איך זה שנמכרו רק כרטיסים בעמידה|?

nogag7

New member
../images/Emo3.gif חחח אתם רצינים? ו..

אני מדמיינת לי הופעה נחמדת כזאת.. ששרים בה את השירים האיכותיים של רונה וזזים קצת... אנשים ברצינות יושבים ובוהים? כמה עצוב. לבוא להופעה בלי להרגיש את המוזיקה... בסביבות איזה גיל הקהל בהופעות?
אולי נראגן קבוצה מהפורום של כמה אנשים שכן רוצים קצת לזוז ולא להתנהג בפלצנות? מה אומרים?

bזוהר

New member
את מוצאת חן בעיניי:)

תראי, אני לא אגיד שאף אחד לא פוצה את פיו בהופעה... יש כאלה ששרים קצת, אבל עדיין יש בעיניי אווירה כזאת של.. ישיבה ובהייה. יש גם מבוגרים בהופעות של רונה (וגם בחורות בסביבות גיל 16) אבל נראה לי שהרוב בסביבות 20+ לא?

White Trash Oo

New member
זה נראה כמו אנשים שבאים לשתות בירה

ובמקרה יש במקום הופעה של רונה קינן..

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

אני ממש חששתי לשיר כדי שלא ישמעו אותי מזייפת. כולם היו בכזה שקט. עוד כמה שנים, כשהיא תופיע בקיסריה... אז נוכל להתחרפן.

bזוהר

New member
איזה נחמד שמסכימים איתי..

אפעם לא ידעתי שיש עוד אנשים שזה מפריע להם

Sheeesh

New member
אני חושבת ש...

זה נורא אינדיבידואלי כי יש אנשים שזה הכיף שלהם בהופעה לשבת ולהנות מהאיכות ולא להתפרע לשיר לרקוד אלא ממש להקשיב, ולעומתם יש אנשים שאוהבים גם קצת לשיר ולזוז, אי אפשר להגיד שכל השירים של רונה מאפשרים את זה ואין ספק שבגלל זה היא מושכת קהל מגוון. אני אישית הייתי בהופעה אחת בנתיים שהייתה אקוסטית, ככה שרוב הזמן היה שקט חוצמי השירים שכן מעוררים כמו 10 שניות, גלויה, הפעם האחרונה,וכו' שממש התחשק לי יותר לשיר ולזוז והאווירה הייתה דיי רגועה,
אבל זה היה מתבקש כי זו הופעה אקוסטית, אני מקווה שבהופעת "רוק" או איך שתקראו לזה זה קצת אחרת... חוצמיזה אני איתכן לשיר לשתות ולזוז...

bזוהר

New member
נכון אני מבינה לגמרי את מה שאת אומרת

אני חושבת שהבעיה שלי היא יותר אישית כי אני מאוד לא אוהבת את האופי של הקהל שלה וזה שקט שמתפרש לי כסוג של סנוביזם שיש לקהל הזה.. לא יודעת להסביר

nogag7

New member
חוחו... ../images/Emo3.gif אניפ פשוט לא יכולה לדמיין את עצמי

בהופעה מבלי שאני שרה ומזייפת בכייף שלי..י לא פייר. גם אני רוצה הופעה.

N o o s h y

New member
באמת שאני לא מבינה אתכם.

מה שטוב בהופעות של רונה, בשונה מהופעות של אמנים אחרים בהן הייתי זו האינטימיות. האולם קטן, טווח הגילאים מגוון, כולם נחמדים ומנומסים אחד לשני, אין קהל שמתפרע ומביך את רונה, הכל כלכך אינטימי. יש אווירה מצוינת שמאפשרת לך ממש להתחבר לטקסטים, למוזיקה, לרונה. תאמינו לי שאם רונה תעבור להופיע במקומות גדולים, כל הקסם הזה יתפוגג וחבל.

nogag7

New member
יש משהו בדברייך. בכל אופן- עד שאני לא אהיה בה

בהופעה אני לא אדע.. בווו! אני גם רוצה להיות בהופעה שלה! שתבוא לחיפה.

nogag7

New member
למה שאני אללך למרתף? ../images/Emo12.gif

חוחו.. סתם. אני יודעת שזה מעיין מועדון. אין לי 18.. ואני לא בדיוק מחיפה, מהאיזור.

misheani

New member
תודה.

אני מבינה גם את הצורך לזוז, וזה באמת מתאים למקומות גדולים כשעומדים ושרים. אני לא מתנגדת שזה יקרה גם עם רונה, באופן עקרוני. ההופעה הראשונה שאליה הלכתי, שלה, היתה בבארבי, ושם באמת היתה יותר אנרגיה. אבל בהופעות בתמונע זה פשוט מתבקש, לשבת, לשתות, להקשיב, לעשות עם השפתיים את המלים, לעצום עיניים. זאת לא אדישות ולא סנוביזם, זה ההבדל בין "לשמוע" ל"להקשיב". זה כמו בערב הקראת שירה. מקשיבים למלים. אבל בלי הפלצנות.

SheIIy

New member
*כשברקע מתנגן שיר של

שלום ושלמה בקיסריה...* בסדר, אבל רונה לא יכולה להישאר לנצח בתוך `תמונע`. תארי לך איך תיראה הופעה במקום גדול כמו קיסריה, עם אלפים שאוהבים את רונה... איך כולם ישירו איתה בקולי קולות את `מבול` ויתחרפנו ב`גלויה`. זה יהיה קסם מסוג אחר ואולי אפילו יותר טוב

למעלה