מי שנהנה, שיחזיק בכוח ברשימה...
כשהייתי ילדונת כתבתי לעצמי רשימה, פחחח... מצאתי אותה אחרי איזה עשור וכל כך הצחקתי את עצמי! כמה הייתי חסרת ניסיון וכמה לא הבנתי מה חשוב באמת!
אז אפשר להחזיק ברשימה שכזו בכוח, בלי להבין באמת (הרי מדובר פה באנשים עם ניסיון מועט, לא? כמו שאני הייתי כשכתבתי את הרשימה ההיא..), ואפשר לתת ללב להתלהב (לא אמרתי לוותר על כל מה שמחפשים, כן אומרת יחד עם הרשימה לתת לעצמך השדמנות אמיתית להתחבר למישהו אחר), וככה לומדים שיש דברים שמוותרים עליהם ברגע כשמתחברים למישהו אחר בעוצמות, ככה לומדים שגם אם כל הרשימה נמצאית בבן אדם זה עדיין לא אומר שתהיה כימיה, ככה לומדים שהרשימה אולי לא באמת משקפת את הצרכים הפסיכולוגיים האמיתיים שלנו, ככה לומדים שיש תכונות מהותיות לנו, לא מאלו שחשבנו שצריך (כמו מה שנחשב חברתית ל"איכותי") אלא כאלו שחשובים לנו אישית.
אני נגד להתפשר, שלא יהיה ספק בכלל.. אבל אני גם בעד להבין שרשימה היא רק רשימה, החיים הרבה יותר מורכבים מרשימה כזו או אחרת, אז לפני שפוסלים מישהו כי הוא לא עונה על כל ה294 תכונות ברשימה ולמרות שהוא סופר מוצא חן בעיני.. תנו לו הזדמנות.. אולי תגלו ש289 תכונות ברשימה שלכם היו ממש לא רלוונטיות, ואולי תגלו שצריך לשנות את הרשימה לפעם הבאה שתכירו מישהו חדש.
דיפי, שמברכת את עצמה כבר שנים על זה שהיא לא חיה היום עם ההוא שהתאים לרשימה ההיסטורית ההיא. ומזל שגילתה קצת גמישות כי זה פתח לה יופי של עולמות מופלאים