איך לא לשלם מס הכנסה בכלל?

בעיקרון, מה דעתכם על זה-אני אפתח את הקליניקה ליד חנות למתכות יקרות, ובכל פעם לפני שיגיעו אליי, המטופלים יעברו שם ויקנו איזושהי מתכת מסוימת שבאיזשהו משקל מסוים, היא עולה כפי מחיר הטיפול, והם ישלמו לי באמצעות המתכת הזאת במקום באמצעות כסף, ואיך המדינה מתכוונת לגבות מס מזה? הא? הא?

ואז, בסוף יום העבודה, אני אלך לחנות ההיא עם המתכות היקרות ואמכור לבעל החנות בחזרה את המתכות שקיבלתי.

מה דעתכם? זה יעבוד? אם זה לא יעבוד, אנא הסבירו למה.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

אני רוצה לשלם 0% מס הכנסה.

בעיקרון, מה דעתכם על זה-אני אפתח את הקליניקה ליד חנות למתכות יקרות, ובכל פעם לפני שיגיעו אליי, המטופלים יעברו שם ויקנו איזושהי מתכת מסוימת שבאיזשהו משקל מסוים, היא עולה כפי מחיר הטיפול, והם ישלמו לי באמצעות המתכת הזאת במקום באמצעות כסף, ואיך המדינה מתכוונת לגבות מס מזה? הא? הא?

ואז, בסוף יום העבודה, אני אלך לחנות ההיא עם המתכות היקרות ואמכור לבעל החנות בחזרה את המתכות שקיבלתי.

מה דעתכם? זה יעבוד? אם זה לא יעבוד, אנא הסבירו למה.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

אני רוצה לשלם 0% מס הכנסה.
צריך לדבר עם יועצי מס של אנשים עשירים.

lemner40

Well-known member
מה בדיוק הבעיה ?
נתת שירות ? קיבלת תשלום
שלם מס
זה לא משנה איך הם שלמו לך, בכסף מזומן, בזהב, או בתרנגולות,
כל הפטורים שיש ממיסים, הם רק לגבי צריכה אישית
במקרה שלך, התשלום שלכם יהיה גבוהה הרבה יותר מאשר תשלום במזומן
גם כי במסחר במתכות יקרות יש בישראל פרמיה גבוהה מאד על המסחר, וזה בניגוד למקומות שהמסחר בזהב הוא נפוץ כמו בארצות הברית, תבדוק מה המחיר של אונקיית זהב אמיתית בישראל מול מחיר הספוט, ותגלה מה המחיר בפועל בכל עיסקה (נדמה לי שזה בן 5 ל 10 אחוז)
ואז סוחר הזהב משלם גם הוא מס על הרווחים שלו,
מה שאומר ש
1. הלקוח שלך ישלם יותר לסוחר כי אם הוא צריך לשלם סכום מסוים הוא יעלה לו 10 אחוז יותר, ואז אתה תצטרך להוריד את המחירים שלך ב10 אחוז.
2. אתה תצטרך לשלם מס הכנסה רגיל, נתת שירות, אתה צריך לתת קבלה , לדווח על ההכנסות ולשלם.
3. אתה תצטרך להחליף את הזהב בשקלים ולשלם עוד 10 אחוז עמלת המרה.
4. הסוחר ישלם מיסים.
בקיצור, זה לא הפתרון
ויותר מזה, רשות המיסים הישראלית עובדת עם ישראלים, כך שהיא רגילה לכל ניסיון כזה, והחוקים בישראל הם הנוקשים ביותר בעולם, וכל הזמן החוקים רק נהיים יותר ויותר נוקשים.
אתה רוצה לא לשלם מס הכנסה ?
תעבור למדינות שאין בהם מס הכנסה, כמו איחוד האמירויות ,אומן, בחריין, בהמאס, ברמודה, אנטיגה, ואנאוטו, סנט קיטס וכו וכו (אגב, בחלק מהמדינות האלו מאד קל להגר אליהם, כמו איחוד האימיריות שנותנים בקלות ויזות עבודה, או מדינות הקריבים שמוכרים אזרחות ב100 אלף דולר).
או שתעבור לגור במים הבן לאומים.

