

MOFI2

New member
אז מה אני מחפש...

משהי שתהיה עם שאיפות ותחביבים.
משהי שהזוגיות לא תהיה העבודה שלו (כלומר שתהיה לה עבוד\לימודים שיעסיקו אותה במשך היום)
רגישה
מעל 160 (כי אני גבוה)
מתחת לגיל 27
בתקווה עם ניסיון זוגי ומיני מועט. (מעל 5 פרטנרים זה כבר הרבה...)
מאזור המרכז או הצפון
והכי חשוב משהי שהבשילה ורוצה קשר רציני
אם יש כאן משהי כזו אשמח לשמוע ממך :)

sanaya7

New member
חיבור ברמת שיחה

היה לי צ'ק ליסט, אבל זנחתי אותו, עכשיו אני בודקת רק חיבור ברמת שיחה. רוצה שקודם כל יהיה לי כייף לדבר עם בן אדם.
שיהיה אפשר לדבר על הכול חופשי,ששיחה זורמת,שיש מלא נושאים משוטפים...
קודם כל חברות ברמת נפש, אח"כ כבר באה גם משיכה פיזית. נכון אידאלי שזה יבוא ביחד,אבל לי זה לא קרה מעולם. קודם נמשכתי לאינטלקת של בן אדם ורק אח"כ לגוף שלו. אז אין דרישות מיוחדות למראה חיצוני, כי גם צפרדע יכול להפוך לנסיך אצלי דיי מהר אם יש על מה לדבר איתו.

Larik

New member
שאלה

עם הניסיון המועט שיש לי שמתי לב להבדל עצום מערכת יחסים עם בן אדם בכמה מצבים
1. סתם היכרות - שלום שלום מדי פעם כשנפגשים עם חברים.
2. יוצאים ביחד - כשנפגשים על בסיס קבוע פעם בשבוע לפחות.
3. גרים ביחד - נמצאים במערכת יחסים, וחולקים את אותה הדירה.

אז מה שאת מתארת זה ברמת סעיפים 1, 2
מה יקרה כשתגיעי לסעיף 3?

הבחור שאת יכולה לדבר איתו, יכול להיות הכי מקסים בעולם, חכם ויפה תואר. אבל ברגע שתיכנסו הביתה תשימי לדברים נוספים:
* אף אחד לא שוטף את הכלים במטבח במשך כמה חודשים עד הם מתחילים להסריח
* יש לו חתול שהוא לא מנקה אחריו, וכל הבית מסריח משתן
* כל מה שהוא עושה, זה יושב מול המחשב ומשחק..

זה לא הבחור שהתאהבת בו....
מה תעשי אז?

sanaya7

New member
תן להגיע לשלב 1 ו-2

אז אני אחשוב על 3, אני ב-5 שנים אחרונות לא מצליחה להגיע ל-1

dify

New member
מי שנהנה, שיחזיק בכוח ברשימה...

כשהייתי ילדונת כתבתי לעצמי רשימה, פחחח... מצאתי אותה אחרי איזה עשור וכל כך הצחקתי את עצמי! כמה הייתי חסרת ניסיון וכמה לא הבנתי מה חשוב באמת!

אז אפשר להחזיק ברשימה שכזו בכוח, בלי להבין באמת (הרי מדובר פה באנשים עם ניסיון מועט, לא? כמו שאני הייתי כשכתבתי את הרשימה ההיא..), ואפשר לתת ללב להתלהב (לא אמרתי לוותר על כל מה שמחפשים, כן אומרת יחד עם הרשימה לתת לעצמך השדמנות אמיתית להתחבר למישהו אחר), וככה לומדים שיש דברים שמוותרים עליהם ברגע כשמתחברים למישהו אחר בעוצמות, ככה לומדים שגם אם כל הרשימה נמצאית בבן אדם זה עדיין לא אומר שתהיה כימיה, ככה לומדים שהרשימה אולי לא באמת משקפת את הצרכים הפסיכולוגיים האמיתיים שלנו, ככה לומדים שיש תכונות מהותיות לנו, לא מאלו שחשבנו שצריך (כמו מה שנחשב חברתית ל"איכותי") אלא כאלו שחשובים לנו אישית.

אני נגד להתפשר, שלא יהיה ספק בכלל.. אבל אני גם בעד להבין שרשימה היא רק רשימה, החיים הרבה יותר מורכבים מרשימה כזו או אחרת, אז לפני שפוסלים מישהו כי הוא לא עונה על כל ה294 תכונות ברשימה ולמרות שהוא סופר מוצא חן בעיני.. תנו לו הזדמנות.. אולי תגלו ש289 תכונות ברשימה שלכם היו ממש לא רלוונטיות, ואולי תגלו שצריך לשנות את הרשימה לפעם הבאה שתכירו מישהו חדש.

דיפי, שמברכת את עצמה כבר שנים על זה שהיא לא חיה היום עם ההוא שהתאים לרשימה ההיסטורית ההיא. ומזל שגילתה קצת גמישות כי זה פתח לה יופי של עולמות מופלאים

Larik

New member
שאלה

אם אין רשימה, שכמובן לא חייבת להיות רשימה-רשימה אלה יותר בכיוון של כיוון של מה אנחנו מחפשים. איך אפשר לדעת שמצאנו משהו, אם בכלל לא יודעים מה מחפשים?

למעלה