איך ישראל לעומת הבלקניות המתפתחות?

מקומם של כל היהודים רק בישראל

ולכן אסור שדם יהודים יהיה כאן הפקר. והמצב לא תקין לחלוטין! גם בנושאי תעסוקה יש הרבה מקום לשיפור ובמיוחד אם נכרות את נגע השחיתות הקשה. רובי סרבי

kopfschmerzen

New member
../images/Emo45.gif

והכי מקומם אותי הישראלים שחיים באירופה ויורדים על מדינתינו הכושלת, בזמן שנהנים מהפירות של יבשת אירופה ושוכחים איך הם הגיעו למצב הזה היה צריך להישפך שם המון דם כדי שיבינו שהדומקרטיה זו הדרך הטובה ביותר שלא נדבר על זה שהם הצליחו על חשבונם של אחרים ועד היום נהנים מהקולוניאליזם שלהם שהחריב מגוון רחב של תרביות.

kopfschmerzen

New member
חשוב! לקרוא את הכתבה

מתוך האתר של הד'ר גיא בכור, המדברת על ישראל לעומת שאר המזרח התיכון.

faridi

New member
אין ויכוח על זה רובי

רק שהבעיה שאפילו בנושא הבטחוני איננו מאוחדים. אנחנו מנסים להיות מוסרים על חשבון בטחוננו ועל חשבון הזכות שלנו לחיות כאן כיהודים. אין טעם להטיף זאת לאדם דתי כמוני. אך מצד שני אני מנסה להבין את אותם יהודים שהתקשו פה ודווקא כששינו מקום-שינו מזל. ואפילו טוב שישנם יהודים שם שעוזרים לנו כאן. כמובן שאני מעדיף לחיות כאן מאשר לחיות בבוסניה שהספיקה לשמש מקלט לטרור מוסלמי.

זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה מתאר

אין הכוונה כלל להטיף, אולי הבנת אותי לא נכון. אני מכבד אותך ואת דעותיך. כשיורים על אוכלוסיה אזרחית וילדים באופן מכוון וברור 6 שנים (שלא לדבר על הירי בלבנון השניה על חצי משטח המדינה) אין עניין לחילוקי דעות. כשיורים עלייך צריך לנסות מהלך דיפלומטי ברור וקצר ואם הוא לא פותר את הבעיה, יש להשיב בצורה שתגרום נזק גדול פי כמה מונים, אין פה שאלה בכלל. אי בניית מערכת הגנה בגלל חילוקי דעות כספיים זה פשע לא קטן. גגות הבטון כפתרון זו חלמאות שמתאימה למדינת עולם שלישי. הידעת שהמיגון הבטוני שנעשה לאט מידי, ובצורה שעדיין מפקירה את ילדינו הקטנים כאן בגנים, מסוכן בזמן רעידת אדמה. גרמניה ומדינות המערב 'הנאורות' והפאשיזם הגלוי והנסתר שלהם, אסור שיכתיב לנו את דרכי ההתגוננות והפעולה שלנו.

יש מה ללמוד ממנהיגי סרביה

מנהיגי סרביה בניגוד ברור למנהיגי מדינת ישראל, הקריבו את עצמם ללא התלבטויות לטובת המדינה, בעוד כאן כל אחד הוא עו"ד. מנהיגי מדינה לא יכולים להתנהל כאילו שהם מנהלים את אולמרט משרד עורכי דין, וגם לא כראשי ועד עובדים. מנהיגים עם אוריניטציה יהודית ברורה ולא פוליטיקאים מקצועיים כמו ליברמן, עם חזון ברור ואמינות הם היחידים.

למעלה