איך אתם/ן מתארים/ות את הבן/בת זוג האידאליים?

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

dify

New member
אני לא אומרת שלא תהיה

רשימה (למרות שלדעתי זה לא רלוונטי לשאלה שלך אתייחס לזה אח"כ) אלא שלא צריך להידבק לרשימה בכל הכוח, אלא הרשימה היא כיוון כללי, כמו שכותבים על מאכל "הצעה להגשה", כלומר זה הכיוון, איך יהיה הביצוע? כבר תלוי במציאות...

ואיך יודעים שמוצאים? זה בטח לא יודעים על פי הרשימה! מעולם לא ישבתי ואמרתי לעצמי- טוב יש לי את מס. 3,4,5,7,11 אז זה מספיק בקושי, ואצל זה יש את 2,3,4,5,8,9,10 אז זה יותר טוב. זה לא עובד ככה.
יודעים שמוצאים כשכל הגוף והנפש מתרגשים, כשמחכים בקוצר רוח למפגש הבא, כשבכלל לא תוהים האם זה זה אלא מרגישים שנורא רוצים עוד ועוד. זה לא חייב להגיע אחרי הפגישה הראשונה, לפעמים זה לוקח 2-3 פגישות להכיר מספיק כדי להבין שיש פה עניין אמיתי מעבר למבוכה הראשונית, אבל כשיש, פתאום סעיף 2. נראה מה זה זניח יחסית לכל התחושה הגדולה שהקשר הזה נותן לך, וסעיף 7 נראה ממש אבסורד גמור שצריך להעיף מהרשימה! פתאום הרשימה מקבלת פרופורציה אחרת לגמרי.

ולכן השאלה שלך לא נכונה. צריך להיות לך כיוון כללי של מה אתה מחפש, וגישה חיובית מצד אחד. מצד שני לא להתפשר בכוח או להכריח את עצמך גם כשאתה מרגיש שזה ממש לא זה, כי זה לא הכל או כלום, הלא חייבים לוותר לגמרי על המ שחשוב לך. אלא לפגוש כל אדם כמו שהוא, ואם האדם מוצא חן בעיניך, בלי רשימת המכולת, יש עניין, יש כימיה, נפגשים שוב, אולי תבוא התאהבות ועוצמות והכל. ואם האדם לא מוצא חן בעיניך, או אחרי כמה מפגשים זה לא קורה, לא נורא, זה לא אמור לקרות עם כל אחד, זה לא קל למצוא חיבור אמיתי בין שני אנשים.
מה שאני כן אומרת זה שנדמה לנו שאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים, ובעצם מהניסיון לומדים לחדד מה חשוב לנו באמת, וגם אז לא בטוח שמה שבאמת יחבר אותנו בסוף יהיה מה שאנחנו חשבנו שהוא החשוב לנו ביותר.

אני בעד רשימה, אבל גם בעד ההבנה שהרשימה

זמנית ויכולה להשתנות כי גם אנחנו משתנים ולא תמיד יהיה מישהו תואם להכל ברשימה שלנו, ולפעמים גם מי שיהיה תואם אחד לאחד-לא יהיה באמת מתאים לנו.

אצלי בנזוג אידיאלי הוא אדם מתחשב ואוהב
, מבחינת מראה- הנטייה שלי הייתה בחורים רזים וחטובים-בפועל נשואה לבחור שמן, וכל עוד הבדיקות שלו בסדר-אין לי בעיה עם זה
, חשוב לי היה מאוד שהבחור שאהיה איתו יהיה רומנטי ואוהב
ושלא ישחק משחקים
.

למעלה