איך היא עושה את זה

אפרת12

New member
עמית, זה לא בדיוק הזמן

למצוא משהו אחר
נכון שאני גיבורה בלדבר, כי כשלי נמאס חיכיתי וחיכיתי ובסוף עזבתי לגמרי (אחרי שאורי התחיל לעבוד) אבל אניגם שנאתי את תחום העיסוק שלי, ואת לא. אז יש לך מקום עבודה, ואת יכולה בנחת לחפש משהו אחר. אולי תנסי את החברה הזו שמוצאת עבודה לנשים
(לא זוכרת איך קוראים לה, אבל אם תרצי אוכל להעביר לך את המסר שמתרגשת שלחה לי) ועכשיו אני קוראת שוב את ההודעה שאני מגיבה לה ורואה שאת עושה את זה...
פזיזה שכמותי. אז בקיצור - תמשיכי, אני בטוחה שתמצאי.

lulyK

New member
כמו שאפרת אמרה - לחפש בנחת.

היתה תקופה שההתלבטות שלך עלתה אצלנו בבית אחת לשבוע בערך - מהצד של יריב - איך הוא יעזוב את העבודה כשהוא מפרנס יחיד? בסופו של דבר הוא עבר תפקיד בתוך אותה חברה ולפחות נכון לעכשיו הוא מרוצה - אבל אני מהצד הנאיבי, וכל הזמן הייתי בדעה שאם מקום העבודה ממש עושה נזק לנפש - עוזבים ומסתדרים. אם מדובר בסתם באסה - מחפשים תוך כדי, או משלבים לימודים בשביל הנפש (מה שאת ממילא עושה). וסתם סקרנות: אפשר לשאול מה את עושה?

מי כמוני מבינה אותך ../images/Emo4.gif

ודווקא בגלל שאני מכירה את הנפשות הפועלות, את התחום ואת הבעייתיות של מפרנסת עיקרית, ועם המידע שאת חוזרת ללמוד בשנה הבאה (איזה כיף לך!), אני חושבת שאין הרבה ברירה אלא להמשיך לסבול בשקט ולחפש מקום אחר בעוד יותר שקט. אגב, בדקת אם יש משהו פנוי אצל האבא הגדול? שמעתי שגייסו שם אנשים לאחרונה. או בקיצור, דברי איתי כאילו דא.

עמית@

New member
אדבר.. ולוליק- אני גרפיקאית

ועורכת צילומים, למדתי צילום ותיאוריות ביקורתיות (מעשי ותיאורטי) שנה הבאה אני לומדת חינוך (בגישה מחקרית, פחות להיות מורה) וספרות (איזה כיף לי, יש יש יש)

lulyK

New member
נשמע מעניין מאד מאד (גם הלימודים

וגם מה שאת עושה. אולי פשוט הבוס שלך ימצא מקום אחר?)

עמית@

New member
../images/Emo6.gif

לא, הוא מעולה במה שהוא עושה, והוא גם אדם מאוד מוצלח, פשוט יש לנו קצת חיכוכים לאחרונה..

liti

New member
כל כך מתאים לך!

מה שלא יהיה עם העבודה, אני משוכנעת שהלימודים יעשו לך רק טוב.

עמית@

New member
היי, ליטוש, כמה טוב לראותותך פה!

לפעמים אפשר לשכוח שאת גם אחרי לידה

dorlim

New member
פתחת נקודה רגישה אצלי....

אצלנו המצב ממש בעייתי בתחום - בעלי בדיוק בשלבים של החלפת תחום (עזב תחום אחד ולא ברור לאן פניו מועדות) ואני המפרנסת היחידה (ובתקופות שהוא כן עבד - מפרנסת עיקרית). אצלי בעבודה הכל נמצא ב
מאד גדולים אפילו לא ברור אם מקום העבודה שלנו ישרוד ... מצד אחד אני אשמח אם הוא יסגר כי אז זה אומר פיצויים מוגדלים ואפשרויות תעסוקה שיפתחו בפני ושאני לא יכולה להגיע אליהן היום ומצד שני זה מעמיד את העתיד הכלכלי שלנו
גדול מאד ובכלל להתחיל היום מקום עבודה חדש פירושו פחות שעות אמא ויותר שעות עבודה, למעשה גם יותר שעות נסיעה, כי כרגע העבודה במרחק הליכה מהבית (למרות שאני עושה את זה ברכב)

גלשני

New member
היתי מתחילה לחפש מקום אחר.

