סדר היום שלנו-
אנחנו משלבות הכל בהכל. *קמות בבוקר, אמא עושה פיפי, ואז שתינו מצחצחות שיניים יחד. *אנחנו מסדרות את החדרים- גלי עוזרת לי, ז"א מבלגנת אחרי... *אוכלות ארוחת בוקר- גלי שותפה להכנות- יושבת לידי על השיש ומכרסמת מלפפון. *מוציאות את הכלבה לטיול- זה גם טיול הבוקר שלנו, בדרך עוצרות לקפה אצל השכנים, עוצרות בגן שעשועים, קוטפות עלים וסביונים וחרציות, וכו´. *בסביבות 10 אנחנו חזרה בבית, גלי משחקת בחצר, אני מכבסת-תולה, או מסדרת את המרפסת. אם היא רוצה שאני אשחק איתה- אני מצטרפת בשמחה. *לקראת הצהריים- הכנת הארוחה- שוב היא על השיש לידי, שופכת קפה או סוכר על השיש בחדוה, ומזרזת אותי "נוווווו..." *אחרי ארוחת צהריים היא מקולחת, והולכת לישון. אחה"צ- שוב טיול, הפעם ממש ארוך, עם החברות שלנו. חוזרות, ארוחת ערב, מקלחת ולישון. אם אבא מגיע מוקדם- הם הולכים לעוד טיול בפרדסים או בשדות לפני ארוחת הערב. מתי אני מתחזקת את הבית וכו´? למדתי לגנוב דקות. מחודש לחודש היא יותר ויותר עצמאית, משחקת לבד, ופחות זקוקה לתיווך שלי. מספיק לה שיש מוסיקה בקרע, ושהיא רואה אותי מזוית העין. ככה אני יכולה ללכת לשטוף כלים או לגלוש, לא רק כשהיא ישנה. אני יכולה להעיד עלינו שהשתלם לי להיענות לכל קריאה שלה עד עכשיו- היא סומכת עלי שתמיד אני אבוא, הכי מהר שאפשר. הבטחון הזה מאפשר לה את המרחק בינינו. אם גשום, או שאין לי מצב רוח לטיול, אני שולפת את הקוביות או משחק אחר- ואנחנו משחקות על השטיח יחד.