נערך לאחרונה ב:
מה בדיוק הבעיה ?
נתת שירות ? קיבלת תשלום
שלם מס
זה לא משנה איך הם שלמו לך, בכסף מזומן, בזהב, או בתרנגולות,
כל הפטורים שיש ממיסים, הם רק לגבי צריכה אישית
במקרה שלך, התשלום שלכם יהיה גבוהה הרבה יותר מאשר תשלום במזומן
גם כי במסחר במתכות יקרות יש בישראל פרמיה גבוהה מאד על המסחר, וזה בניגוד למקומות שהמסחר בזהב הוא נפוץ כמו בארצות הברית, תבדוק מה המחיר של אונקיית זהב אמיתית בישראל מול מחיר הספוט, ותגלה מה המחיר בפועל בכל עיסקה (נדמה לי שזה בן 5 ל 10 אחוז)
ואז סוחר הזהב משלם גם הוא מס על הרווחים שלו,
מה שאומר ש
1. הלקוח שלך ישלם יותר לסוחר כי אם הוא צריך לשלם סכום מסוים הוא יעלה לו 10 אחוז יותר, ואז אתה תצטרך להוריד את המחירים שלך ב10 אחוז.
2. אתה תצטרך לשלם מס הכנסה רגיל, נתת שירות, אתה צריך לתת קבלה , לדווח על ההכנסות ולשלם.
3. אתה תצטרך להחליף את הזהב בשקלים ולשלם עוד 10 אחוז עמלת המרה.
4. הסוחר ישלם מיסים.
בקיצור, זה לא הפתרון
ויותר מזה, רשות המיסים הישראלית עובדת עם ישראלים, כך שהיא רגילה לכל ניסיון כזה, והחוקים בישראל הם הנוקשים ביותר בעולם, וכל הזמן החוקים רק נהיים יותר ויותר נוקשים.
אתה רוצה לשלם לא לשלם מס הכנסה ?
תעבור למדינות שאין בהם מס הכנסה, כמו איחוד האמירויות או חלק ממדינות האיים הקריבים,
או שתעבור לגור במים הבן לאומים.
אתה נשמע כמו מומחה אמיתי. אם כך אז תגיד לי אתה-איך לא לשלם מס הכנסה בכלל?

אבל לא באמצעות מעבר למדינה שאין בה מס הכנסה או עבודה על מים בינלאומיים.

איך לא לשלם מס הכנסה ואני נמצא ועובד בישראל? אני בטוח שיש איזשהו טריק. חייב להיות. אין סיכוי שלא.

נ. ב. למה חוקי המס בישראל הם הנוקשים בעולם?

lemner40

Well-known member
אתה נשמע כמו מומחה אמיתי. אם כך אז תגיד לי אתה-איך לא לשלם מס הכנסה בכלל?

אבל לא באמצעות מעבר למדינה שאין בה מס הכנסה או עבודה על מים בינלאומיים.

איך לא לשלם מס הכנסה ואני נמצא ועובד בישראל? אני בטוח שיש איזשהו טריק. חייב להיות. אין סיכוי שלא.

נ. ב. למה חוקי המס בישראל הם הנוקשים בעולם?
תקים ישיבה / עמותה דתית, מצא חברים חרדים בכנסת,
ואז לא רק שלא תשלם מיסים, גם תקבל מיליונים תמיכה בתקציב מיוחד.

תקים ישיבה / עמותה דתית, מצא חברים חרדים בכנסת,
ואז לא רק שלא תשלם מיסים, גם תקבל מיליונים תמיכה בתקציב מיוחד.
אוקיי, אני מבין שלא אהבת את תגובתי האחרונה. בוא ננסה מחדש ובכל זאת את הדברים שאתה אמרת.

יש אזורים ברשות הפלסטינית שמותרת כניסה לישראלים, נכון? אם אני עובד שם אני משלם מס הכנסה לישראל או לרשות הפלסטינית? כמה המס הכנסה ברשות הפלסטינית?

וכמה רחוקים המים הבינלאומיים מחופי ישראל?

lemner40

Well-known member
אוקיי, אני מבין שלא אהבת את תגובתי האחרונה. בוא ננסה מחדש ובכל זאת את הדברים שאתה אמרת.

