איך היה השבוע שלי?

איך היה השבוע שלי?../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

הפינה שלכן ובשבילכן. קדימה, שפכו.

lulyK

New member
חיכיתי לזה.

אמנם לא מרגישה שיש לי זכות לקטר אחרי כל מה שקראתי פה בימים האחרונים, אבל בין 4 קירות אני מוצאת זמן לרחם גם על עצמי. הבייבי סיטר של יותם, שחולקת איתי בנטל פעמיים בשבוע, למדה השבוע למבחנים ואני גיליתי שאני מתפרקת תחת העומס (המאד לא רב, יש לציין). בנוסף, עשיתי שוב את הבדיקה הנסיונית של פרופ' פייגין ושוב לא מצאו תאים. כל הדברים הקטנים שתוכננו כדי להקל עלי ולשמח אותי לא יצאו לפועל מכל מיני סיבות שונות ומשונות. מהצדדים החיוביים: פיזית אני מרגישה ממש טוב.

../images/Emo7.gif זוועה

אני והאיש במדרון תלול שרק אלוהים יודע לאן זה יוביל (פעם ראשונה שאני ממש כותבת את זה). ואני לא רוצה לדבר על מה זה עושה לילדים. משפחתי הקרובה נמצאת בקריסת מערכות ריגשיות ואין לי כוח לטפל בזה. ובנוסף לכל למרות הכל אני לא עולה במשקל. (זה נראה אולי מינורי אבל אין לכן מושג כמה כוחות זה לוקח ממני) ואני? כל השבוע מרגישה שהלחץ גובר ואפילו אויר לנשום אין לי. (מעניין מתי תבוא ההתפרקות של הבכי)

hagaram

New member
../images/Emo24.gif

תקראי את ההצעות שניתנו לענבל לגבי שחרור הבכי!!...

משוש30

New member
../images/Emo24.gif נשמע קשה נורא

אתם הולכים לטיפול כלשהו? בדקת את נושא המשקל אצל רופאים? מה הם ממליצים? הלוואי והיתי יודעת מה להגיד ואיך להקל עליך

daldan

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהדברים יקבלו תפנית חיוביות
קבלי עוד

sipi1

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהדברים ישנו מגמה בקרוב...

עמית@

New member
אוי יקירתי.

לא ידעתי, כי לא שיתפת, אבל כואב לי לשמוע
קשה להתרכז בעליה במשקל כשהחיים בסחרור, והאנרגיה נוזלת לך בין האצבעות.

חושחושה

New member
מתוקה../images/Emo24.gifאולי תבואי אלי באיזה

בוקר, כל עוד ה
במסגרת, אכין לך ארוחת בוקר של
נדבר, נזלול, נחליף רשמים על שני ה"יוד" ונצא רגועות ומסופקות
? מה דעתך?

neta2

New member
אוי../images/Emo10.gif קחי חיבוק נוסף. ומסר בדרכו

אלייך.

גלשני

New member
נשמע קשה. את מצליחה לתפקד ככה?

מציעה לך את שירותי ההקשבה שלי

../images/Emo10.gif

אני מקווה שתצלחו את המדרון בשלום. כמה קשה. בעניין המשקל - אולי כדאי לעזוב את זה עד שתתאזני קצת בחזרה בחיים? אני יודעת שכשאני עוברת משברים בחיים, אין סיכוי שארד במשקל. ונראה לי שזה נכון גם לכיוון ההפוך.

אור100

New member
הייתי מנסה להקדיש את התקופה הזו

לאיוורור אצל חברות קצת להתבכיין וקצת לשכוח משיגרת הבית

למעלה