איך לאבד את מירב ב-60 שניות

../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

לא פשוט הנושא הזה ובאופן שכלתני לא נוכל לשנות דפוסי מחשבה שהם ברובם בלתי ניתנים לשליטה/שינוי. כמה שלא ננסה להשפיע על עצמנו, הרי ברור שתחושת הבטן תשלוט, והיא מחוברת לכל אותם דפוסים שמוטמעים בנו עמוק... אבל אפשר לנסות להיות מחוברים לרגע, בשביל להיות מודעים למתי הדברים מתרחשים בזמן אמת, בשביל לנסות למזער את הנזקים... בדיוק כפי שניסיתי לעשות בשיחה הערב. הבעיה? יצאתי בתחושה עוד יותר נאכסית... גם נגמר מה שלא התחיל, וגם הרגשתי שמכרתי עצמי, בשביל לומר "וואלה, יצאת גבר מירב, שיחקת אותה". אז מה יצא לי מזה? אולי לא היה כדאי.. כמו שטל אמרה, אולי צריך להשלים עם העבודה שניקח סיכון שגם נפסיד... אי אפשר לנצח הכל, לא?

גלית35

New member
ואני בכלל לא הבנתי מי נגד מי../images/Emo20.gif

מי בכתב המודגש ומי לא?

ציטוט זה הוא

מודגש זו ההערה שלי לדבריו הציטוט האחרון זו אני ומשם זו רק אני...

© RoNa

New member
מאוד מבינה אותך

לא משנה מה הן הסיבות, אנחנו פוסלים אם יש משהו שלא מוצא חן. אישית לא חושבת שזה בגלל המדיה, כי אני עושה את זה גם בחיים. (פאק שלי) לדעתי דווקא למדיה יש לה יתרונות אם יודעים לנצל אותם כמו שצריך. לא פעם קרה לי שתוך כדי התכתבות או קריאת הודעות של מישהו והאינטרקציה שנוצרה במשך הזמן, גרמו לי למשיכה וסיקרנו אותי. נכון שלא כולם יודעים למשוך נכון בחוטים, אבל מי שכן עושה זאת נכון, יש בזה קסם מסויים וזה גורם לי לרצות לראות מי זה. ברשת מתגלים דברים שבחיים לא היינו מגלים או מכירים באדם. ללשון החדה, לשנינות ואינטלגנציה יש פה הרבה מקום. זה משהו שבחיים אנחנו לא כל כך שמים לב אליו בהתחלה. אני מאוד מעריכה את זה פה. בנוסף, המבחר העצום שאפשר למצוא פה, גורמים לנו לשלול על קטנות. למרות הכל, זו היכרות מאולצת שגורמת לנו להתנהג שונה מאשר בחיים ואולי בגלל זה הדברים נראים ככה.

היתרון לדעתי הוא בהחלט גם חסרון

יש סיבה לכך שהכרות נורמלית, טרום עידן המחשבים, לא חשפה הכל בבת אחת. יש חשיבות רבה לזמן, לקבצ, לגילוי ההדרגתי, בשלבים. לא בהכרח אנחנו נדע להתמודד נכון עם הצפה של מידע על האדם מולנו, שהוא זר לנו לחלוטין. לא תמיד נקבל החלטות נכונות ושקולות (סיכון שקיים תמיד, לא משנה איפה ולמה). לא כל מי שהוא עילוי, יכול להביא את זה איתו למילים. יש אנשים שלא תהברכו ביכולת לבטא עצמם בכתב, למה הם צריכים להענש על כך? שתינו יודעות שהם נענשים על כך - גברים ונשים כאחד. כי כאן הקסם הוא המילים. מי שיודע לרוקד איתן, לעשות איתן אהבה הכי יפה, טוב, מושלם... הוא זה שיזכה להכי הרבה אהדה. אבל זה לא אומר דבר וחצי דבר על האדם, רק על יכולת כתיבה וביטוי עצמי. השורה האחרונה שלך, ללא ספק מאד מייצגת.. הכרות מאולצת, מלאכותית, יש בה קורטוב של טכני וקר. יתכן וזו הבעיה... קודם מתחתנים אחר כך מכירים... משהו מעוות כאן ללא ספק.

