איך הכרתם וראיתם את הסדרה בליץ' ?

JeeChan

New member
איך הכרתם וראיתם את הסדרה בליץ' ?

ובכן כולנו פה מדברים על הסדרה =] אבל מסקרן אותי לדעת *_*, איך יצא לכם להתחיל לראות את הפרק הראשון, מה הוביל לזה ולכך שראיתם את שאר הפרקים בסדרה D:. הסיפור שלי הוא ככה =] לפני בערך 5 חודשים, התחלתי לראות אנימה, הייתי בערך באנימה השלישית שלי, כשגלשתי באתר theotaku.com, והסתכלתי ברשימת האנימות שלהם, וראיתי את השם בליץ'. הסדרה נשמעה נחמדה, אז ביררתי עם אנשים ושמתי לב שזה לא כזה נפוץ ולא הרבה רואים את זה, אז הורדתי. מהרגע שראיתי את הפרק הראשון התמכרתי *_* ואז הלכתי והורדתי את כל הפרקים שהיו, אז היה עד פרק 40 בערך. ומאז אני כל שבוע מוריד את הפרק מיד כשהוא יוצא עם דיבוב.

dark max

New member
ניצנע הכירה לי את הסדרה

וגרמה לה להראות גרועה... אז לאחר כמה בירורים [מסתבר שבאתרים שונים גורמים לזה להראות נחמט], היא הביאה לי על דיסקים עד פרק 14. על ההתחלה ראיתי דם וחרבות ודברים נחמדים שכאלה ^_^, אז המשכתי לראות

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אנימהקון, ועוד לא ראיתי ../images/Emo3.gif

אבל אני עומדת לראות בזכות מנהל הפורום היקר הזה ^O^

קנטרו

New member
אני הכרתי ...

את הסדרה כי היה מלא אנשים שהורידו אותה אז חשבתי לעצמי ...המממ אם הרבה אנשים מורידים את זה זה ירד מהר ...וגם כל כך הרבה אנשים לא יכולים לטעות ..........ראיתי נהנתי המשכתי ....להנות ...

coral chan

New member
אנימה קון.

הייתי עם שתי חברות שלי באייקון,אחת מהם ממש התלהבה ורצתה לקנות את הפוסטר של הסדרה,למרות שראינו רק פרק אחד X3 (ולבסוף היא קנתה,נראה לי o_O). שלושתינו ביחד מכירות מכל מיני דרכים את יעלי ^^ סיפרנו לה על הסדרה,היא התלהבה (?) התחילה להוריד את הפרקים בקצב (?,איך זה בדיוק הלך איתך? X:). אחרי שהורידה כמה פרקים,היא הביאה לי את ארבעת הראשונים,לא סבלתי את הסדרה הזאת,וכל הזמן קיטרתי שהציור שלה מכוער X.X. נמ..אחרי קצת זמן,רציתי שיעלי תביא לי את הפרקים של פמ"א,היא לא הסכימה עד שאני לא אראה לפחות עד פרק 25+ של בליצ',בסוף השתכנעתי,ראיתי,התאהבתי,וקיבלתי קצת פרקים של פמ"א XD ^__________^ ובקיצור-הכל תודות ליעלי ^-^

*מסמיקה*

אבל איך העזת להגיד שזה מכוער?! חוצמזה אמרתי לך שצריך לחכות לסוויצ' שבפרק 15 אומשו כזה ואז הסדרה נכנסת לקצב טוב ^^ רואים? רואים איזה עבודת קודש אני עושה?! XD

*מסמיקה*

אבל איך העזת להגיד שזה מכוער?! חוצמזה אמרתי לך שצריך לחכות לסוויצ' שבפרק 15 אומשו כזה ואז הסדרה נכנסת לקצב טוב ^^ רואים? רואים איזה עבודת קודש אני עושה?! XD

הסיפור שלי קצת מוזר ^^"

