איך היה השבוע שלי?

עמית@

New member
לוליק, כמה מבאס.

שונאת שכל הקטנים מצטברים לערמה אחת גדולה של נאחס אפלולי.. אבל באמת טוב שאת מרגישה טוב, בחום ובלחות הזו להרגיש רע זה באמת עונש.

גלשני

New member
יקירה../images/Emo24.gif

הצטברות של דברים שלא מסתדרים כמו שהיו אמורים להסתדר יכולה בהחלט לגרום לחנק הזה. שמחה שפיזית את מרגישה טוב יותר, מחכה שזה יקרה גם בהיבטים אחרים.

lulyK

New member
כן ../images/Emo10.gif

נעשה את שאר הבדיקות ונראה. מבאס לאללה. ותודה, צדיקות שלי, שהתפנתן לרחם גם עלי

hagaram

New member
קשה קצת, עמית היה יומיים במילואים

אבל..... אתמול עשיתי יום כייף עם חברות וקניתי סנדלים בעמנואל ומכנסיים של סאקס!! יש אחלה בוף עונה בחנויות!

daldan

New member
והשבוע שלי

שהחל באשפוז והמשיך במנוחה בבית. יש בו גם
וגם
כי המנוחה בבית נתנה לי גם זמן לעצמי (אמנם היה לי מאד קשה להחזיק את עצמי מלבצע את כל הפרויקטים שמחכים בביץ - אבל צריך לנוח לא?) והספקתי גם לקרוא ספרים וגם סתם לנוח. מצד שני הכאבים שוב תקפו אותי ואני עכשיו מנסה למצוא את הקשר בין כל המקרים בהם זה קורה.

משוש30

New member
לשם שינוי (מעצמי ומנשות הפורום)

היה לי שבוע טוב ואופטימי. אתמול הייתי בפתיחת הפסטיבל בלי הגברים שלי ומשם המשכתי לקבלת הפנים ואז למועדון. חזרתי בשתים בלילה והרגשתי כזה חופש אתמול. קצת לחור לימי הרווקות, אבל רק בכאילו. היה טוב להיות קצת לבד והיה טוב לחזור.

היה בעיקר רע..........

בעלי יצא למילואים. ההתמודדות עם הקטנה היתה נוראית. התחיל בשני בערב והמשיך בשלישי בבוקר, ומרוב כעס, צרחות, דווקות ועוד הרגשתי שאני ממש שונאת אותה ומצטערת שהיא בכלל קיימת. אז כל היום היה לי רע בעבודה, לה היה טוב בגן ואני החלטתי לנסות לא להתעצבן, גם אם זה אומר לא להכנס איתה למאבקי גבולות. קצת הצליח. באותו היום, יום שלישי, היה לי זוועה בעבודה (תמיד בא ביחד והסיפור כבר סופר כאן). שאר השבוע עבר. היה נחמד אתמול בערב, מפגש של פורום הנקה קרוב אלי והגעתי. היה נחמד לקשקש עם הניקים ולהעביר ערב עשיר בילדים מאושרים.

sipi1

New member
סוף סוף ../images/Emo13.gif

אובייקטיבית יש בעצם די הרבה
וגם
, אבל אני
התפטרתי רשמית. החלטתי סוף סוף לעמוד על שלי ולהתחיל להשקיע מאמצים במה שנראה *לי* חשוב. אולי אפילו אצליח להשתלב בעבודה על פרויקט שאני מאד רוצה להיות שותפה בו. שבוע של מסיבות סיום (והתרגשות עצומה : עוד בת שסיימה את השמינית ופורחת לה מהקן...). שבוע ראשון של החופש הגדול, שעובר בקלות יחסית למרות שהילדים בבית ולא בקייטנות. עוד שמונה שבועות, וזה נגמר...

rona25

New member
שבוע מזוויע

אני בסערת רגשות הורמונלית שמשלבת קשיי הנקה, התרוצצויות בין רופאים ובדיקות, מחסור מטורף בשעות שינה שגורם לעצבים ויאוש טוטלי אנרגיות שליליות כבר אמרתי???

עמית@

New member
אכן, שלילי

ועכשיו התבשרתי שאבא שלי, המשענת הכי איתנה בעולם, האיש הכי בריא שאני מכירה, האדם האהוב עלי ביותר בעולם (פרט לבנותי ובן זוגי) חולה, חולה מאוד מאוד - הבדיקות רק מתחילות אבל זה נראה רע, ואני לא יודעת איפה להניח את המכאוב הזה.

משוש30

New member
../images/Emo24.gifמקווה שזה פחות חמור ממה

שאתם חושבים העיקר שיצא מזה כמה שיותר מהר

למעלה