איך היה השבוע שלי?

ממרפאת הפסיכיאטריה אמרו לנו

שאלתי את הפסיגולוגית והיא אמרה שזה נכון. פגישה עם ההורים ועובדת סוצי' ואח"כ עם הילדה ורק אח"כ הפסיכיאט' עם ההורים ואח"כ פגישה עם הילדה ואז התחלת מעקב. לפי דברי הפסיכולוגית זה פעם בחצי שנה. מתי נותנים את התשובה הסופית אנחנו לא יודעים.

Arfilit

New member
גמצלי שבוע לא משהו

בעבודה קרה דבר מה, שמבחינתי הוא הקש האחרון ששבר את גב הגמל, מבחינת ההתדרדרות בהתיחסות אליי מאז חזרתי מחופשת הלידה. אני לא אפרט - מחשש למכרים המדפדפים ברשת, ורק אומר שמאוד מאוד מאוד נעלבתי, במקום שבו אני עובדת המון(!) שנים. זה הגיע לזה שהבהרתי לאותו אחד ששוחחתי עמו - שאילולא המשכורת היתה משמעותית מבחינתי כרגע - הייתי נותנת לו בו ביום הודעה, ובעוד חודש לא הייתי שם יותר. בכיתי הרבה השבוע - מחמת העלבון, שהיה כה רב - עד שבקושי הצלחתי לדבר על הדברים עם מישהו.

בלינקה

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה קרה (את מוזמנת לשתף אותי באמצעים פרטיים יותר אם בא לך), אבל אני כל כך יכולה להזדהות איתך, עם תחושת העלבון של "אני עו"ד מעולה. החזקתי פרייקטים, ועכשיו, בגלל שאני עובדת עד ארבע ולא עד שבע, נותנים לי לכתוב מכתבי התראה". אוף. הלוואי שהיה לי איזה פתרון בשבילך. בינתיים רק חיבוקי הזדהות.

טיפוטף

New member
אה, ולגבי ההטרדה המינית -

חבל להתרגז על הטמטום/סטיות של אחרים... נקווה שיום אחד הוא יקלוט - אולי כשיהיה באמת נשוי לאישה מניקה - איזה מטומטם הוא היה פעם. מה יכולת כבר לעשות? כשמעירים אותי מהשינה גם אני לא בפוקוס לגמרי, וחוץ מזה זה כמו טרולים באינטרנט - בשביל הסיכוי שאולי בכל זאת השאלות הן כנות, לפעמים שווה להתייחס ברצינות.

מאז

New member
או-אה

ואני חשבתי שלפחות את נמצאת בעבודה שמעריכה אותך בלי קשר לאמהות... איזה עולם!

נשמע ממש נורא

ומאוד מעליב. אני מקווה מאוד שזה יסתדר ושמה שאמרת יגרום לאותו אדם להבין שהוא ממש מגזים.

boringvered

New member
לא יודעת בדיוק את הפרטים

אבל את יודעת כמה שהנושא קרוב לליבי... שולחת לך חיזוקים. זה לא את ואת יודעת את זה, זה הם... דברים ישתנו - למרות שאני יודעת שעכשיו קשה. אז באמת, זו רק המשכורת... לבוא, לעשות מה שצריך וללכת, להיות קורקטיים וזהו. זה חבל, אבל אולי טוב שיוצא המרצע מן השק. לפחות את יודעת שככה ההחלטות שלך נכונות ולא יהיו לך יסורי מצפון. את רק תצאי מחוזקת מעל זה. ורד

galiaS

New member
אוף, כמה מבאס

ואיך את מרגישה? הבחילות קצת השתפרו? עוד כמה חודשים תהיה לך חופשת לידה לשקול עם עצמך איזה עיסוק יגרום לך הנאה.

משוש30

New member
../images/Emo24.gif נו באמת! להעליב אותך? ../images/Emo46.gif

האם יש עם מי לדבר בכלל?

עמית@

New member
../images/Emo10.gif אוף, מעצבן לחשוב שחייבים

לגרור הלאה רק בגל שחייבים לשרוד, ואי אפשר לשבור את הכלים כמו שהיינו רוצים (תוך צווחות וכעסים וקתרזיס הגון) תחזיקי מעמד יקירתי.

