איך היה השבוע שלי?

אלינה12

New member
על הפנים../images/Emo31.gif, אבל עם סוף טוב../images/Emo45.gif

לבועז היה חום בשישי-שבת
. לא אכל כלום וממשיך בזה, האכלה הופכת לסיוט. מאז כל לילה הוא מתעורר 3 פעמים לפחות. אולי עוד פעם שיניים?
ביום רביעי היה לנו טור לטיפת חלב. האחות שקלה אותו ואמרה שהוא באחוזון 10-25 וממש נכנסה בי חזק. לא עניין אותה שהוא היה חולה, שיש משבר עם אוכל. ביום שלישי הקרוב היא בא אלי הביתה לביקור בית!
מה זה כעסתי, חבל על הזמן. מה היא רוצה למצוא? ילד מורעב ומוזנח זרוק בפינה? חיים מתחת לקו העוני? אבל לא יכלתי לא לשתף פעולה. שתבוא. אין לי מה להסתיר. ועוד, הכי מעצבן שאני צריכה שוב להפסיד חצי יום עבודה בגללה.
בנוסף לכל ארוחה שלו אני צריכה להוסיף שמן קנולה וטחינה... ביום שני ב-6.6 היה לנו יום נישואין, 9 שנים וסה"כ 13 שנה ביחד. באותו יום לא יצא לנו לחגוג, כי בעלי לא הצליח לצאת מוקדם מעבודה, אבל הגיע עם פרחים
וזה כיבה את הכעס שלי. ביום שישי בבוקר יצאנו ביחד לאכול ארוחת בוקר בקפולסקי
. זה היה מאוד נחמד ומאוד טעים. את זה עוד לא עשינו אף פעם. בדרך כלל אנחנו יוצאים למסעדות בערב או בצהרים.

אל תתני שום שמן קנולה, את יכולה

להוסיף למרקים שמן זית ובכלל לאוכל, זה טעים ובריא. איך אתם ההורים, גדולים או קטנים? איך הייתים בתור תינוקות? וזה בכלל לא משנה מה מעניין אותה או לא, כדי לשים לה חומת מגן, תעברו לרופא ילדים שהוא יגיד אם יש בעיה. אצלנו הגדולה חיפשה (ועד היום מחפשת) אחוזון שיהיה בדף, עזבנו טיפת חלב ועברנו לתת חיסונים אצל מרפאת הילדים וזהו.

אלינה12

New member
ואי, תודה! רעיון טוב, אני אלך לרופא

מקווה שהוא מקבל ביום ראשון בבוקר. ברגע שהיא תשמע שרופא בתמונה, היא תרד ממני. מרפאת ילדים? זה במסגרת קופת חולים? חייבת פרטים!!!

אצלנו בקופ"ח כללית יש מרכז בריאות

הילד וזה חלק מהקופה, כמו שהולכים לכל רופא אחר, יש לילדים יש מרכז משלהם.

משוש30

New member
מה??????../images/Emo46.gif../images/Emo12.gifאני בשוק אני בהלם

אני המומה! היא מגיעה לביקור בית???????????????????????????? אני לא הייתי מוכנה והייתי מחליפה טיפת חלב או אחות! מתן באחוזון 3 או כבר מתחת ומעולם לא עשו לי בעיות למרות שהוא ירד מאחוזון 10. הילד מאד פעיל ומתפתח היטב וזה המבנה שלו מה לעשות?? ואי אני רותחת! חוץ מזה מזל טוב ליום הנישואין ושוב הזדהות! יום הנישואין שלנו היום והיינו אמורים לצאת והיום הסתבר שאחרי שבוע שבכלל לא ראינו אותו הוא צריך לחזור לעבודה היום בערב! נו מה תגידי?

