איך היה בזאפה אתמול?

Einav85

New member
אוקיי.

פשוט הטריד אותי שרונה אמרה את זה, פגע בעצב חשוף אני מניחה. אני לא מצליחה להבין איך אנשים עדיין חושבים שאם נעזוב אותם לנפשם זה יעזור לנו במשהו
מקווה שזה יסתיים כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות אבידות. ובינתיים תסלחי לי אם אתרחק מההופעות, לפחות עד שיגמר המתח הזה...

...

רק מרגישה צורך לציין שכמו שאמרת, גם לא כל מי שבעד המבצע / בעד זה שהמדינה שלנו תגן על עצמה / שאנשים במדינה שלנו יוכלו לחיות בשקט, ישר נתן להסיק שהוא לא מרחם על תושבי עזה - זה לא חד צדדי לאף כיוון. ברור שזה אוטומטית נראה ככה, כמו שאוטומטית אם מישהו מרחם על הפלסטינאים מישהו עם דעה מנוגדת עלול לשאול את עצמו איך יש לו מקום בלב לזה אם אכפת לו מהמדינה שלו, מול כל מה שקורה לנו כאן. אבל כנראה שזה לא תמיד סותר.

bזוהר

New member
זה בדיוק מה שרציתי להגיד.

וחשבתי שיש איזה חוק שאת לא מגיבה להודעות שלי..

bזוהר

New member
ועוד עניין קטן

את אומרת כאילו , את מרחמת עליהם אבל אם זה היה ההיפך הם היו חוגגים על הדם שלנו אבל "עליהם" ו"הם" זה לא אותו אחד ולא חושבת שצריך להעריך אותנו על זה שלא "מחקנו את עזה בשלוש שעות")

...

גם לי חורה לשמוע דעות שמאלניות עד כדי ניתוק מהמציאות [ואני שמאלנית, לצורך העניין] כשאנשים שאני אוהבת במילואים / סדיר / ב"ש / וכו'. גם לי עצוב על האזרחים אבל זה לא ש"אנחנו עושים להם את זה" כי זה כיף למישהו. בניגוד. [?!] סעמק, לא משנה.

למעלה