M MonicaF New member 25/6/13 #15 וכך זה נראה עד כה יש מצב שרק מחר אגיע לכאן, טעימה קטנה מטבלה הדירוג מצורפת כאן. אז פרו ורבו ומלאו את הטבלה
וכך זה נראה עד כה יש מצב שרק מחר אגיע לכאן, טעימה קטנה מטבלה הדירוג מצורפת כאן. אז פרו ורבו ומלאו את הטבלה
א ארטמיס0די New member 25/6/13 #22 בעיה שלא חשבתי עליה קודם אני לא יכולה לקרוא את הסיפורים, כי יש בהם ספוילרים לעונה 7
I ItsMeiri New member 25/6/13 #29 בקשה? מאחר שזה מאוחר מדיי כבר לשלוח את הסיפור שלי, מה גם שהוא לא גמור, יהיה בסדר אם אני בכ"ז האצרף אותו פה כחלק נפרד מהתחרות כדי לקבל ביקורת? אני רוצה להמשיך את הסיפור הלאה אבל קודם לראות מה אנשים חושבים.
בקשה? מאחר שזה מאוחר מדיי כבר לשלוח את הסיפור שלי, מה גם שהוא לא גמור, יהיה בסדר אם אני בכ"ז האצרף אותו פה כחלק נפרד מהתחרות כדי לקבל ביקורת? אני רוצה להמשיך את הסיפור הלאה אבל קודם לראות מה אנשים חושבים.
B BloodyRose New member 25/6/13 #32 אחרי שהתחרות תסתיים גם ככה נפתח שרשור אני מניחה שאחרי שהתחרות תסתיים גם ככה נפתח שרשור סיפורים חדש לטובת מי שלא הספיק, מי שרצה לכתוב משהו ארוך יותר ממגבלת 1000 המילים וכו'. אז להתאפק עוד שבוע
אחרי שהתחרות תסתיים גם ככה נפתח שרשור אני מניחה שאחרי שהתחרות תסתיים גם ככה נפתח שרשור סיפורים חדש לטובת מי שלא הספיק, מי שרצה לכתוב משהו ארוך יותר ממגבלת 1000 המילים וכו'. אז להתאפק עוד שבוע
S symptoms New member 26/6/13 #42 נראה לי שעדיף שתפתח בשביל זה שרשור אחר, אבל אני לא רואה סיבה שלא. רעות
L Lhuna1 New member 28/6/13 #50 חייבת להגיד שכל הסיפורים נהדרים. לצערי אפשר להצביע רק לשניים, אבל באמת נהנייתי מכולם!