איך היה השבוע שלי?

lulyK

New member
אני לא ממש מצליחה להשתכנע שקורה שם

משהו בכלל. נראה לי לא הגיוני.

galiaS

New member
ברור. גם אני היתי משוכנעת שאין אצלי

כלום. ממש בקרוב תרא שיש המון.

אור100

New member
כל כך מבינה על מה את מדברת

שני ההריונות שלי עברו בחרדות/דכאון/באסה/שיט נפשי כזה ברגע שאני יולדת זה מיד עובר לי כבר קיבלתי את זה שהמצב רוח הזה הוא חלק מההריון אצלי

rona25

New member
זה ינחם אותך שאני בשבוע 37

ומוצאת עצמי מדי פעם מתחרטת??? מבוהלת? מבועתת? מפחדת מהשינוי שהולך לקרות? אולי זה באמת ההורמונים.... אני מקווה שיעבור לך מהר

g a n i

New member
אצלי היה כך, הרגשתי אשה ואמא איומה

(כאילו אני לא אוהבת את הגדולה מספיק כדי לשמוח שיהיה לי עוד אחד/ת כמוה
) ולא הוסיפו לי הבחילות המגעילות שהיו עד שבוע 18 ונורא פחדתי שישארו עד הסוף, ואז... בסקירה אמרו לנו שיש לנו בן
(זה לא | בנדנה |, זה בנדיט
) ולמרות ש*ידעתי* בתוכי מההתחלה שזה בן, ובכלל לא שאלתי את הרופא מרוב שידעתי, זה עשה לי כ-זה מצברוח טוב! שוב הרגשתי הכי איומה בעולם, ושטחית והבלה, אבל ש-מחתי כלכך!
בקיצור, הפואנטה בסיפור הלכאורה לא קשור הזה היא שכשהתחברתי - עבר לי. תופעה הריונית ידועה ונורמאלית. זה באמת מפחיד (דוקא כי יודעים מה גודל האחריות והעבודה הקשה שכרוכה בילד, בניגוד לבורות הנפלאה שמלווה את ההריון הראשון), והתופעות הפיזיות לא תורמות - מי אמר "מקנאה קצת?"
- אבל hang in there: עוד מעט יגיע השליש הכיפי

אולי זה מנגנון הגנה?

(פחד לפתח ציפיות...) ואולי ההורמונים שמתחילים להשתולל... (הכיף הגדול של הריון-בכל דבר אפשר להאשים את ההורמונים
...) אני למשל, בשבועות הראשונים להריון עם שיר הייתי עצבנית בטירוף. מעולם לא הייתי במצב כזה-לא לפני ולא אחרי (בעלי היה ממש מבוהל
).

משוש30

New member
טוב ברור. זה מפחיד נורא ../images/Emo24.gif

בטח עוד אלף פעם תתחרטי ותשמחי ותפחדי ותתרגשי. ובסוף תצא מזה אהבה גדולה גדולה

עמית@

New member
כתבתי לך כזו (../images/Emo24.gif ) תגובה ארוכה

והתפוז חמד אותה וזלל אותה לתיאבון, אוף. כתבתי לך בין השאר שזה כל כך מובן כי האחריות הזו שהיא כבירה עם ילד אחד, עוטפת ונכפלת בעצמה עם ילד שני, ולפעמ ים ההבנה הזו שזהו, המחוייבות מוחלטת ואינסופית כל יום עד קץ החיים, היא לפעמים מנחמת ומחזקת ולעיתים קרובות מצמיתה. אז זהו, את השאר אנסה לכתוב שוב אח"כ אוהבת

lulyK

New member
תודה על כל מילה ../images/Emo25.gif

אני אשמח אם יהיה לך זמן וכוח לקרוא עוד תובנות שלך.

Arfilit

New member
אחותי את....

מכירה את ההקגשה. אני משתדלת לדבר אל עצמי מהראש בימים האלה - ולהזכיר לי שזה דווקא כן משהו טוב, ואפילו רצוי ומתוכנן. חזקי ואמצי.

lulyK

New member
תראי מה זה,

אני רק צריכה לקרוא את המילה "אחותי" ואני פורצת בכי

נונינקה

New member
מעייף ודחוס

השבוע התחיל רגוע. אני אספתי את תינוקי מהמטפלת וכל יום עשינו ביחד כייף חיים בגינה, אבל ביום ג' כבר רצתי בענייני עבודה לירושלים (כולל לינה שם) ועד יום רביעי בערב לא הייתי בבית.עוד הספקתי להיות באוניברסיטה ביום ד'. הריצות האלה גומרות אותי. אבל האכזבה הייתה לגלות אתמול שהעוזרת זייפה בגדול והבית אחריה היה פשוט לא נקי. אז היום אני מנקה אחריה ומבשלת. מבאס, כי רציתי להיות רק עם תינוקי והאיש.

משוש30

New member
אז קודם כל אם את שוב בירושלים

תגידי איזו מילה...ואולי זה הזמן להחליף עוזרת...

נונינקה

New member
תודה רבה. אני במעלה החמישה השבוע

ואת תמיד גדולה. לעניין העוזרת, דיברתי איתה. היא הודתה שהניקיון היה חפיף. ביקשתי שתתאמץ יותר וניקיתי אחריה אתמול בערב. אבל השבוע שלי הוא מהפשוטים לעומת הדברים שעולים פה ואני ממש עצובה. מקוה בשביל בלינקה שהכל יעבור בשלו ומאחלת לשרון של לוטן להתגבר על החוויה המאד לא נעימה שהיא עברה.

למעלה