אני לא אגיד שלא היו לנו תאונות.
אבל מעטות, וממש לא רציניות
. למשל - לענין המיטה: אין לנו מיטה בבית, אז םמש לא הכירו את הקונספט, עד שהגענו לסופ"ש בבית מלון. שם, בכל פעם שהם התקרבו לקצה המיטה, סובבנו אותם עם הטוסיק אחורה, והראנו להם איך יורדים. סופ"ש קצר אחד הספיק להם. (לפני הבית מלון היו נפילות בבית של חברים). אצלינו - בגיל ממש צעיר - הם למדו לרדת ברוורס מהמזרון (כש 20 ס"ם היה הרבה בשבילם...). אני חושבת שזה היה בכלל בשלב בו הם זחלו רק ברוורס. (גישה זו, ד"א באה מנע גל, מנהלת של חינוך לגיל הרך). מדרגות - היו לכל אחד 1-2 נפילות מלמעלה. המקסימום היתה הדס עם 5 מדרגות, כשלא הגבתי בזמן כשהיא קראה לי (בדיוק התארגנתי ליציאה, והלכתי "שניה" למטבח), דולב לא עבר את השתיים. היום הם עומדים בראש המדרגות, מנסים לקרוא למישהו שיוריד אותם, אם אף אחד לא בא הם מתישבים, מסתובבים, ויורדים בזחילה ברוורס. מרגע שהם ישבו יציב, התחלתי להושיב אותם לידי - לא על השיש, כי הוא כל כך מלא בדברים, שאין מקום, אבל על כסאות, על השיש של כיור האמבטיה בשביל שיניים, על השיש של המבטיה, מולי, כשאי צריכה לשירותים, על המכסה מנוע - עד שאני מוציאה את שאר הילדים/תיקים. ולא היו נפילות, טפו טפו טפו. לסיכום - זה לא לגמרי קל, עם הלב הפולני, לבטוח בילדים, אבל אחרי שמשננים את זה מספיק, ומדריכים אותם רק איפה שצריך, הם שומרים על עצמם. ד"א - לי זה ממש הכרחי, כי עם שניים, אני לא תמיד יכולה להשגיח עליהם בו"ז, אז קורה שאני מחפשת אותם בבית...
אבל מעטות, וממש לא רציניות