מכיוון שאני עובדת מחוץ לבית 10 שעות
לא נשאר ממש המון זמן
. אז את מה שנשאר אני משתדלת להקדיש להם (אם כי אני מאד מודה להם אם הם מואילים לשחק לבד רבע שעה ולתת לי לשתות קפה). בדרך כלל אני משתדלת לצאת החוצה בשעות אחר הצהריים, וזה כולל פגישות עם חברים. צריך קצת לתמרן עם ההסעות לחוגים של עומר, אבל על פי רוב זה מסתדר. אני לא עושה שום דבר בבית עד שהם הולכים לישון, מלבד להכין ארוחת ערב (ואם בא להם, הם מצטרפים להכנות, או עורכים את השולחן). למען האמת, אני לא עושה הרבה בבית גם אחרי שהם הולכים לישון
. אם אנחנו בבית, אורי בדרך כלל רוצה שאני אשחק איתו או אקרא לו סיפור (הפעילות החביבה עליו - הוא יכול לבקש 10 סיפורים בזה אחר זה). לפעמים הוא משחק לבד או עם אחיו או אחותו. לפעמים הוא מעסיק את עצמו במרדף אחרי החתולה. אבל לרוב הוא מבקש את חברתי (וגם לינוק לעתים תכופות). אני חוזרת הביתה בסביבות 16:30, ואנחנו מתחילים להכין ארוחת ערב בערך ב-20:00, כך שאין לי ממש המון זמן, אבל אפשר לנצל אותו די יפה. אחרי ארוחת ערב הילדים עושים אמבטיה משותפת, וזה זמן משחק מאד כיפי (עם קצף, בועות סבון, צעצועי אמבטיה וכו´). אם הם עדיין ערניים אחר כך, אנחנו קוראים סיפור לכל אחד, וכולם יכולים להקשיב לכל הסיפורים. הבעיה היא, שלאורי יש סבלנות רק לסיפורים שלו, והוא מפריע בסיפורים של עומר ושירה, אבל בדרך כלל בשעות האלה בן זוגי בבית, כך שאין בעיה להתחלק אם צריך.