יש אזורים ברשות הפלסטינית שמותרת כניסה לישראלים, נכון? אם אני עובד שם אני משלם מס הכנסה לישראל או לרשות הפלסטינית? כמה המס הכנסה ברשות הפלסטינית?

וכמה רחוקים המים הבינלאומיים מחופי ישראל?
זה לא משנה איפה אתה עובד,
זה משנה איפה אתה גר , או יותר מדויק איפה ישראל מגדירה שמרכז חייך,
כל עוד אתה תושב ישראל לפי החוק הישראלי, אתה תשלם מס בישראל,
לפי החוק הישראלי שהוא שונה מכמעט כל מדינה בעולם,
יש 2 מדינות בעיתיות בעולם מבחינת מס
ארצות הברית שלוקחת מס מאזרחים שלה לא משנה איפה הם גרים,
וישראל שלוקחת מס ממי שהיא מגדירה שמרכז חייו בישראל, גם אם אתה עובד בחול, אתה צריך לשלם מס בישראל, כל עוד אחד מהסעיפים הבאים אתה עונה עליו, אתה תשלם מס מלא בישראל :
1 השוהה בישראל, 183 ימים או יותר בשנת המס
2 השוהה בישראל במהלך שלוש שנות מס, 450 ימים או יותר
3 השוהה בישראל בשנת המס, 100 ימים או יותר ובן או בת זוגו הוא תושב ישראל

זה לא משנה איפה אתה עובד,
זה משנה איפה אתה גר , או יותר מדויק איפה ישראל מגדירה שמרכז חייך,
כל עוד אתה תושב ישראל לפי החוק הישראלי, אתה תשלם מס בישראל,
לפי החוק הישראלי שהוא שונה מכמעט כל מדינה בעולם,
יש 2 מדינות בעיתיות בעולם מבחינת מס
ארצות הברית שלוקחת מס מאזרחים שלה לא משנה איפה הם גרים,
וישראל שלוקחת מס ממי שהיא מגדירה שמרכז חייו בישראל, גם אם אתה עובד בחול, אתה צריך לשלם מס בישראל, כל עוד אחד מהסעיפים הבאים אתה עונה עליו, אתה תשלם מס מלא בישראל :
1 השוהה בישראל, 183 ימים או יותר בשנת המס
2 השוהה בישראל במהלך שלוש שנות מס, 450 ימים או יותר
3 השוהה בישראל בשנת המס, 100 ימים או יותר ובן או בת זוגו הוא תושב ישראל
אבל יש אמנות למניעת כפל מס, לא?

lemner40

Well-known member
אבל יש אמנות למניעת כפל מס, לא?
בהחלט, אבל
1. לישראל יש מעט אמנות מס עם מדינות העולם, בחלק גדול מהעולם אין אמנה עם ישראל,
2. אמנת המס לא אומרת שלא משלמים מס בישראל, אלא שאם שילמת מס במדינה שיש לה אמנה עם ישראל,
ישראל תוכל לדרוש רק את הפער בן מה ששילמת לבן המס הישראלי, כך שבמינימום תשלם מס מלא, כאילו שילמת בישראל יותר מזה, האמנות לא מכסות את כל המס, למשל האמנה בן ישראל לארצות הברית קובעת שלא יהיה כפל מס רק על מס הכנסה פדרלי למס הכנסה ישראלי, אז מס הכנסה של הסטייט לא כלול, מס ביטוח לאומי, ומס בריאות ומיסים אחרים לא כלולים באמנה, ובכל מקרה, ישראל תדרוש את הפער, כך שאין שום רווח, ובכל מקרה אין היום אמנה בן ישראל לרשות הפלסטינאית, הוא פג תוקף וישראל לא חידשה אותו.