ולא עוזבת את המקום הזה לפני שיש לי משהו מובטח ביד. אני מאוד מתחברת לדברים שלך, אני גם עובדת חצי משרה בעבודה מאוד נוחה, מכניסה אבל מאוד לא מאתגרת, משעממת ולפעמים אפילו די מגעילה. מנגד,אני לומדת עכשו כך שהנוחות של מקום העבודה בשילוב עם הלימודים ועם מתני מקשה עליי לעזוב. "סיכמתי" עם עצמי שאני מושכת שם עוד כשנה ומתחילה לחפש מקום אחר,אבל אני כל הזמן קשובה למה שקורה בשטח ומדפדפת בעיתונים ומחפשת ומקווה...... בקיצור, נשמע לי שאת מאוד בשלה לעזוב, ואני ממש מקווה בשבילך שתמצאי בקרוב מקום טוב יותר.

galiaS

New member
קריירה בהחלט

אני מאד מבינה את המצב שאת נמצאת בו ואני חושבת שכדאי לך להתחיל לחשוב באיזה מקום כן היית רוצה לעבוד. קשה להביא את עצמך להתחיל לחפש לפני שיש לך כיוון בראש. זה נורא שוחק לעבוד במקום שבו את לא מרגישה טוב. אולי זה מקום טוב ללימודים אבל את מתחילה ללמוד עוד לא מעט זמן (אני לא יודעת מה את הולכת ללמוד אבל זה בטח ימשך כמה שנים, לא?). יש עוד מקומות שמאפשרים לשלב עבודה ולימודים. בסופו של דבר זו פריוילגיה לחפש עבודה בזמן שיש עבודה ואני מקווה שתמצאי משהו שתהני ממנו. העבודה לוקחת חלק כל כך נכבד מחיינו - לדעתי זו טעות "למשוך" רק בגלל שאין מה לעשות, מגיע לך לעבוד בסביבה נעימה.

שִירָה

New member
אוןיף נשמע קשה../images/Emo122.gif

אצלנו בעבודה היחסים כל כך קורקטיים, שלא ייתכן מצב כמו זה שאת מתארת (צעקות וריבים), אבל אולי זה כך בגלל שמקום העבודה שלי מאד אמריקאי... נראה לי שכדאי לך להישאר למרות הכל - עד שאת מוצאת עבודה חלופית, לפחות עד שתסיימי את הלימודים, כי קשה למצוא היום עבודה, וגם את תמצאי עבודה, יכול להיות שהיא תהיה מאד תובענית ולא תאפשר לך ללמוד במקביל. ואם כבר מדברים על עבודה - נמאס לי לעבוד! אני עובדת משרה מלאה במחשבים ולומדת במקביל, ומתחשק לי לעזוב. מבחינה כלכלית, אין לי בעיה לעזוב, אבל מקום העבודה שלי הוא אחד מהמתקדמים בתחום, ויש לי תנאים מאד טובים, ואיכשהו, אני חוששת שאני אצטער אם אני אעזוב אותו.

עמית@

New member
אין מצב לצאת לחופשה עם אופציה

לחזור? או לרדת במשרה עד סיום הלימודים ולעלות באחוזים שוב אחר כך?

שִירָה

New member
אני יכולה לצאת לחופשה

אבל מקום העבודה שלי לעולם לא יתחייב לקבל אותי בחזרה כשיתחשק לי לחזור. אני כעת משלימה לתואר ראשון (יש לי תואר טכנולוגי ולא אקדמאי, כי למדתי במוסד חרדי), ושאני אסיים את התואר - אני אקח חופשה של שנה ללימודי המאסטר (כי אני רוצה ללמוד באוניברסיטה העברית, ולימודי התואר השני מאד תובעניים שם). אבל השאלה היא אם כדאי לי להישאר בעבודה עד אז...

מעיןבר

New member
איך היא עושה את זה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ריכוז שאלות והגיגים על קריירה אחרי הלידה...

למעלה