איך הכרתם וראיתם את הסדרה בליץ' ?

keep smiling

New member
כשרותע פתחה את הקומונע~ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שמעתי עליה והכל...3:

Reyoga

New member
ראיתי מהפרק הראשון

זה היה בתקופת הלימודים (לא היה לי מה לעשות..) כך שהורדתי כל אנימה שיצא לה פרק ראשון.

Pukapukit

New member
חבר שלי ^^"

הוא הטריד אותי חודשים עד שמצאתי את המאנגות והחלתתי לקרא... אגב מאנגות של בליץ'... *אהםויויאהם*...>_>"

Hell Dragon

New member
אהה..

בזכות נעמה! נעמה.. נהמע... לא משנה. דיברתי איתה בסנג'ר ושאלתי אותה אם היא רואה בליץ' ושאלתי אותה איך והיא הסבירה לי איך וזה וזה וזה. והיא שאלה מישהי (לאיודעת מי זאת) שרואה בליץ' בבליץ' פורטל אם היא מוכנה להביא לי את הסיסמה שגם אני אראה, אז היא הסכימה ונעמה (נהמע?) נתנה לי את הסיסמה וכל השטויות ואבא הוריד לי ריל פלייר ומאז אני רואה בליץ'. ה~סוף.

Neon taichou

New member
אריאל ואנימה קון.

לאריאל יש נטייה לדבר על אנימות, במיוחד על כאלה שלא שמעתי עליהן בחיים שלי. בשלב מסויים ההודעות שלה הלכו משהו כמו "אמג!!! אישידה כזה כוסון!11 אני רוצה וולסקרול!!11" לאריאל יש גם נטייה להדביק אותי באובססיות שלה. אבל, כמו נארוטו, למדתי להתעלם. היא הביאה לי לינק לתקציר ואני חשבתי שזה נשמע מטומטם למדי. ואז הגיע אנימה קון. ראיתי בתוכנייה את השם בליץ', וחשבתי "היי, זה לא הסדרה שאריאל מדברת עליה כל הזמן?". אז הלכתי, ראיתי. נהניתי, לא ממש התאהבתי. בביקור הבא שלי בקומיקאזה קניתי שני כרכים של בליץ', ואחרי זה נתקעתי קצת. אחרי כמה שבועות מצאתי קישורים להורדה של הסדרה, התחלתי להוריד, נעשיתי אובססיבית מתמיד והתאהבתי ברוקיה. באייקון אריאל גם הביאה לי את רב המנגה, אז אני מעודכנת וכאלה. D: ...יש לי הרגשה שלא הייתי צריכה להרחיב כל כך <_<

נכון התקציר גרוע?!

זה היה נראה לי בתקציר סדרה כ"כ דפוקה.... הבעיה היא שאי אפשר להגיד יותר מזה כי אז זה כבר מגלה >< מאז הגעתי למסקנה שצריך לשפוט סדרה לפחות ע"פ פרק ראשון ולא רק תקציר, ולפעמים כמה פרקים ראשונים ><

באנימה קון XD

שאחריו הורדתי את פרקים שלוש, ארבע וחמש ואז הפסקתי. חודשיים שמעתי ברקע חירטוטים של ניצנע ואפרת על כמה בליץ' שולט!!! והחלטתי לנסות לראות שוב, למרות סגנון הציור המכוער [אני מדגישה, אז הוא נראה בעייני מכוער וגם בפרקים הראשונים הוא באמת לא היה משהו]. וההמשך ידוע

Sheiz

New member
ממממ..

באיזו ועידה אחת חברה שלי אמרה לילדה שהיא הוסיפה שתתגאה בה כי היא ראתה פרק ראשון של בליץ', וזה עשה לי חשק לראות אז הורדתי את שלושת הפרקים הראשונים באותו רגע וראיתי אותם ^-^ והתמכרתי וזה ^_^

Violettecat

New member
צפיתי בזכות אור טאיצ'ו

הוא זה שכל הזמן סיפר לי על הסדרה וצרב לי אותה, אחרי פרק 3 התמכרתי לחלוטין.

Envious

New member
אוה דיון מגניב אורוש 3:

אממ Oo; אז, סיוונוש חברה של סופה, הביאה לה ארבע סדרות. צ'וביטס ..@_____________@;;;;; הפסקתי בפרק 6 ? זה פשוט נורא T_T הואנוגעלהבכוסעלהפרקהראשון @.@ *בורחת שאמרתי את המילה הזאת* דיטקטיב אקדמי, שעוד לא יצא לי לראות :X בליץ', שעל השיר פתיחה אמרתי שאני אוהב את זה עם החץ וקשת ~.~ חולשה לבישים ..<< ופול מטאל כמובן P: נחשו מה ראיתי קודם ..<> אדו *____* ועד עכשיו סופי לא הביאה לי את הפרקים של בליץ' T_T זנות >< אזאז.. בגלל הקשרים בהנהלה *שריקה* יש לי עד פרק 53. והתמכרתי כשרנג'י הגיע *.* רנג'ירנג'ירנג'י ;;

Violettecat

New member
עכשיו שאני חושבת על זה...

הכרתי את בליצ' עוד שנה שעברה, כשמאיה ושחר צ'אן כל הזמן דיברו על זה ועשו צירים שבהם נראה תות עם ציצים (הילד של אוריהימה ואיצ'יגו) XD בנוסף לכך את הפרק הראשון ראיתי בפורים אצל חברה שלי, שטענה שאיצ'יגו הוא אחיו האבוד של קיו מפרוטס.

OferKkK

New member
קיו ואיצ'יגו באמת נראים דומה P:

בפעם הראשונה שראיתי תמונה של בליץ' חשבתי שעשו עושנה חדשה לפרוסט באסקט XD.... אממ ,התחלתי לראות כי כול הזמן דיברו על זה בנארוטו פאן (כשהאתר עוד היה טוב) וגם חברים שלי דיברו על זה,אני מכיר בליץ' עוד משנה שעברה,כשהסדרה הייתה בערך בפרק 26 X__x ראיתי עד פרק 3 ומשום מה הפסקתי,השנה המשכתי כי חבר שלי כול הזמן אמר לי עד כמה שהסדרה טובה אז המשכתי לראות פרקים ו..אה..זהו P:

MichelleLev

New member
XDDDDD נכון קיו?

כשהוא הגיע לפרוטס אני כזה "פאקינג שיט מה איצ'יגו עושה בפרוטס באסקט?" חשבתי זה וא גם עם הבגד שלו שהיה כשהוא נכנס לסדרה XD

OferKkK

New member
חח,הבעיה שלי היא שראיתי פרוסט לפני

בליץ P: היה מפתיע לראות את הדמות האובה עליי עם בגדים של סמוראי וחרב ענקית ובחורה עם שיער מוזר לידו

JeeChan

New member
כן כן כן כן כשראיתי את הפרק ה1

של בליץ', זה היה אחרי פרוטס ושפשפתי את העיניים שלי והייתי בהלם, לא ידעתי מי לשאול, איך זה יכול להיות שיש אנימה שבה מופיע דמות מאנימה אחרת. אז הם נראים לי תאומים, היום אני כבר רואה את ההבדל.

למעלה