בהחלט, אבל
1. לישראל יש מעט אמנות מס עם מדינות העולם, בחלק גדול מהעולם אין אמנה עם ישראל,
2. אמנת המס לא אומרת שלא משלמים מס בישראל, אלא שאם שילמת מס במדינה שיש לה אמנה עם ישראל,
ישראל תוכל לדרוש רק את הפער בן מה ששילמת לבן המס הישראלי, כך שבמינימום תשלם מס מלא, כאילו שילמת בישראל יותר מזה, האמנות לא מכסות את כל המס, למשל האמנה בן ישראל לארצות הברית קובעת שלא יהיה כפל מס רק על מס הכנסה פדרלי למס הכנסה ישראלי, אז מס הכנסה של הסטייט לא כלול, מס ביטוח לאומי, ומס בריאות ומיסים אחרים לא כלולים באמנה, ובכל מקרה, ישראל תדרוש את הפער, כך שאין שום רווח, ובכל מקרה אין היום אמנה בן ישראל לרשות הפלסטינאית, הוא פג תוקף וישראל לא חידשה אותו.
סעמק. שאלה אחרונה-מה אם אני עובד על המים הבינלאומיים? גם אז אני משלם מס לישראל?

lemner40

Well-known member
סעמק. שאלה אחרונה-מה אם אני עובד על המים הבינלאומיים? גם אז אני משלם מס לישראל?
שוב, לא עובד במים הבנלאומיים אלא גר במים הבנלאומיים
אם
תקנה יאכטה, תעבור לגור עליה, תעביר אותה מחוץ למים של ישראל, תתנתק מישראל, תבטל את התושבות בביטוח לאומי ,שכולל ביטול חברות בקופת חולים, ולא תבקר בישראל יותר מ183 יום בשנה (או אחד הסעיפים האחרים), נגיד שבועיים בים ושבוע בישראל,
אז לא תשלם מס בישראל,
תצטרך שהלקוחות שלך יבקרו אותך נגיד דרך סירה שתיקח אותם אלך,
ותצטרך לארגן ביטוח בריאות במדינה אחרת ,נגיד בקפריסין,
אז זה בהחלט יעבוד, ולא תשלם מיסים בישראל,
ובנושא הזה, אתה מרויח כל כך הרבה מיליונים בשנה שאתה מוכן לכל הבלאגן כדי לא לשלם מיסים ?
יותר פשוט לחשוב איך אתה הולך להרויח 50 אחוז יותר, וכך תשלם מיסים, אבל עדיין ישאר לך יותר.

שוב, לא עובד במים הבנלאומיים אלא גר במים הבנלאומיים
אם
תקנה יאכטה, תעבור לגור עליה, תעביר אותה מחוץ למים של ישראל, תתנתק מישראל, תבטל את התושבות בביטוח לאומי ,שכולל ביטול חברות בקופת חולים, ולא תבקר בישראל יותר מ183 יום בשנה (או אחד הסעיפים האחרים), נגיד שבועיים בים ושבוע בישראל,
אז לא תשלם מס בישראל,
תצטרך שהלקוחות שלך יבקרו אותך נגיד דרך סירה שתיקח אותם אלך,
ותצטרך לארגן ביטוח בריאות במדינה אחרת ,נגיד בקפריסין,
אז זה בהחלט יעבוד, ולא תשלם מיסים בישראל,
ובנושא הזה, אתה מרויח כל כך הרבה מיליונים בשנה שאתה מוכן לכל הבלאגן כדי לא לשלם מיסים ?
יותר פשוט לחשוב איך אתה הולך להרויח 50 אחוז יותר, וכך תשלם מיסים, אבל עדיין ישאר לך יותר.
לעזאזל. עכשיו נזכרתי במשהו. שאלה אחרונה באמת-שמעתי שבארצות הברית לדוגמה הכנסייה וכתות כמו הסיינטולוגיה לא משלמות מיסים ודברים כאלו.

זה עובד ככה גם בישראל? אם לדוגמה יש הכנסות של בית כנסת או הכנסות מדת או פעילות דתית או הכנסות של כת, האם לא משלמים מס הכנסה בישראל?

lemner40

Well-known member
לעזאזל. עכשיו נזכרתי במשהו. שאלה אחרונה באמת-שמעתי שבארצות הברית לדוגמה הכנסייה וכתות כמו הסיינטולוגיה לא משלמות מיסים ודברים כאלו.

