ארבל - זה לא העניין.
נכון, תמיד אפשר למצוא סיבות להיות ממורמרים, אפשר תמיד לחפש את הצד השלילי בכל דבר, ואני יודעת שאם מחפשים את החלק הזה תמיד תמיד מוצאים. אבל אתה מדבר מהצד השני של המתרס. ועם זה אני לא יכולה להתווכח. כחבר של בעז ויובל, אתה מוזמן לסקרים, מיודע בפעילויות, ושותף ליותר דברים. מה עושים אלו שלא חברים של הנ"ל? אתה ואני, אנחנו לא מכירים מספיק זמן, ואולי אני מרשה לעצמי לומר שניזונת מסוגים שונים של מידע, אבל, האמן לי, פנינו אין ספור פעמים, הרמנו כפפות, יזמנו רעיונות, התקשרנו, שלחנו, כתבנו, הצענו את עצמו, הזמנו, נפגשנו, והכל בולשיט. וזה החלק המתסכל. נכון, יש והיו חובבי זוחלים שקילקלו את השם הטוב לכל אלו שמלאים בכוונות ורצון טוב, נכון, אתה לא יכול לסמוך על אפחד שאתה לא מכיר, ולפעמים גם לא על אלו שאתה מכיר. אבל, האמן לי גם לזה - אם הייתי רוצה לאסוף נחשים מהטבע, מכל סוג שהוא, למטרות סחר או מטרות כאלו ואחרות בלתי חוקיות, אני לא צריכה לא את בעז שחם, ולא אפחד אחר. ואני לא צריכה להצטרף לסקר כדי לחזור למחרת ולאסוף. אני חושבת שמספיק מחברי הפורום האלו שאני מכירה ואוהבת, הוכיחו מספיק פעמים את הנכונות והרצינות שלהם, מכדי לשמוע הערות מזלזלות כפי שנשמעו בכנס האחרון לדוגמא. ואני בהחלט מבינה את החששות. וסלח לי, ידידי, חלילה אין לי משהו אישי נגדך, אבל, לפעמים גם הפעילות וגם התשובות נשמעות לי חובבניות משהו. אולי אני לא מבינה שומדבר, גם זה יכול להיות. אבל, אין לי ספק שהרבה סקרים יכולים היו להתבצע באופן הרבה יותר מקצועי ומהימן, והם לא, בגלל בעיות שלא קשורות לסיבות האמיתיות. ונ.ב: אף פעם לא ביקשתי מאפחד שישריין לי מקום ברכב שלו כדי להצטרף לסקר, אז נסה להבין אותי כשאני נעלבת למשמע הסיבה הזו לאי שיתופנו בסקרים.