עמוס אבל נפלא ../images/Emo42.gif (ארוךךךך)
הכל קורה בבת אחת.
בבוקר יום א' - התחלתי במגעים עם מקום עבודה חדש שאולי אני אלך אליו אחרי חופשת הלידה. יותר קרוב הביתה משמעותית. אבל זה עוד בבירורים.
בבוקר יום ב' - עשיתי עוגה "בים בם תירס חם" (ציור על בצק סוכר) עבור הקטנה, לסיום הגן. וגם...
החזרנו את המשכנתא שלנו אחרי 6 שנים בלבד. איזו התרגשות....
בבוקר יום ג' - התרוצצתי בסידורים לרוב לכבוד מסיבת הפתעה ליום הולדת 30 של בעלי.
בבוקר יום ד' - הלכתי לגיסתי לעשות מבחני IQ (היא לומדת פסיכולוגיה קלינית וזו מטלה באחד הקורסים, להעביר מבחנים לכמה נבדקים) ועם ליאור על הידיים במשך רוב המבחנים הוכחתי לבעלי (שעשה את המבחנים שבועיים לפניי והשתחצן מאז בכל הזדמנות על הציון הגבוה מאד שלו) שיש לי יותר IQ ממנו בנקודה אחת שלמה
בבוקר יום ה' - עבדתי מאד קשה להפוך את החצר של גיסתי לגן ארועים מפואר (הצליח) והפתעתי את בעלי במסיבת הפתעה מהממת ומושקעת. גולת הכותרת היתה מכונה ששכרתי (ועכשיו מרוב אושר אנחנו שוקלים לקנות כזו) שעושה קפה ברד. היו לה שני מיכלים - באחד עשינו קפה ברד ובשני ברד לימון עם וודקה. היה להיט.
בבוקר יום ו' - (כבר נגמר) הלכנו לסיים את הגן של הקטנה. הרשו לי לצטט את השיר שכתבתי לצוות הגן (אני גאה בו):
איך מגדלים ילדים מאושרים ? קחו אור של שמש, טיפות של מים הרבה מאד בוץ וקצת כחול שמיים דמיון מפותח, סוכר מתוק שוקולד, קצת בכי והמון צחוק את הכל הכניסו לעציץ רחב שמלאתם קודם באהבה עד גדותיו ועכשיו חשוב מאד - להשקות , פעמיים ביום בהקשבה וכבוד. ותראו שהילד יעלה כפורח בטוח בעצמו, מאושר ושמח.
חופש נעים לכולם שתהיו חכמים בשמש וזהירים בדרכים ולא לדאוג - אוטוטו ספטמבר ועוד פעם יהיה גן