איך היה השבוע שלי?

איך היה השבוע שלי?../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

הנה הגיע עוד סופשבוע (כבר???) ואני שוב שואלת אתכן: איך היה השבוע שלכן? על מה חשבתן ומה עוללתן? ואני מבקשת מהריוניות חדשות שמבקשות לצאת מהארון לעשות זאת בשרשור משלהן למען נוכל לקטר על השבוע החולף ללא הפרעות.

השבוע שלי היה לא משהו

אני מרגישה שאני ממש טובעת במגבלות הפיזיות שלי. דוקא היתה הרבה עבודה השבוע בקליניקה (
) אך בקושי רב גררתי את עצמי לשם. אני לא רואה איך אני יכולה בדיוק להפיל את כל העבודה על השותפה שלי ואני גם לא רוצה שהיא תחשוב שבחרה לה שותפה לא טובה. ולכן אני ממש מצעידה את עצמי בכוח למקלחת כל בוקר ומשם לעבודה. ומשם אני רצה לקחת את לוטן ואז לפעילויות אחה"צ. דוקא במשך היום אני קצת מתאוששת ומצליחה להסוות את הרגשת החולי והחולשה. עד הערב אני כבר בסדר. הבקרים הם הבעיה העיקרית. אני משתדלת מאוד לא לערב את הסביבה שלי בזה כי את ודים זה מאוד מדאיג ואת כל השאר זה לא ממש מעניין. טוב שאני יכולה לפרוק קצת כאן. בנוסף לזה התקשר אלי אתמול בלילה בחור שלכאורה התקשר בשם אישתו להתייעץ בנושא הנקה. מאחר והוא העיר אותי ולא ממש חשבתי ישר, אז עניתי על כל שאלותיו כמיטב יכולתי, תוך כדי צבירת תחושת אי נוחות גדולה מהכיוון אליו פנו שאלותיו. הלכתי לישון מאוד מוטרדת וכשקמתי בבוקר הבנתי שזו היתה הטרדה מינית. או כמו שהשותפה שלי אומרת: האם באמת חשבת שבחור שמתקשר אלייך בחצות מעוניין בעזרה בהנקה? האם רק אני כזו נאיבית? זה עשה לי הרגשת קורבן איומה לכל היום. נקודת אור אחת היא שביקרתי השבוע אצת דיאטיקנית טובה שסוף סוך מכירה את המחלה שלי ובנתה דיאטה בהתאם למה שאני צריכה. אני מתחילה אותה מחר ומקווה שזה יעבוד. בפיקוח צמוד, כמובן. תודה על ההקשבה ומקווה שלכן היה שבוע טוב יותר.

mummy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ועוד אחד ../images/Emo24.gif

מזועזעת מהסיפור על הבחור. how low can you go. יש לי ממש צמרמורת, ואין לי מושג מה להגיד כדי להקל ולו בקצת על התחושה המבאסת. אבל הנה, הצלחת גם למצוא נקודה של אור: שיהיה בהצלחה עם הדיאטה החדשה, ושיעלמו בקרוב הקושי והחולשה. ועד אז - לפחות שסוף השבוע יהיה לך נעים
וכמובן גם כל השבוע שאחריו (וזה שאחריו, וזה שאחריו, וזה שאחריו...)

תודה יקירתי!

ומה שלומך? מתגעגעת!
גם אני הייתי מזועזעת כשקלטתי מה זה היה בעצם. טוב, לזכותי יאמר שלמרות שעניתי לו, עניתי לו תשובות ממש מבאסות שממש לא קידמו את מטרתו לשום מקום. זה מה שקורה כשמנסים בכל זאת למצוא מה הבעיה בהנקה אצל בחור סוטה.

mummy

New member
../images/Emo6.gif נו, והצלחת גם למצוא בעיה כזו?

ובתשובה לשאלתך - אני בסדר. שורדת במרוץ המטורף. לא מצליחה להגיע לכאן כמעט בכלל. אין לי זמן, וכשיש זמן אין לי כוחות (גם עכשיו...). בסך הכל - טפו, טפו, טפו - עלמה מקסימה ומתוקה, ואח שלה גם. אני אמנם מעולפת אבל מתנחמת בכך שעוד כמה שנים זה יעבור. נ.ב. היית במפגש של פורומנקה היום?

לא הצלחתי להגיע בסוף

כי הייתי בקליניקה כל היום. אני שמחה שאת מגדירה את המצב אצלך כ"טפו טפו טפו". הכי טוב שיש.
אנא חזרי אלינו, ולכוחותיך, בהקדם האפשרי!

שרון, את כזו אשה מיוחדת, ניתן ללמוד

ממך המון. מקווה שהדיאטה שקיבלת תעזור לך להרגיש יותר טוב וחזקה. אם תוכלי לשתף בה אני אודה לך. לגבי ההטרדה המינית בטלפון שהיתה לך, תפני למרכז סיוע שיעזרו לך שם להשתחרר מהמועקה, היא יכולה להיות נוראית, גם לי זה קרה.

מאז

New member
וואו איזה סיפור

ובקשר להטרדה- זה כזה קלאסי לא להבין שזה קורה בזמן אמת. יש פשוט תחושה עמומה ש"משהו לא בסדר עם מה שקורה כאן, אבל אולי זה רק בראש שלי", ורק אח"כ מבינים. אז אל תכעסי על עצמך בעניין. וחזקי ואמצי!

lulyK

New member
שרון! אני מזועזעת ונגעלת.

יש עוד סיכוי לנסות לעלות על המספר שלו? איככככס. אני ממש חושבת שאת לא צריכה לתת טלפון בבית (או שזה היה הנייד שלך?). ובהצלחה אצל הדיאטנית, איזו תחושה טובה זו להתחיל דיאטה כשיודעים שיש הכוונה נכונה.

זה היה לנייד

ובניגוד לנייד של הקליניקה, הוא מפורסם רק במאמרים שכתבתי על הנקה לדוקטורס ומדי פעם נותנים אותו בפורומנקה. אני עד עכשיו לא מבינה מה לו ולטלפון שלי אלא אם הוא חיפש מידע על הנקה. או חיפש "חומר מעניין" בפורומנקה.

boringvered

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

אני לא תמיד עוקבת ולא יודעת לגבי איזו מחלה מדובר... מקווה שהדיאטה שירכיבו לך תקל. ואל תתייחסי לטלפון כאל הטרדה מינית, אלא כאל סתם הטרדה... יש מספיק מטרידים מכל סוג, טלפון, ברחוב, דואר וגם בפורומים... קורה שאנחנו נופלים בפח, אבל קמים, מחייכים ונגמר... את היית בסדר, סיפקת לו מידע במלוא הרצינות... אולי יום אחד אותו בחור יגדל, יתבגר ויגיד תודה....
ורד

galiaS

New member
שרון, איזה שבוע

סוטה דפוק. אולי כדאי לנתק את הטלפון הנייד בלילות הקרובים. שימצא לעצמו עיסוק אחר ללילותיו. מקווה הדיאטה תגרום לך להרגיש שכוחותיך חוזרים אליך. ושתרגישי טוב כמה שיותר מהר.

yaelia

New member
אויש, איזה גועל

כל כך מכירה את המקרים האלה שאת מרגישה שמשהו לא בסדר אבל רק בדיעבד מסוגלת לומר לעצמך מה בדיוק קרה. יאק. מקווה שהדיאטה תעזור לך ותשפר הרגשה.

למעלה