איך חוזרים בתשובה ?

Igra Rama

New member
כן וכדאי שתראה חלק

מיכולותיהם של ה"תלמידים". וגם זה יעניין אותך. אז אם אתה רוצה להשתייך למחנה המנאץ והמגדף הזה, למחנה הנבערים פאגאנים שיבושם לך. למגזר החילוני אתה עושה רק טוב.

תסביר לי בבקשה.

אני תמיד האמנתי שיש כח עליון של הקוסמוס משהו מלא אור (אני מתחבר אליו כשאני מעשן) אבל חבר שלי שחזר בתשובה לקח אותי לאיזו הרצאה שצריכים לשים ציצית וכל זה ושאני צריך לעזוב את החברה

Igra Rama

New member
ואם נניח שיש כוח עליון

שאתה רשאי לקרוא לו אלוהים, כיצד זה גורר את התורה ?

גורר את מה?

אני לא מבין אותך בכלל אחי תסביר קצת אני מאמין שיש אור גדול של אהבה חיים ותענוג ואני רוצה להתחבר אליו אז אמרו לי לחזור בתשובה

Igra Rama

New member
נניח לרגע שיש אלוהים.

ואכן הוא יצר את כל מה שיש. איך זה מתקשר ליציאת מצריים, מעמד הר סיני וכל השקרים הכתובים בתנ"ך ?

אז תסביר לי בבקשה מה אסון?

מה רע בסקס סמים ורוקנרול? מה רע להתחבר לאור הקוסמי עם עשן סמיך ונעים? ולעזאזל מה רע ביפניות?

Igra Rama

New member
שייגץ

דו ווילסט אין קליינן לוך ? פערווס מיט שלכטה יעפענישר שיקסע גיהסט דו ? גוואלד!!! שייגץ.

תאמין לי שיש לי ראש פתוח

אבל אתם ממש סגורים תנסו לחשוב קצת אחרת לעוף עם מלאכים לשוט ברקיע מה זה היידיש הזאת? מה קורה היום לאנשים?

Igra Rama

New member
צוחקים איתך

דרך אגב אולי תוכל לחלוק איתי את מה שאתה מעשן ? גם אני רוצה להתחבר אל אל הקוס-מוס.

בהתחלה זה קוסמוס אח"כ זה

כוס-כוס אני מתחבר לכח עליון ושט בשמים רואה כל מיני צבעים יפים מגניב ביותר ותאר לך שברקע מנגנת גניס גופלין או גימי הנדריקס ממש תפילה אז למה לגרש את היפנית למה????? ומה זה בכלל לחזור בתשובה?

למעלה