איך זה יכול להיות?

מעגלים-זה שוב קורה

מי שההודעה לא מכוונת אליו מגיב. מעגלים אתה דיברת איתי בטלפון כמה פעמים. אתה היית אצלי בבית עוד לפני המפגש, ואתה גם יודע ואמרת לי בביתי בעבר שאני צודקת משהו לא בסדר, בתחושה בפורום אבל מה? אתה כמו אחרים, אין לך אומץ לאמר בכנות בלי חשש בפורום לחבורה מסוימת, שמהווה את הגרעין בפורום, שבחרה בדרכה-לבטא אהבה , שמשהו לא בסדר כלפי שאר הקבוצה, ואתה כמו אחרים בוחר בדרך שלדבר איתם בצורה א, ולדבר כשהם לא בנמצא בדרך ב, זו לא דרכי- ואני חושבת שהבהרתי לך אני קשתית וגאה בכנות שלי גם אם היא תגרור מליון אויבים. אני לא חושבת בכלל שהם רעים, או רשעים או כל דבר אחר, ואין פה קשר לדוגמא של קריאת מחשבות. מדובר פה בחבורה מלוכדת שיומיים אחרי גם, אחרי שאין יום שלא כתבו בפורום, שעות לא כותבת הודעה בפורום-טוב אפשר לאמר משבר בפורום, זו דרכם למחות. אבל המספר טלפון שלי בידם, לא להתקשר סתם לשאול, אפילו דוגמא רחל לא הרגשת טוב במפגש הכל בסדר עכשיו? מעגלים יש מה שנקרא דרך ארץ-היית בבית פעם ראשונה ונעלמת מהאופק לחלוטין לכמה ימים ללא הסבר, לא איימיל, לא פורום, לא טלפון-וכל הרגעין-יש פה בעיה מספיק עם ההכחשה. אני לא היחידה שלא כותבת בפורום, לא שמתם לב כמה נפגעו נעלמו? כמו להתכחש לראות שיש מחלה,חבל אני אמשיך לדרכי לא אכפה את דרכי לחיים אל אף קבוצה , התאכזבתי נפגעתי וזו זכותי , ונכון אני רגישה, ופגיעה מאוד אז מה....עדיין הבעיה במקרה הזה לא בי, אלא במשהו לא בסדר שהיה , או בציפיה שלי , שמי שמדבר על רוחניות ואהבה מתכוון לזה , וכנראה כאן הטעות שלי . ערב קסום רחל-נשמה כשרחל אומרת למישהו שהיא אוהבת אותו-היא מרגישה את זה , ולא סתם מקלידה אותיות על המסך.

למעלה