אורןב2

New member
גבר בן 34 עם אמא????

אמאלה תגידי איפה מצאת אותו בגיל 34 עם אמא זאת אומרת שיש לה סינר ענק ענק את צריכה להבין קחי את המדיה בקלות תעזרי בה אבל אל תהיי צמודה אלייה ושנית בשביל זה אני פה.... ס ת ם !!! תהני ותכירי כי אי אפשר לדעת מה צופן לנו הגורל והכי חשוב ... שיהיה ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!

אני יודעת |אייקון של אצבע מורמת|

לכתוב לה כמה משפטים בעליי דו משמעות, ולשכח במקרה לשים אייקונים...
- זה בגלל ש..אמממממממ
- ם זה מה.....אמממממממממממ
-זה בגלל שלא הבנת אותי נכון...
- וזה בגלל שאת מקסימה. {אני חמודיתי ומצביה, את רוא, לא התפרצתי, היום הפחיתו לי מהמינון של הכרודים הוורודים
}

חחחחחחח

ברגע שהבנתי את הראש, באופן סופי ומוחלט רק אהבה נצחית שוררת בחחל המינמלי גם ככה ביננו אין מה לעשות, לפעמים חסרים אייקונים!! בלי מכות!! זו האמת, תודי!! חסר לך עכשיו, נכון? תודי! שקרנית! אל תשחקי אותה.. לפעמים הם פשוט חסרים באהבה, כמו באהבה הרבה סקס ויאללה לישון

איך לחשוב אחרת....

מירב יקרתי לא קל היה לי להגיב, לקח לי קצת זמן ובסופו של דבר החלטתי להגיב, אז כך : קל לנו לשפוט אנשים בעיניים הפרטיות שלנו , אבל לפעמיים הדברים הרבה יותר מורכבים והרבה פרטים חסרים לנו ע"מ להשלים את הפאזל ולהגיע למסקנה כמו "גבר בן 34 שגר עם אמו זה בסדר ואני הדפוקה? " , אני לא מבקרת אותך רק מנסה לתת לך זויות ראיה שונה ואולי אף משונה לנושא. יש מצבים שאת בוחרת להיות ליד אנשים שבאמת זקוקים לך, אנשים חולים, אנשים קשישים, יכול להיות שאותו בחור כל כך רגיש למצוקת משפחתו שבטוב ליבו החליט לגור איתם גם בגילו המופלג, אני בטוחה שהזמן יעשה את שלו ואולי תגלי שלאותו בחור יש נפש כל כך אוהבת ועדינה איכפתית ודואגת למשפחתו למרות הסתכלות הסביבה לגילו, כיצד גבר בן 34 מוותר על הפרטיות שלו ומוכן להיות ליד אחד מהוריו שכנראה באמת זקוק לו ...סתם דרך למחשבה !

קראי את ההודעות ביני לבין הנסיך

הוא בבית לא בגלל מצבו של אביו... (אני האדם האחרון שאשפוט מישהו על החלטה שהיה מקבל בשל כך, האמיני לי!) מעבר לכך, ברור שעל כל דבר שיפריע לנו אפשר להביט על זה ממליון זויות שונות. בשלב כזה או אחר אנחנו נדרשים לקבל החלטות, עבור עצמנו ובשביל עצמנו. הדרך בה ההחלטות הללו מתקבלות, אפשר לנסות להשפיע עליהן בדיוק בדרך זו (של לדבר על הדברים, להביאם למודעות) ולפעמים זה משהו שטבוע בנו וספונטני לחלוטין. ולמען האמת, הבאתי את הסיפור איתו כדוגמה, הנושא האמיתי זה העיוות הזה שנוצר במדיה עם מערכות הסינון שלנו. שורה תחתונה, את ההחלטה ביני לבינו קיבלתי הרבה לפני שכתבתי את ההודעה, והוא מן הסתם הראשון לדעת עליה. לכאן הגעתי עם החלטה מוגמרת והתיה שרציתי לשתף בה... לראות מה ניןת לעשות ואיך ממזערים נזקים עתידיים, אם בכלל יש מקום לכך.. מודה לך שהגבת למרות שהיה קשה, תודה

