איך היה השבוע שלי?

עמיתי, אני כל כך מצטערת

אין לי מה לומר, רק לשלוח את תקוותי לכך שמצבו יהיה טוב יותר. חיבוק ענקי ממני, ומצטערת שאין לי משהו חכם יותר להגיד

galiaS

New member
היה לי שבוע בסדר

סוף סוף התקדמתי התקדמות משמעותיתי בעבודת המחקר שלי, זה חשוב לי מאד. חוצמזה, אני מרגישה טוב, אני אשמח אם כל ההריון אני ארגיש ככה.

galiaS

New member
תודה. אם הזכרת את אלוקים, רק

בקשה אחת ממנו: בבקשה תעשה שהתיאבון שלי קצת יעלם.

neta2

New member
לאור העצב הגלובלי פה בפורום

אני אנסה לדלות דברים משמחים שהיו לי השבוע.. למרות שמצבנו הכלכלי בכי רע - רע מאוד. קבלתי לערוך ספר דרך הוצאת ספרים קטנה ומקסימה, סופסופ אוכל להרוויח כמה גרושים למינוס האדיר שמשתולל לו בחדווה וגם לרכוש לי ניסיון בעריכה. האיש שלי יצא לחופש אז יש מי שיעזור לי עם נדב ולאפשר לי כמה שעות פנויות לעצמי. ואני שולחת לכל מי שרע לה והיה לה שבוע קשה ארגז של אנרגיות טובות ובשורות מצויינות לשבוע הבא.

נונינקה

New member
גם אני חיכיתי לפינה המקסימה הזו

שבוע סתמי. הייתי בעוד השתלמות משעממת מטעם העבודה ובסופה העונק לי התואר "מנהל מדור" - תואר ריק מתתוכן!!! וחוץ מזה קניתי בגדים ונעליים לי ולאיש וכמעט כמעט סיימתי את אחת העבודות משתיים שיש לי להגיש. זהו, בלי רעשים מיוחדים. שבת שלום לכולן

ו שתי

New member
לאור השרשור ושבוע הקשה של בנות

הפורום: שולחת לכולן תפילות לבריאות, לשבוע קל יותר לשלווה ולרוגע. הרבה רוגע. השבוע שלי היה סתמי, וטוב שנגמר.

orlyfu

New member
קשה אבל לא רע...

השבוע הזה הרגיש כאילו יש לו 10 ימים. קשה לי מאד בעבודה. אני כל הזמן במתח משום מה. זה לא שעומדים לי כל הזמן על הראש אבל אני כל הזמן מותחת על עצמי ביקורת כשלא מצליח לי מה שאני צריכה לעשות. (מתכנתת מחשבים, עבודה חדשה - 3 חודשים, אפליקציות שלא אני כתבתי, צריכה לעשות שינויים ותיקונים, למצא באגים ולפתור אותם). השבוע צרכתי אולי 10 כדורים נגד כאב ראש. בגלל שאני בלחץ, כואבת לי אימים חגורת הכתפיים, הצוואר וכתוצאה מזה הראש. הסתובבתי כל השבוע עם כאב ראש כולל בלילות. אתמול אחה"צ סיימתי משימה קשה כקריעת ים סוף, כנראה בהצלחה. צריכה לדרוש דיון שכר שמופיע בחוזה שלי והמעסיקים שלי לא ששים לזמן. היום היה לי יום טוב. הייתי בבית בשקט, שמעתי מוזיקה, ניקיתי, אפיתי עוגת שוקולד. מחר בערב, חזרה גנרלית למכביה, איצטדיון רמת גן, התרגשות גדולה. סופ"ש נעים לכולן ושבוע טוב יותר.

T noki

New member
קצת אופטימיות בשביל האיזון

היה טוב כי: - עשינו סקירה מוקדמת ויש לנו בת, והכי חשוב שהכל בסדר. - אחותי התאומה והיחידה האהובה עלי ילדה בשלום בן בריא בתאריך מקסים 7/7, ואתמול ראיתי אותו והתאהבתי מיד באפרוח המתוק. - סיימתי את עבודתי במרפאה של קופ"ח וקיבלתי כל כך הרבה תגובות חיוביות ממטופלים שלא רוצים שאלך ושנתנו לי מתנות קטנות וסמליות והרבה הערכה מצידם, וזה היה מאד מרגש ומחמם את הלב. לא מי יודע מה כי: - אני הולכת למחלקה פנימית למשך שנה, ובעוד שבוע יש לי 3 תורנויות תוך שבוע, ואני מקווה שאחזיק מעמד עם ההריון והעבודה המאומצת שם. (לפחות מאוגוסט אני לא עושה תורנויות - משבוע 20 אני פטורה). מאחלת רק בריאות ובשורות טובות יותר לכל בנות הפורום בשבוע הבא.

ח ב י

New member
מאחלת הצלחה והנאה../images/Emo140.gif

גם מההריון וגם משנת העבודה במחלקה. זה לא פשוט תורנויות בהריון, אני מקווה שיהיה קל יחסית.

simoneta

New member
../images/Emo24.gifקבוצתי

לכל מי שהשבוע שלה היה רע. מקווה שהשבוע הקרוב יהיה לכולכן טוב יותר. והשבוע שלי? גם לא היה מזהיר, אבל הכל מתגמד. בעיקר לא נחמד בגלל האפרוח שקיבל את החיסון המחומש והיה קווצ'י ומסכנון.

אלינה12

New member
היה שבוע רגיל

קצת עמוס בעבודה. עבדתי גם ביום שישי ובדרך כלל אני לא עובדת בימי שישי. בגלל זה לא הצלחתי לנוח מספיק. בזמן אחרון אני מתעוררת ב- 3-4 בלילה ולא מצליחה להירדם בגלל כל מיני מחשבות שמטרידות אותי. על טיול באר"הב, על ילדים, על תאונות רכבת (ומה יקרה אם אנחנו נתקע על מסילה וכו'), על פיגועים בלונדון שזה יכול לקרות בכל מקום. בקיצור,גם שיש זמן לנוח, אני לא נחה... עדיף שהייתי עושה משהו יותר מועיל במקום לחשוב על אסונות. אם היום בלילה זה יקרה לי שוב, אני פשוט אלך לראות טלויזיה או אשב מול המחשב במקום לענות את עצמי עם מחשבות האלו.

למעלה