איך המצב החברתי משפיע על חיי הדייטים שלכם ?

marioForever

New member
איך המצב החברתי משפיע על חיי הדייטים שלכם ?

כאילו התחלתי לקרוא פה את ה3 עמודים האחרונים ורוב הפוסטים הם על סקס, סקס, סקס אז אמרתי טוב זה חשוב והכל אבל יש גם נושאים אינטלגנטים שאפשר לדבר עליהים.
עכשיו שאני יודע ש90 אחוז מהפורום הולך להתרעם עלי (להתרעם זה מילה חדשה שלמדתי לפני כמה ימים ! :) ) על השורה שלמעלה וזה לא משנה מה באמת אני יכתוב בהמשך, אפשר באמת לשאול את השאלה.

המצב הקשה בארץ כאילו יוקר המחייה, לאף אחד אין כסף לשכר דירה, אוכל, אוטו, במציאות שבה לקנות דירה זה חלום בלתי אפשרי,
במציאות שבה אם אין לכם קשר להורים או שהם לא עוזרים לכם (כמוני למשל שאחד מהם מת, והשני די לא בקשר איתך בכלל) אז אתם לא יכולים לחיות פה.
בישראל שבה יש המון בעיות עם מקומות עבודה, מחירי סופר שערורייתים, דלק כפול, מכוניות במחיר כפול ו.. נו אתם מבינים אני לא באמת צריך להגיד לכם מה רע פה...

איך זה משפיע עליכים ועל העולם של ההכרויות שלכם ?
אתם חושבים למשל שאנשים היום יותר מתאמצים בלחיות ויש להם פחוט פנאי מנטאלי לדאוג ולחפש בני זוג ?
אתם חושבים אולי הפוך ? שהם מבינים שהם צריכים בני זוג ולו רק כדי להוזיל את המחייה ?
יש דילמות חדשות בבחירת בן זוג כמו רק אם הוא יהיה מוכן לעבור איתי לברלין ?

כל אחד זה משפיע עליו אחרת לגמרי אני משער, אבל מעניין אותי מה אתם חושבים ?

PorFavor1

New member
זה קשה להגיע למצב של דייט

זה קשה... יש המון בחורות בררניות.
חלק מהן רוצות בחור גבוה, יפה, חזק, בעל מעמד חברתי... הן לא תמיד מפרטות מה בדיוק הן מחפשות, אבל אתה ( הבחור ), עלול מאוד למצוא את עצמך שולח עשרות מסרים ומקבל בקושי פנייה אחת בחזקה, ומבחורה שהיא הכי פחות אטרקטיבית.
&nbsp
שוק העבודה מאוד בעייתי.... זה קשה לדבר על זה במילים מפורשות.
הרבה יותר קל לדבר על סקס, בין אם יש, ובין אם אין....
עבודה / שכר - זה משהו שלא לגמרי תלוי בך. לא לגמרי...
&nbsp
ממש לפני שבוע הייתי בחתונה של קרוב משפחה. בן 36, התחתן, וגר אצל הורי אשתו.
בלי ירח דבש, בלי נסיעה לחו"ל, בלי נסיעה לאילת... כלום.
ככה כמו כלב, וגם אשתו, כמו שני כלבים. ושניהם עובדים...
&nbsp

צלשלספק

New member
לדעתי זה תלוי אם אתה עצמאי או שכיר.

ובמיוחד במקצוע עצמו ובעוד פרמטרים, פז"ם בעסק, מקצועיות, וכד' טכנאי מחשבים לא יכול לגבות סכומים שגובה עורך דין, לשעת עבודה נניח. בעסה...

כפי שמהנדס מחשבים בחברת הייטק נע על משכורות אחרות משל קופאי ביילו, ששם גם אם יצעק לשמיים, הבנתי שהם משלמים מינימום. ככה זה שאתה קונה סיגריות בשעות לא שעות, ועובד בשעות לא שעות...

marioForever

New member
ברוררר

אתה לא יודע אפילו עד כמה.
אני ירשה לעצמי לצוטת קטע מתוך הודעה ששלכתי לידידה
(שגם לה יש 20 מחזרים אז לא היה לה זמן לחזור אלי... אתה יודע ... בדיוק מה שאתה מתאר פה)
&nbsp
"אני שבוי,בעולם של בחורות שממציאות תרוצים,כדי לדחות/ לא רוצ .. כאילו כמה נפלא זה שאם,בחורה.לא באמת בא לה.עליך היא פשוט תגיד לא בא לי ..?
ולא אני,עסוקה.. או יש לי,ככה וככה..
לא יודע,אני משער שבישראל על כל,בחורה יש 10 מחזרים כל שנייה ואז זה ממש קל לדחות,אותם ...
אני פשוט מחפש את הדרך שלי לארצות הברית
זה.החלום שלי לעוףמפה למקום שאולי שם הבחורות לא כל כך בררניות כמו פה, שבו באמת אולי לא תמצא את עצמך לבד למרות ה30 הודעות שאתה שולך, ואולי באמת גם תוכל ללכת שם לחתונה ולצאת אחרי זה לירח דבש..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אויש, תפסיקו כבר להתבכיין

על מצב הבחורות בארץ. זה בדיוק אותו דבר עם הגברים. גם אני קיבלתי תירוצים ושטויות מפה והלאה.
אז ממשיכים עד שמשהו מתאים. כשזה מתאים זה מתאים.

התגובה הכי מתומצתת והכי נכונה שיש

וואוו כמה שה מעייף, כל היום רק "כל הגברים זבלים", "כל הנשים מסננות" - נכון מאד , ממשיכים עד שמגיעים לאדם שמתאים, וכשזה מתאים זה מתאים

שאלה

איך זוג בני 36 ששניהם עובדים וגרים אצל ההורים לא יכולים להרשות לעצמם ירח דבש באילת?
אני שואלת באמת , אני לא מבינה
הם לא חסכו כסף כל החיים?

dori78

New member
אז בגדול

אתה מתלונן שבחורות לא רוצות אותך כי אין לך מספיק כסף.

תנסה למצוא בחורות שמחפשות בן זוג, לא ארנק מהלך.

צלשלספק

New member
הזכיר לי נשכחות, את הפרק של רמזור מהעונה השלישית

שאיצקו יוצא לדייטים (לא טענתי שאתה איצקו, תמשיך לקרוא
), ואחרי חשבונות בלי סוף, בסוף הוא מקבל עצה מחפר, לצאת עם פמיניסטית (דורי, לא טענתי שאת פמיניסטית, תצטרפי לקריאה
), ושהן משלמות על עצמן ועליך גם...

למעלה