מכירה את הסיפור דירה להשכיר../images/Emo35.gif

היי מירב, קראתי את ההודעות ביניך לבין הנסיך , ואני מאמינה שאת הכי טוב יודעת מה טוב לך ולכן אמרתי והדגשתי בדברי שאני לא מבקרת את הדרך שלך ובטח לא את צורת המחשבה, רק מדגישה בפניך שיכול להיות שהוא לא ממש הרגיש נוח לספר ולשתף אותך בכל מה שקשור לאביו (ולכן נפנף בתשובה שלו, את בעצמך אומרת שהכלי הזה לא משהו....). בכל מקרה מכירה את הסיפור דירה להשכיר אבל בגירסת שנות 2000 שכל אחד מחפש את המכסה לסיר ?

זו גרסה פחות מוכרת לי ../images/Emo13.gif

אבל אני יכולה לנחש מה בדיוק נכתב בגרסה הזו.... אני מודעת שבהחלט, כפי שציינתי, יש מקום לטעויות, אי הבנות ודברים אחרים שיובילו לפספוס. זה אחד הסיכונים שכולנו לוקחים, כי כל אחד מאתנו מותח את הקו במקום כלשהו, על דבר כלשהו. כן, יתכן והיו דברים מעבר לגרסה שהוא סיפר, ויתכן ובנקודה הזאת עשיתי עוול לבחור... לכן השתדלתי שלא לציין מה בדיוק הפריע לי. לא פשוט, אבל כמו שאמרת, שורה תחתונה כל אחד מכיר את עצמו הכי טוב. ברוכה הבאה, לא?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif דירה להשכיר שנות 2000 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דירה להשכיר בעמק יפה בין כרמים ושדות, עומד מגדל בן חמש קומות. ומי גר במגדל? בקומה הראשונה גר דוס מצוי. מחפש כלה צדיקה - זה רצוי. הוא בעצמו לפעמים קצת חצוי, תוהה כן או לא ומה הפיצוי. בקומה השניה גר מר גמיש, מה שתגידי רגיש או אדיש. מחפש אותך דיוה או פאם. בעצם, לוקח גם אם יש לך שפם. בקומה השלישית גר מצליח. הוא צעיר ויהיר ועשיר ומרוויח. מחפש אשה במכרז הכפול, עם אופציות בחו"ל וג'ובות בפול. בקומה הרביעית גר איש רומנטי, סופר כוכבים כל הלילה בשאנטי. מחפש חולמנית שדומה לאימו, הוא מה-זה רגיש. בעיקר לעצמו. בקומה חמישית גר האביר, הוא פטיש, הוא כריש, הוא פשוט אדיר. אך לפני שבוע החליט להפתיע, עלה על הסוס הלבן והתניע. ארז ולקח חפציו ונסע. אומרים שמצא נסיכה ונישא. כתבו דרי הבית שלט, תקעו מסמר מעבר לדלת, קבעו שלט בקיר: "דירה להשכיר". והנה בשבילים, בדרכים, בכבישים. אל הבית באים דיירים חדשים. ראשונה באה גברת נאוה, בוכה כל היום לא מוצאת אהבה. היא יפה ואופה ושדופה ומוצלחת. מחפשת דירה מאד מרווחת. באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבה, מסבירים לה פנים. הנאים החדרים בעינייך? - נאים. הנאה המטבח בעינייך? - נאה. הנאה המסדרון בעינייך? - נאה. אם כן, שבי אתנו. - לא, לא