זה עובד ככה גם בישראל? אם לדוגמה יש הכנסות של בית כנסת או הכנסות מדת או פעילות דתית או הכנסות של כת, האם לא משלמים מס הכנסה בישראל?
את זה כבר הצעת לך בהודעה קודמת, תקים עמותה דתית, ותארגן חברים דתיים, אז יהיה בסדר.

את זה כבר הצעת לך בהודעה קודמת, תקים עמותה דתית, ותארגן חברים דתיים, אז יהיה בסדר.
אוקיי, תודה רבה לך. עזרת לי המון. שולח לך חיבוקים מרחוק. יום אחד אהיה מאוד עשיר ותהיה לי למבורגיני אוונטאדור כמו בתמונת הפרופיל שלי. אם תרצה, לאות תודה, אקח אותך סיבוב :D

lemner40

Well-known member
אוקיי, תודה רבה לך. עזרת לי המון. שולח לך חיבוקים מרחוק. יום אחד אהיה מאוד עשיר ותהיה לי למבורגיני אוונטאדור כמו בתמונת הפרופיל שלי. אם תרצה, לאות תודה, אקח אותך סיבוב :D
הפסיקו לייצר את למבורגיני אוונטאדור לפני שנה, כך שעד שאתה תרויח מספיק כסף, רכב כזה כבר יהיה רכב ישן ולא יעלה הרבה,
חוץ מזה אתה רוצה לגור בישראל מלאת פסי האטה, ללמבורגיני אוונטאדור יש מרווח גחון של 12 סנטימטר בלבד, מה שאומר שכל פעם שתנסה לעבור מעל במפר מעל 2 קמש, תגלח את כל הקרקעית של הרכב.
הנה תראה מה קורה במפגש בן למבורגיני לפס האטה

נערך לאחרונה ב:
הפסיקו לייצר את למבורגיני אוונטאדור לפני שנה, כך שעד שאתה תרויח מספיק כסף, רכב כזה כבר יהיה רכב ישן ולא יעלה הרבה
הלמבורגיני אוונטאדור תמיד יעלה הרבה. אני גם לא רוצה את הכי חדש. אני רוצה את אחד הכי ישנים שאפשר. ראשית כל, אני רוצה את המודל המקורי-ה-L-P 700-4. ואני רוצה מודל משנת הייצור הראשונה-2011. כי זה פשוט מתי שזה יצא לראשונה וגם מתי שהתחלתי לפנטז על למבורגיני אוונטאדור משלי.
חוץ מזה אתה רוצה לגור בישראל מלאת פסי האטה, ללמבורגיני אוונטאדור יש מרווח גחון של 12 סנטימטר בלבד
לא נורא.
מה שאומר שכל פעם שתנסה לעבור מעל במפר מעל 2 קמש, תגלח את כל הקרקעית של הרכב.
אני לא חושב שצריך לנסוע במהירות של עד 2 קמ"ש בשביל לא לגלח את קרקעית הלמבורגיני. נראה לי שאפשר יותר. בכל מקרה, גם אם כן, אז לא נורא. אני מאמין שלהמבורגיני שלי תהיה בסדר. איזה נזק זה כבר יכול לגרום?

הסתכלתי על הסרטונים שהבאת. בשני לא קרה כלום כי הם עברו בזהירות ובראשון לא נראה לי שקרה משהו מיוחד ללמבורגיני, היא נראית לי בסדר וגם המשיכה לנסוע כאילו כלום.

למבורגיני אוונטאדור! הנה אני מגיע! :D

lemner40

Well-known member
הלמבורגיני אוונטאדור תמיד יעלה הרבה. אני גם לא רוצה את הכי חדש. אני רוצה את אחד הכי ישנים שאפשר. ראשית כל, אני רוצה את המודל המקורי-ה-L-P 700-4. ואני רוצה מודל משנת הייצור הראשונה-2011. כי זה פשוט מתי שזה יצא לראשונה וגם מתי שהתחלתי לפנטז על למבורגיני אוונטאדור משלי.

לא נורא.

אני לא חושב שצריך לנסוע במהירות של עד 2 קמ"ש בשביל לא לגלח את קרקעית הלמבורגיני. נראה לי שאפשר יותר. בכל מקרה, גם אם כן, אז לא נורא. אני מאמין שלהמבורגיני שלי תהיה בסדר. איזה נזק זה כבר יכול לגרום?

