איך היה השבוע שלי?

בסך הכל בסדר!

התחיל בוירוס נבזי אצל לוטן ואצלי. המשיך בנחיתת החמות בסערה לחיינו. בסך הכל הולך לא רע! לוטן זכרה אותה מהשנה שעברה והן מסתגלות זו לזו בחזרה. אני מתאמנת בלקטר על החמות, למרות שאני בהחלט לא סובלת. ליתר בטחון. לוטן סיימה אתמול את המשפחתון ונפרדה מהמטפלת שלה ומאז סובלת מחרדת נטישה קשה וגרה לי על הידיים. היא מסבירה לי שהיא מתגעגעת ועצובה. קורע לב. מקווה שהיא תשמח בגן החדש שלה. והיום היתה גם קצת עבודה אחה"צ מה שגרם לי להרגיש (שוב) כמה אני אוהבת את העבודה שלי. סיפוק אדיר. שבת שלום!

סך הכל- די מואר

לא סיפרתי לכן שקיבלתי אזרחות אירופאית (גם אופק), ובנוסף קבעו לי תור לטסט (עוד שבוע וחצי- תחזיקו אצבעות!!!!), וחוץ מזה שקשה לי מאוד עם אופק בחופש, וחמותי מעצבנת- הכל בסדר.

neta2

New member
אצבעות לטסט מוחזקות. ומברוק

על האזרחות האירופאית - איזה כיף לכם
גמני רוצה, אפשר להיות הבת שלך?

ענתש

New member
מחזיקה אצבעות חזק לטסט

זו ממש יציאה מעבדות לחירות (אני לעומת זאת עושה את התהליך ההפוך כי הזרתי את הרכב שלי לתקופת החל"ת, כך ש-3 חודשים הבאים אני נטולת רכב) ומזל טוב לאזרחות !

../images/Emo39.gif קומסי קומסה

שבוע של המון המון עבודה. שבוע של עייפות בלתי נגמרת. גם שלי וגם של האיש... קצת הרגשה שאנחנו מזניחים את הילדים כי לשנינו זאת תקופה מאוד לחוצה בעבודה (אני כמעט ולא גומרת לעבוד לפני שש בערב והאיש לא מגיע לפני שמונה תשע אם בכלל). יש מטפלת נפלאה לילדים אז ככה שאני לא דואגת. מסיבת פרידה מהגן עם המון דמעות גם של הצוות וגם של ההורים - זה כבר היה הרבה יותר מגן - ממש בית. ואם כל זה מצאתי את עצמי - נהנית מהזמן המועט יחסית שלי אם הילדים - רוקדת איתם בבית, משחקת בעיר אוהלים בסלון,שרים ביחד, הולכים לטיול לקטוף רימונים יחד. לקום איתם בשש בבוקר ולתפוס איתם עוד שעה לפני העבודה. הם מתפתחים כל כך הם גדלים מהר - והכי מדהים הם נעשים חברים! משחקים ביחד ומדברים וזה ממש כייף. ביני ובין האיש - לא קורה כלום - כי עד שאנחנו רואים אחד את השני - אין לנו כוח לכלום. בקיצור - אני מחכה לחגים ולחורף.

../images/Emo163.gif ושכחתי...

ככה סתם - לא כל כך פתאום אבל מבלי שנשים לב - הלילות שאנחנו ישנים בהם לילה שלם ורצוף - מתרבים, וזה כבר לא "שמת לב שאף אחד לא התעורר בלילה" אלא "מה קרה, למה הוא/היא התעורר/ה?"

ח ב י

New member
שבוע שני בבית עם יעל - למדנו המון

שתינו. אני בעיקר התעייפתי
, וכמו כן, תרגלתי שליטה (לפחות זמנית) בתסכול מחוסר השינה. פרט לכך לא נרשמו ארועים מיוחדים.

sael

New member
שבוע נחמד מאוד

יצאתי לחופש שכל מה שאני עושה בו זה להיות עם עמית בבית (וגם בגינה) ולעבוד על גמילה מטיטולים (ובינתיים טפו טפו הולך אחלה).

ענתש

New member
עמוס אבל נפלא ../images/Emo42.gif (ארוךךךך)

הכל קורה בבת אחת.
בבוקר יום א' - התחלתי במגעים עם מקום עבודה חדש שאולי אני אלך אליו אחרי חופשת הלידה. יותר קרוב הביתה משמעותית. אבל זה עוד בבירורים.
בבוקר יום ב' - עשיתי עוגה "בים בם תירס חם" (ציור על בצק סוכר) עבור הקטנה, לסיום הגן. וגם...
החזרנו את המשכנתא שלנו אחרי 6 שנים בלבד. איזו התרגשות....
בבוקר יום ג' - התרוצצתי בסידורים לרוב לכבוד מסיבת הפתעה ליום הולדת 30 של בעלי.
בבוקר יום ד' - הלכתי לגיסתי לעשות מבחני IQ (היא לומדת פסיכולוגיה קלינית וזו מטלה באחד הקורסים, להעביר מבחנים לכמה נבדקים) ועם ליאור על הידיים במשך רוב המבחנים הוכחתי לבעלי (שעשה את המבחנים שבועיים לפניי והשתחצן מאז בכל הזדמנות על הציון הגבוה מאד שלו) שיש לי יותר IQ ממנו בנקודה אחת שלמה
בבוקר יום ה' - עבדתי מאד קשה להפוך את החצר של גיסתי לגן ארועים מפואר (הצליח) והפתעתי את בעלי במסיבת הפתעה מהממת ומושקעת. גולת הכותרת היתה מכונה ששכרתי (ועכשיו מרוב אושר אנחנו שוקלים לקנות כזו) שעושה קפה ברד. היו לה שני מיכלים - באחד עשינו קפה ברד ובשני ברד לימון עם וודקה. היה להיט.
בבוקר יום ו' - (כבר נגמר) הלכנו לסיים את הגן של הקטנה. הרשו לי לצטט את השיר שכתבתי לצוות הגן (אני גאה בו): איך מגדלים ילדים מאושרים ? קחו אור של שמש, טיפות של מים הרבה מאד בוץ וקצת כחול שמיים דמיון מפותח, סוכר מתוק שוקולד, קצת בכי והמון צחוק את הכל הכניסו לעציץ רחב שמלאתם קודם באהבה עד גדותיו ועכשיו חשוב מאד - להשקות , פעמיים ביום בהקשבה וכבוד. ותראו שהילד יעלה כפורח בטוח בעצמו, מאושר ושמח.
חופש נעים לכולם שתהיו חכמים בשמש וזהירים בדרכים ולא לדאוג - אוטוטו ספטמבר ועוד פעם יהיה גן

ארנט

New member
באמת מקסים. ואצלי

חטפתי וירוס של הבטן וכ"כ דאגתי שהילדים לא ידבקו. והיום בבוקר- לקטנה נפל סוף סוף הטבור. בגיל חודש ושבוע. נראה שהיה קשה לה להפרד ממנו..

רוצה לאחל למי שמגיע לה - בשעה טובה

למי שצריכה - בשורות טובות ובריאות ולמי שצריכה - מחזיקה אצבעות.

למעלה