את יכולה לעשות יומן אוכל לכמה ימים
ולהכניס אותו למחשבונים כמו הכרונומטר, ולראות אם הצריכה שלך מספקת.
אפשר גם להתייעץ עם תזונאית.
וחשוב להקפיד על ויטמין D כי הוא קשור לספיגה של הסידן..
 
בתור אכלנית לא גדולה במיוחד, אני מקפידה לקנות חלב סויה מועשר, גם הטופו מועשר אם את אוהבת (דרך קו-אופים שונים אפשר לקנות אותו במחירים זולים במיוחד). אני גם מכינה לי פעם בשבוע גבינת סויה רכה למריחה מחלב סויה קנוי (מאלפרו אדום אחד ב-12 ש"ח אני מקבלת 350 גרם גבינה, זה לגמרי משתלם כלכלית). בתפוזים יש כמות יפה של סידן ועכשיו מתחילה העונה - אם אני לא טועה, גם במיץ סחוט יש לא מעט סידן, אבל אולי אני טועה. גם בכרוב יש הרבה סידן ואם אוכלים אותו מבושל הוא עושה פחות בלאגן בבטן וקל לאכול הרבה ממנו (למשל במרק, או מאודה עם קצת סוכר ולימון, או כמלית למאפה בצקי). וכמובן שעועית לבנה ואדומה, וטחינה.