הסתכלתי על הסרטונים שהבאת. בשני לא קרה כלום כי הם עברו בזהירות ובראשון לא נראה לי שקרה משהו מיוחד ללמבורגיני, היא נראית לי בסדר וגם המשיכה לנסוע כאילו כלום.

למבורגיני אוונטאדור! הנה אני מגיע! :D
1. הבמפר בסרטון הוא קטן ומסכן, יש בישראל במפרים שלמבורגיני פשוט לא יכול לעבור, הוא ישאר כמו צב.
2. מיליון שח עולה למבורגיני כמו שאתה רוצה, תוסיף מס, אתה מגיע 2 מיליון, לרכב ישן מאד בן 12
יש רכבים הרבה יותר טובים חדשים לגמרי במחיר יותר זול, כל מני דגמי פרארי.

1. הבמפר בסרטון הוא קטן ומסכן, יש בישראל במפרים שלמבורגיני פשוט לא יכול לעבור, הוא ישאר כמו צב.
לא נכון ולא הגיוני. גם אם הבאמפרים יותר גדולים, אז כשהגלגלים הקדמיים יעברו מעל הבאמפר והבאמפר יפגע בחלק הקדמי של תחתית הרכב, בדיוק מאחורי הגלגלים, הוא לא ייתקע ככה, כי הגלגלים האחוריים עדיין נוגעים בקרקע, ממשיכים להסתובב ולנסוע ודוחפים את הרכב קדימה.

ואפילו בלי זה, בגלל מהירות הרכב וכוח האינרציה, אפילו רק עם הגלגלים הקדמיים ואם נוסעים במהירות רגילה ולא לאט, הרכב עדיין צפוי להמשיך קדימה ולא להיתקע על הבאמפר.
2. מיליון שח עולה למבורגיני כמו שאתה רוצה, תוסיף מס, אתה מגיע 2 מיליון
במקום 4.5 מיליון כולל מיסים עבור למבורגיני אוונטאדור חדשה מהניילונים? איזו מציאה! :D
לרכב ישן מאד בן 12
רכב ישן מאוד בן 12 שהוא למבורגיני אוונטאדור?

איי וויל טייק איט!!! :D
יש רכבים הרבה יותר טובים חדשים לגמרי במחיר יותר זול, כל מני דגמי פרארי.
הרבה יותר טובים? לא. חדשים יותר? כן. אבל זה לא מה שמעניין אותי. אני רוצה למבורגיני אוונטאדור. זולים יותר? זה לא מה שמעניין אותי. פרארי? איכס. האם פרארי טובה יותר מלמבורגיני? לא. להפך. למבורגיני טובה יותר מפרארי. האם פרארי היא מותג באותה מידה כמו למבורגיני? לא. להפך. למבורגיני יותר מותג מאשר פרארי. האם פרארי היא סמל סטטוס כמו למבורגיני? לא. להפך. למבורגיני יותר סמל סטטוס מפרארי. האם פרארי יותר יפה מלמבורגיני? לא! פה זה ממש להפך! למבורגיני אוונטאדור הרבה יותר יפה מכל דגם של פרארי שאתה יכול להעלות בדעתך. הנה, תראה בעצמך איזו מכונית יפה היא הלמבורגיני אוונטאדור L-P 700-4:

1697109979005.png
1697110068136.png
1697110106945.png

אאאחחח...איזה יפה! :love::love::love:

lemner40

Well-known member
לא נכון ולא הגיוני. גם אם הבאמפרים יותר גדולים, אז כשהגלגלים הקדמיים יעברו מעל הבאמפר והבאמפר יפגע בחלק הקדמי של תחתית הרכב, בדיוק מאחורי הגלגלים, הוא לא ייתקע ככה, כי הגלגלים האחוריים עדיין נוגעים בקרקע, ממשיכים להסתובב ולנסוע ודוחפים את הרכב קדימה.

ואפילו בלי זה, בגלל מהירות הרכב וכוח האינרציה, אפילו רק עם הגלגלים הקדמיים ואם נוסעים במהירות רגילה ולא לאט, הרכב עדיין צפוי להמשיך קדימה ולא להיתקע על הבאמפר.