בלינקה

New member
אם נותנים לי במה... ../images/Emo3.gif

אני אנצל את ההזדמנות ששחר בגן והאיש בקניות, ויש לי קצת זמן לשבת בשקט עם עצמי (ואיתכן) ולכתוב קצת יותר. כידוע, היה שבוע לחוץ ומתיש, גם פיזית וגם נפשית. הביקורים בשניידר כדי לבדוק מה יש, יחד עם המתח לגבי מה תהיינה התוצאות, גרמו להתשה הזו. ריצות מצד אחד וחוסר יכולת להירדם מצד שני. אבל גם לא ממש שקעה אצלי התחושה שמשהו יכול להיות לא בסדר. כל הזמן היה צריך לעשות, לבדוק, לדווח, להתייעץ. לא היה זמן לחשוב. אתמול, כמו שדיווחתי, נתנו לנו שם לגידול. יש לנו, אלא אם תהיינה הפתעות, נוירובלסטומה, שזה גידול ממאיר. השיחות אתמול בקדם ניתוח והביקור במחלקה הכירורגית הבהירו לי סופית בפני מה אנחנו עומדים, והדמעות הופיעו לראשונה. אני מסתכלת על שחר, והיא כזו קטנה, ומקסימה, וחכמה ואנרגטית וכובשת, וזה לא נתפס לחלוטין מבחינתי שיש בתוך הגוף שלה אוייב כזה, שעלול להרוס אותה מבפנים. קצת הוקל לי שהדמעות הופיעו, כי במהלך השבוע הזה חשבתי לפעמים שאולי משהו פגום באמהות שלי, אם אני לא מצליחה לבכות, אם אני לא מצליחה להיבהל מאד ממה שמספרים לי. אבל גם היה טוב. גיליתי מי אוהבי, גיליתי המון תמיכה, גם במעגל המשפחה והחברים וגם במעגל הוירטואלי, וזה עשה לי טוב לדעת שאנחנו לא לבד. וגם, איכשהו, על אף שאני חיה כבר שבוע על לחם עם גבינה, קרואסוני שוקולד ואבטיח עם בולגרית 16%, ירדתי קצת במשקל. ומכיוון שברור לחלוטין ששחר תבריא, ועוד כמה שנים נסתכל על הכל כעל חוויה מעצבת, אבל לא טראגית, אז אני לא אחשב שטחית אם אני אשמח על הירידה הזו. עד כאן.

מאז

New member
../images/Emo24.gif

את יודעת שאנחנו כאן חושבות עלייך המון. והתגובה ה"לא נבהלת" - אני גם כזו. מרגישה לפעמים כצופה בסרט, דווקא כשמדובר על אנשים קרובים לי. וחס וחלילה להתבכבש עכשיו עם רגשות אשם לגבי האמהות - את נהדרת!

lulyK

New member
../images/Emo24.gif

לא מפסיקה לחשוב על שחר. היא באמת אחת הילדים ה"וירטואליים" שכבשו את ליבי.

boringvered

New member
את ממש אשת השבוע

אולי את קוראת לזה הדחקה אבל בעיני היית ריאליסטית ולא נכנסת ללחץ ושמרת על ראש שזה כל כך חשוב עכשיו. לשחר יש אחלה משפחה והיא כמובן שתבריא - הרי מישהו שם שמר עליה וגילה את ה'הפתעה' הזו לפני שהיא טרחה לגלות את עצמה. עוד נדבר אבל שיהיה לכם יום משפחה שמייח וחג רגוע עם הרבה מנוחה, ושהשבוע הזה יפתיע אתכם רק לטובה. אוהבת, ורד

בימבילי

New member
שולחת לשחר ולכם הרבה

אהבה וכוחות. אני בטוחה שהכל בסדר ובסופו של דבר זו תהיה חוויה מעצבת כמו שהגדרתץ בנתיים מקווה שתעברו את התקופה הקשה בזהירות ובהרבה כוח.

../images/Emo24.gif בטח שברור שהיא תבריא לגמרי

אין בכלל שאלה כזאת. שחר חכמה ונהדרת וכמה שכואב להגיד דברים כאלה, קטנטנים הם הרבה יותר חזקים משאנחנו נותנים להם קרדיט. יום אחד הכל יהיה מאחוריה.
על הירידה במשקל.

למעלה