אני חייב להגיד שכבר לפני שלחצתי על הקישור חשבתי לעצמי שזה בטח קישור למכונית למבורגיני צעצוע. רק שמה שחשבתי זה שזה קישור למכוניות למבורגיני הצעצוע הגדולות האלו, שילד בן 3, או 4, או 5 באמת ממש יכול לשבת בתוכן ולנהוג, ושעולות לרוב 2,000, 3,0000 או 4,000 שקלים.
במקום זה הבאת קישור למכוניות למבורגיני צעצוע בגודל כף היד, שמחזיקים אותן מלמעלה ומסיעים על הרצפה.
גילוי נאות: באמת יצא לי להשתעשע בעברי במחשבות שכאשר יהיה לי ילד, אני אקנה לו את אחת מהמכוניות למבורגיני צעצוע הגדולות האלו שעולות כמה אלפי שקלים, וככה באותו הזמן שלי תהיה למבורגיני, גם לו תהיה למבורגיני.
הנה הלמבורגיני שלי תהיה:
צפה בקובץ המצורף 92276
והנה הלמבורגיני שלו תהיה:
למבורגיני אבנטדור 24 וולט ממונע לילדים 2 מושבים עם שלט וגלגלי גומי אמיתיים אדומה צעצועי מורן (mtoys.co.il)
צפה בקובץ המצורף 92277
זאת הלמבורגיני שאקנה לו ליום הולדתו השלישי, ושתשמש אותו בין הגילאים 3 ל-5, כי גיל 6 הוא כבר מבוגר מידי בשביל צעצוע כזה.
כמובן שגם לסוויט סיקסטין שלו אצטרך לקנות לו למבורגיני אמיתית, כמו זאת שלי. בעצם לא כמו זאת שלי כי יהיו דגמים חדשים יותר וטובים יותר עד אז.
מה גם, שכפי שאמרת, הפסיקו עם ייצור האוונטאדור כבר עכשיו. מה שאומר שהלמבורגיני שלו בגיל 16 לא תהיה למבורגיני אוונטאדור, אלא למבורגיני מסוג אחר.
בגלל שכבר עכשיו הפסיקו עם ייצור האוונטאדור, תיאורטית גם אני יכול לרכוש לעצמי אוונטאדור אחר, מהסוג החדש ביותר והשנתון החדש ביותר שיהיה כשיהיה לי מספיק כסף ללמבורגיני (ולא ממש ברור לי למה נראה לך שלא יהיה לי מספיק כסף אבל אוקיי?) אבל בגלל שמאז 2011 כשהייתי בן 13 החלום שלי היה למבורגיני אוונטאדור, כי זאת פשוט הייתה הלמבורגיני הכי חדשה והכי יוקרתית באותו הזמן, אז עכשיו ואחרי תריסר שנים לא אנטוש ככה פתאום את החלום המקורי ואת המכונית המקורית שרציתי כי עכשיו יש למבורגינים חדשים יותר וטובים יותר.
בגלל אותה נטייה שלי דרך אגב לרומנטיות, רגשניות וסנטימנטליות, לא רק שאינני נוטש את חלום הלמבורגיני אוונטאדור שלי למרות שיש להם סוג חדש יותר עכשיו (שכחתי את השם), אלא אני אף רוצה למבורגיני אוונטאדור ממש מאותו השנתון שהמכונית הזאת יצאה והתחלתי לרצות אותה ולפנטז עליה, כי מה שזה בעצם יגיד, זה שכבר אז וב-2011 כשהייתי בן 13, כבר אז הייתה קיימת אי-שם בעולם הלמבורגיני שלי, שנועדה בשבילי, נבנתה בשבילי ושתהיה שלי יום אחד.
זה מאוד-מאוד יפה, כשחושבים על זה ככה.
בכל מקרה, כמובן שגם עם הילדים האחרים יהיה צריך לעבור את אותו המסלול של מכוניות למבורגיני צעצוע ומכוניות למבורגיני אמיתיות, כך שבגלל שאני רוצה שלוש ילדים, יהיה צריך בסה"כ שלוש מכוניות למבורגיני צעצוע בעלות כוללת של 6,000 שקל, וכולל הלמבורגיני האמיתית שלי, ארבע מכוניות למבורגיני אמיתיות בעלות כוללת של חמש עשרה וחצי מיליון של, לפי חישוב של שני מיליון שקל עבור הלמבורגיני אוונטאדור שלי מודל 2011 ובת 12, וארבע וחצי מיליון שקל כולל המיסים וכולל הכול לכל מכונית למבורגיני הכי חדשה שיש מהסוג הכי חדש שיש מאותו השנתון שבו הכי עשכני שיש שבו היא נקנתה חדשה לגמרי מהניילונים ועם הריח של רכב חדש.
מה שמביא אותנו לעלות כוללת של כאמור, 15,500,000 שקל.
רגע אחד! הולי שיט! זה כמעט אותו הדבר כמו כמה שהסכו"ם שלי יעלה!
טעיתי טעות קשה ומרה. אני מתנצל מעומק ליבי ומבקש את סליחתם ומחילתם של החברים. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)