איך הכרתם וראיתם את הסדרה בליץ' ?

OferKkK

New member
דווקא עש אנימות שמשלבות דמויות

מאנימות אחרות,חשבתי שזאות אנימה בסגנון,או משהו כזה.. אבל אחרי כמה פרקים רואים את ההבדל החיצוני והפנימי שלהם

Jifannit

New member
ההבדל העיקרי,

הוא שלקיו יש שיער יותר יפה P: אני קודם ראיתי את קיו ^-^ אז נכון שבפרק הראשון של בליץ' צרחתי על המחשב "מה זה החיקוי העלוב הזה?! O.O", אבל עכשיו הם כבר לא נראים לי דומים בכלל :/

0Onegaineko0

New member
אחותי אמרה לי "תראי בליץ'!!!!!!!"

לאיזה שבוע...... ואז נמאס לי וראיתי את זה

Kakashi Sensei

New member
אמממממממ...

חבר שלי צעק עלי במשך חודש "תראה את זה כבר יא ***, נשבע לך! אם אתה לא מתחיל לראות את זה אני **** ********* *****" ועוד שלל מילים יפות! אז בסופו של דבר נמאס לי ממנו והתחלתי לראות כדי שיעזוב אותי כבר! ומה אתם יודעים? התמכרתי!

בזכות רימון. 3>

אני חייבת לה בערך 3 מהאובססיות הגדולות שלי [נארוטו, בליץ' והיקארו נו גו]. ישנתי אצלה וראיתי שיש לה חמישה כרכים של בליץ', ושמעתי את השם כבר כמה פעמים בעבר. והאומנות *ממש* מצאה חן בעיניי, אז היא הראתה לי את הפרק הראשון של האנימה והשאילה לי את כרך 2 ו-3 [את הראשון סיימתי אצלה]. אחר כך במשך איזה חודש נורא נורא התאפקתי לא להוריד את שאר המנגה כי רציתי לקרוא כמה שיותר ממנה בכרכים ולא על המחשב, אבל אחרי שהיא הביאה לי את כרך 4 ו-5 לא יכולתי להתאפק יותר, הורדתי הכל וקראתי הכל במכה. תודה, רימון. :)

cRitiCaL KitTy

New member
אממ../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

כשעוד לא היה פורום בליץ' אז לא הפסיקו לדבר על הסדרה בפורום אינויאשה.. אז בסוף מצאתי לי פרק ראשון התאהבתי והתחלתי להוריד...

היו לי את 2 הפרקים הראשונים

איזה חודש וחצי על המחשב..[זה היה אחריי שנגמר לי מה לראות, אז חיפשתי המלצות והורדתי כל מיני פרקים ראשוניים של כל מיני אנימותX___X ] ואז גם בחיפוש אחר עוד המלצות נתקלתי בשם ,'בליץ'. השם היה מוכר לי..ונזכרתי שהורדתי כבר כמה פרקים..וקראתי איזו המלצה של מישהו על הסידרה...וראיתי שזה עם שינגמים, וזה ישר הזכיר לי את 'מתים במשרה חלקית', אחת הסדרות ה*לא* מצוירות האהובות עליי. אז אמרתי לעצמי למה לא והקלקתי על העכבר. זה תפס אותי מייד אחריי פרק 2, והשאר היסטוריה...

NuShiCieNta

New member
שייז הכריחה אותי ^_^

אז ראיתי 12 פרקים בלילה... והיה נחמד P: אבל לא התמכרתי! אז כל הסובבים מכורים לזה חוץ ממני P:

karyn

New member
מישל המליצה לי ../images/Emo9.gif

וטוב שכך! בליץ' זה סגידע ^0^

למעלה