אם נותנים לי במה... ../images/Emo3.gif
אני אנצל את ההזדמנות ששחר בגן והאיש בקניות, ויש לי קצת זמן לשבת בשקט עם עצמי (ואיתכן) ולכתוב קצת יותר. כידוע, היה שבוע לחוץ ומתיש, גם פיזית וגם נפשית. הביקורים בשניידר כדי לבדוק מה יש, יחד עם המתח לגבי מה תהיינה התוצאות, גרמו להתשה הזו. ריצות מצד אחד וחוסר יכולת להירדם מצד שני. אבל גם לא ממש שקעה אצלי התחושה שמשהו יכול להיות לא בסדר. כל הזמן היה צריך לעשות, לבדוק, לדווח, להתייעץ. לא היה זמן לחשוב. אתמול, כמו שדיווחתי, נתנו לנו שם לגידול. יש לנו, אלא אם תהיינה הפתעות, נוירובלסטומה, שזה גידול ממאיר. השיחות אתמול בקדם ניתוח והביקור במחלקה הכירורגית הבהירו לי סופית בפני מה אנחנו עומדים, והדמעות הופיעו לראשונה. אני מסתכלת על שחר, והיא כזו קטנה, ומקסימה, וחכמה ואנרגטית וכובשת, וזה לא נתפס לחלוטין מבחינתי שיש בתוך הגוף שלה אוייב כזה, שעלול להרוס אותה מבפנים. קצת הוקל לי שהדמעות הופיעו, כי במהלך השבוע הזה חשבתי לפעמים שאולי משהו פגום באמהות שלי, אם אני לא מצליחה לבכות, אם אני לא מצליחה להיבהל מאד ממה שמספרים לי. אבל גם היה טוב. גיליתי מי אוהבי, גיליתי המון תמיכה, גם במעגל המשפחה והחברים וגם במעגל הוירטואלי, וזה עשה לי טוב לדעת שאנחנו לא לבד. וגם, איכשהו, על אף שאני חיה כבר שבוע על לחם עם גבינה, קרואסוני שוקולד ואבטיח עם בולגרית 16%, ירדתי קצת במשקל. ומכיוון שברור לחלוטין ששחר תבריא, ועוד כמה שנים נסתכל על הכל כעל חוויה מעצבת, אבל לא טראגית, אז אני לא אחשב שטחית אם אני אשמח על הירידה הזו. עד כאן.