איך חוזרים בתשובה ?

חס וחסיסה !!!!!!

לא מטיף ממליץ לעשות אהבה עם נשים מבוגרות ממך בעשרים שנה עדיפות לגרוזניות שופעות עם שיני זהב מבצבצות בחן

Igra Rama

New member
ללמוד פיסיקה

ככה תוכל באמת לעוף בשמיים. (בתוככי רוחך החופשייה).

חחחחח אתה לא רציני נכון?

התחרפנת? פיסיקה ? אני ? חחחחחחחחחחחחחח בוא נשאיר את זה למליארד סינים.... אני מעדיף מוסיקה או משהו דומה

Igra Rama

New member
אני שימושניק

מתימטיקה שימושית. וכן יש הרבה חכמה במוסיקה, ראה יצירותיו של באך.

מעניין מאד תפיסתך

את החכמה שבמוסיקה (מאיש מתמתיקה-) יצירותיו של באך ? כנראה אתה מתכוון לחכמה שבמסר ההגיוני לא הריגשי למרות שלדעתי רגש עמוק והרצון רחף נובע מאיזו ראיה אידיאליסטית של החיים גם אם אין בעצם המוסיקה חכמה רק במה שהיא מניעה את הרגש

Igra Rama

New member
לאו דווקא

החכמה של באך היתה ביצירת הרמוניות התואמות לכל אוזן. יש הרבה יופי במוסיקה והיופי הזה נובע מהשלמות המתימטית של תורת הגלים.

או קי (לא הבנתי) אבל השלמות

המתמטית של תורת הגלים (?????? חחחח מה זה ???.)בסך הכל מגיעה לאוזן שאין לה מושג במתמטיקה והיא נעימה לה.כל זה רק מבחינה פיזית.אבל האמן לי שהניגון לא נוגע לאוזן בכלל רק לדימיון ואם יש לי דמיון בריא גם צלילים מונוטוניים (?)יכולים לגרום לי לעוף להרגיש עולה לרקיע אתה רואה את היופי מבחינה חומרית בלבד דהיינו פיסיקאלית אני רואה את זה מבחינה רגשית

kai li

New member
is this person for real?

הבחור הזה מדבר בקלישאות ומציג את דרך החיים החילונית של צעירים מבולבלים כדרך שנעה רק בין מספר מוגבל של אלטרנטיוות מגוחכות. בעיניי מדובר במתחזה. ועוד לא מוצלח במיוחד. בתור מחבת"ים אתם אמורים להכיר יותר טוב את הציבור הנ"ל, ולא להציג אותו בצורה כל כך פשטנית.

Igra Rama

New member
ובכן

אינני יודע מה הוא. אבל אני בינתיים מספק לו חבל מספיק ארוך, כך שברגע שיאבד עשתונותיו, (וזה רק עניין של זמן
) אוכל פשוט למשוך את החבל.

Igra Rama

New member
ובכן

יש מושג הנקרא הרמוניקות. לכל מיתר יש יש אופני תנודה עצמיים (בעברית הרמוניקות). מה שמאפיין מוסיקה טובה שהיא מייצרת הרמוניקות התואמות ככל האפשר את התנודות הטבעיות של אוזן השומע. וזו הגאוניות של באך. שלא לדבר על סדרות הההרמוניקות שהוא בנה. חפש Bach sequence.

למעלה