אלינה12

New member
מסכימה עם כל מילה

גם יפעת מאוד רזה, גם אני כילדה הייתי רזה כמו מקל. לא בא לי לפוצץ אותו בקלוריות סתם. אני אף פעם לא מתיחסת למה שהן אומרות, עשוה כן כן עם הראש וזהו. אבל הפעם היא די הגזימה. בעלי מקבל את זה בהומור. הוא אמר שצריך לפני הביקור ללכת לסופר ולפוצץ את המקרר באוכל. טוב, הוא לא ניפגש איתה, קל לו לצחוק. לגבי יום נושואין, מבאס. אני אמרתי לעצמי שלא חשוב שזה לא קורה בדיוק בתאריך, העיקר שהיו כוונות טובות.

nubi

New member
לא להוסיף שום שמן

ולהתלונן על האחות-במיידי! מה, היא פקידת סעד? באיזה זכות היא מגיעה אלייך הביתה? ילד חולה יורד במשקל. אין מה לדאוג. כשהוא יתחזק הוא ישלים את הכל עם ריבית. ממש אין לך מה לדאוג-ותתלונני על האחות הזאת. פשוט חצופה!

האחות הזאת ממש מגזימה!

זה בכלל לא התפקיד שלה, שלא לדבר על העצות הגרועות. ומזל טוב לרגל יום הנישואין!

אלינה12

New member
../images/Emo124.gifעדכון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז כך, היינו בבוקר אצל רופא. הוא בדק את בועז, בנה את העקומה. ואמר שאין טעם להיכנס להיסטריות. ילד נורמלי ורגיל לגמרי. התברר שהתמחות של הרופא שלנו זה בעיות אכילה. הוא אמר בשום פנים ואופן לא לפוצץ אותו בקלוריות ולא להכריח לאכול. אני כל כך שמחה שחיזקתם אותי ותודה לאשרי האשה על הרעיון ללכת לרופא! צעד הבאה - ביום שלישי אני אתקשר לאחות ט"ח ואגיד שאני לא יכולה לקבל אותה וזהו. היא לא יכולה להכריח אותי ולבוא אליי הביתה בכוח. אני ממש לא מבינה מה היה איתי. היא פשוט ניצלה רגע של חולשה שאני באמת ניבהלתי שאולי הוא לא אוכל מספיק. הסתכלתי ברישומים של יפעת והיא באותו גיל שקלה בדיוק כמוהו,בהפרש של 100 גרם ואף אחד לא עשה לי בעיות איתה! אוף, ממש ירדה לי אבן מהלב! אפשר להמשיך להיות שמחה בחג בלי מועקה שהיא צריכה לבוא אליי. תודה בנות!!!!

אמאאור

New member
תשמעי, אני די בשוק מהאחות הזו

חבל לי כל כך שאחיות טפ"ח יכולות ככה להלחיץ. את ממש, אבל ממש לא חייבת להכניס אותה לבית שלך, להיפך. נשמע לי שהאנרגיות שלה מאוד לא מתאימות לך, ובמקומך - הייתי אומרת לה תודה, אין צורך, ולא מאפשרת לה להגיע לביקור בית בשום פנים ואופן. חג שמח!

השלב הבא זה להחליף אחות או לעבור

לרופא ילדים להמשך מעקבים וחיסונים, כמו שאני עשיתי עם הגדולה.

T noki

New member
אמנם הייתי חולה אבל היה די ../images/Emo45.gif

לפני שבוע (ביום חמישי) קיבלתי סוף סוף את התואר שלי של ה-MD בטקס בב"ש (נו, הגיע הזמן, אחרי שנה של סטאז'+ שנה כמעט שאני רופאה). עודד השתעמם (הנאומים היו מאד ארוכים...), אבל היה עם בעלי, וההורים שלי. היה חום אימים בגלימות המצחיקות אבל היה נחמד לפגוש את החבר'ה שלא ראיתי הרבה זמן.עודדי סיכם את זה כך:"היתה לאמא מסיבה, אמא קיבלה תעודה עם ציונים, והיה לה כובע מצחיק!" ולפינת הקיטורים: חטפתי את הוירוס של השלשולים וההקאות והיה נורא, אבל עבר אחרי 24 שעות, והעיקר שעודדי לא נדבק. חוץ מזה אחותי וחברה טובה שלי עומדות ללדת, ואני עומדת להיות דודה בפעם הראשונה ומאד מתרגשת בשביל שתיהן ומקווה שהכל יעבור בשלום ובקלות

nubi

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

ובהצלחה בהמשך! (שהוא קשה לא פחות). לפעמים נדמה לי שהשנים בבי"ס לרפואה היו בית הבראה לעומת ההתמחות וה"חיים האמיתיים".

למעלה