אשב. למה? - איך אשב אני הנאה, המטופחת עם דוס בסנדלי שורש וגרביים מתחת? נעלב הדוס והיפה הלכה לה. הלכה היפה, באה ה'תורנית'. היא בקיאה, היא למדה, היא מאד ערנית. מקיאה בקוביות את ימי המדרשה, ונורא - נורא מוטרדת ממעמד האשה. באים מכל הדירות השכנים, עומדים מסביבה, מסבירים לה פנים. הנאים החדרים בעינייך? - נאים. הנאה המטבח בעינייך? - נאה. הנאה המסדרון בעינייך? - נאה. אם כן, שבי אתנו. - לא, לא אשב. למה? - איך אשב אני החסודה עמוקת השורשים, עם גמיש, שימכור דעתו בשקל ושלושים? נעלב הגמיש, והתורנית הלכה לה. הלכה התורנית, באה הלחוצה. עצבנית, מתקתקת, ממש כמו פצצה. הבנות בשכבה כבר עם ילד ובטן, הביולוגי דופק, חונק לה כמו פתן. באים מכל הדירות השכנים, עומדים מסביבה, מסבירים לה פנים. הנאים החדרים בעינייך? - נאים. הנאה המטבח בעינייך? - נאה. הנאה המסדרון בעינייך? - נאה. אם כן, שבי אתנו. - לא, לא אשב. למה? - איך אשב אני שמדמיינת, חולמת, הוזה ילדים וחתן, עם מצליח שחושב מספרים וגם זה במשא ומתן? נעלב המצליח, והלחוצה הלכה לה. הלכה הלחוצה באה הגבר, כזאת שאקלית, לא תמצא בה שבר. היא שטוחה וגבוהה ויש לה קרחת, לא תדמע לעולם, אולי במקלחת. באים מכל הדירות השכנים, עומדים מסביבה, מסבירים לה פנים. הנאים החדרים בעינייך? - נאים. הנאה המטבח בעינייך? נאה. הנאה המסדרון בעינייך? - נאה. אם כן, שבי אתנו. - לא, לא אשב. למה? - איך אשב אני הקשוחית, היציבה, הבוטחת, עם רומנטי, שמצייר לבבות ומשחיל בדלת מתחת? נעלב הרומנטי, והקשוחה הלכה לה. ************** וכך בשבילים, בדרכים, בכבישים, באים והולכים דיירים חדשים. אם נאה המטבח, אז אינו מרווח. אם נאים החדרים, אז אינם מוארים. אם נאה העלמה, אז מוחה הוא שממה, אם נאה הבחור, לעצמו הוא מכור. הלו, אתה שם למעלה בוועד הבית, תראה מה יצרת, שמיר וגם שית. יאללה, תנפיק עוד סדרת אבירים, ואם כבר, אז גם נסיכות להמונים. או שתחתוך לנו קצת ת'פאסון, אחרת, אני צופה פה אסון. אז כך, באמת כל אחד מכיר את עצמו הכי טוב ואני חושבת שכל אחד עמוק עמוק בפנים יודע מתי הוא מרגיש שיש סיבה להמשיך ומתי פשוט להגיד זה לא זה... תודה עבור הברכה , רק מקווה שהבנת אותי הדברים נכתבו בזוית קצת שונה, במדיה הזאת לא ניתן להביא רגשות וזה נאמר רק בכוונה טובה של למידה ומחשבה ורגשות שוב רק טובות. חג שמח
.

תודה, תודה ,תודה

לא הכרתי ושמחתי לקרוא.... אל תדאגי יקירה, לקחתי את דברייך באותה דרך בה הם נאמרו ויצאו, רק כוונה טובה.

למעלה