בהתחלה שמעתי על הסדרה הזאת באיזה פורום אחד, אבל התקציר נשמע לי מטומטם. "יש ילד, קוראים לו איצ'יגו, והוא יכול לראות רוחות. הוא פוגש מלאך מוות, היא מעבירה לו את הכוחות, וכעת הוא צריך להיות מלאך מוות בעצמו". הא הא. מאוד מושך צפיה נכון? -_- ואז אחרי הרבה הרבה זמן חברה טובה שלי הלכה לאנימה קון (ואני לא יכולתי לבוא T_T בוהו) ואז היא סיפרה לי על מה שהלך שם ושהראו סדרה נחמדה שנראה לה שאני אוהב....בליץ' ^^ ולא היה לי כח להוריד XD כי ראיתי פולמטאל אומשו בסגנון ולא היה לי כח להיכנס לעוד סדרה.....וגם לא הייתי עוד בטוחה בקשר לזה <.< ואז היא ניג'סה לי חבל על הזמן "רק תנסי!" בינתיים היא הורידה את הפרק הראשון אצלה (יש לציין שלקח לה פול זמן להוריד אותו) ואז פעם כשבאתי אליה היא פשוט הראתה לי קצת, איזה 3 דקות באקראי מהפרק, קצת סוף, קצת התחלה ואמצע @.@ וחשבתי שזו סדרה יפה ששווה צפיה לפחות..... ומאז אני מורידה....הגעתי לפרק 47 ומאז אני מחכה כל שבוע T_T וואו יצא לי ארוך XD אה, וד"א, החברה שלי מאז רק בפרק 8 XDDDDDD

ממ, שכחתי להוסיף

שגם קורל היתה באנימה קון. אבל היא לא אמרה לי שומדבר על בליץ. בעע. בגלל שאני סנילית וכל שניה צריכה להוסיף משו אז זה נראה כאילו הפגזתי בהודעות X_X

Jifannit

New member
לא לסקול אותה על זה T.T

כי כולנו נתקענו שבוע וחצי בפרק שמונה כי לא הצלחנו להוריד אותה, נכון? ^.- אני לפחות X.X

הממ....

העובדה שהיא יכולה לבקש ממני את כל הפרקים שיצאו על דיסקים גורמת לכך...שצריך לסקול אותה! חובה! ><

בוגי XD

New member
אה אה רעעהה

זה שהמחשב שלי איטי פחד לא אומר כלום!!!! אממ כן אז אני זאת ששכנעה אותה, מיטל 17 וחצי מהמרכז... ראיתי באמת עד פרק 8 (נכנעתי לאיטיות המחשב) אבל מהרגע שחברה אחרת שלנו תגמור את הפרקים אני הולכת לראות את כל השאר.. שמחה להצטרף אחרי שקראתי אותכם די הרבה זמן.

אני לא רעה XD

זו האמת <.< היית יכולה לבקש ממני דיסקים מתי שבא לך. אממ ותעשי הודעת "חדשה" נורמאלית!! ><

Fay Wood

New member
אנימהקון, כמו רובנו ._.; ../images/Emo168.gif

אז, באנימהקון הקרינו בליץ'. ואז ראיתי רוקיה. וראיתי איצ'יגו. והחלטתי ששוה להמשיך להוריד את הסדרה ^-^ בכלל, אנימהקון גרם לי לרצות לראות הרבה מאוד סדרות ^^ אז התחלתי להוריד בליץ' אחרי משו כמו..שלושה שבועות ._.; ומפרק 45 בערך אני מחכה כל שבוע שיצא עוד פרק.. ;; עצוב ._.

../images/Emo15.gif אני ישבתי לידה

או נשענתי עליה ליתר דיוק... מה לעשות שהתחפושת הגרועה שלי הייתה כל כך לא נוחה?!

MichelleLev

New member
אני?

אני סתם רציתי לראות איזה אנימה נחמדה, וכולם רואים בליץ', (כל מי שרואה אנימה מהשכבה שלי=X) אז חשבתי לעצמי.. "המממ... כולם (3 אנשים XD) אוהבים את זה! ... זה אומר שהסדרה טובה.... המממ.. לנסות להוריד? והורדתי D=

Jifannit

New member
לפני קצת יותר מחודש^^

שמעתי פעם את חנ ועוד מישהו מדברות על זה. נו, ניחע. אזאז נפתח הפורומ, ולמרות שלא ראיתי את הסדרה הצטרפתי לפורומ כי אתם אנשים נחמטיםXD לא עבר שבוע וזה נשמע לי מאגניב כזה ומאוד מעניין. ואז שחרצ'אן הנסגדת נתנה לי לנצל מינית את היוזר שלה והורדתי את הפרק הראשון ^-^

למעלה