במקום 4.5 מיליון כולל מיסים עבור למבורגיני אוונטאדור חדשה מהניילונים? איזו מציאה! :D

רכב ישן מאוד בן 12 שהוא למבורגיני אוונטאדור?

איי וויל טייק איט!!! :D

הרבה יותר טובים? לא. חדשים יותר? כן. אבל זה לא מה שמעניין אותי. אני רוצה למבורגיני אוונטאדור. זולים יותר? זה לא מה שמעניין אותי. פרארי? איכס. האם פרארי טובה יותר מלמבורגיני? לא. להפך. למבורגיני טובה יותר מפרארי. האם פרארי היא מותג באותה מידה כמו למבורגיני? לא. להפך. למבורגיני יותר מותג מאשר פרארי. האם פרארי היא סמל סטטוס כמו למבורגיני? לא. להפך. למבורגיני יותר סמל סטטוס מפרארי. האם פרארי יותר יפה מלמבורגיני? לא! פה זה ממש להפך! למבורגיני אוונטאדור הרבה יותר יפה מכל דגם של פרארי שאתה יכול להעלות בדעתך. הנה, תראה בעצמך איזו מכונית יפה היא הלמבורגיני אוונטאדור L-P 700-4:

צפה בקובץ המצורף 92028
צפה בקובץ המצורף 92030
צפה בקובץ המצורף 92031

אאאחחח...איזה יפה! :love::love::love:
אז ככה
1. למבורגיני הוא רכב איטלקי, איטלקים לא יודעים לעשות רכבים איכותים ואמינים,
יפים ? כן ? כיפים ? כן מורשת ? כן
אבל אמינות אין לרכבים איטלקים.
2. פרארי הוא מותג הרבה יותר מוכר בעולם מלמבורגיני
בכל סקר, לגבי מותגי יוקרה, מרצדס ובמוו, לפני כל העולם, האיטלקים הרבה אחרי,
ופרארי הוא מותג יותר נחשב מלמבורגיני,
תשאל 100 איש ,99 מכירים את הסמל של מרצדס, 40 את פרארי, ואולי 10 יזהו את הסמל של למבורגיני.
3. לגבי יופי, ואפשרות, שברולט קורבט החדשה , רכב יפיפיה עם יכולות ,שעולה חדש כ700 אלף שח, מה שהופך אותו למציאות אפשרית והגיונית פי 100 מאשר לקנות גרוטאה בת 12 בפי 3 כסף עם סמל של סטייק.

אז ככה
1. למבורגיני הוא רכב איטלקי, איטלקים לא יודעים לעשות רכבים איכותים ואמינים,
יפים ? כן ? כיפים ? כן מורשת ? כן
אבל אמינות אין לרכבים איטלקים.
2. פרארי הוא מותג הרבה יותר מוכר בעולם מלמבורגיני
בכל סקר, לגבי מותגי יוקרה, מרצדס ובמוו, לפני כל העולם, האיטלקים הרבה אחרי,
ופרארי הוא מותג יותר נחשב מלמבורגיני,
תשאל 100 איש ,99 מכירים את הסמל של מרצדס, 40 את פרארי, ואולי 10 יזהו את הסמל של למבורגיני.
3. לגבי יופי, ואפשרות, שברולט קורבט החדשה , רכב יפיפיה עם יכולות ,שעולה חדש כ700 אלף שח, מה שהופך אותו למציאות אפשרית והגיונית פי 100 מאשר לקנות גרוטאה בת 12 בפי 3 כסף עם סמל של סטייק.
היי. זה אני. "למבורגיני אוונטאדור". לפעמים אני מחליף חשבונות.

אני מצטער אבל החלטתי שאני רוצה למבורגיני אוונטאדור כבר לפני 12 שנה ואתה לא תשכנע אותי אחרת.

אני קונה למבורגיני וזה סופי.

יש רק עיניין אחד שמדאיג אותי. האם אין מגבלה על ייבוא רכבים מחו"ל או משהו כזה? שאסור לייבא רכבים בני יותר משנתיים ובני פחות משלושים שנה?

למעלה