איך לסרב בצה"ל?

yair abitan

New member
איזה ידע רחב ביקף...

מתנחלים ל פוגעים בערבים בצורה מאורגנת ורחבת היקף כ"כ .נכון שיש בודדם כמו בכל מקום ונושא בעולם אבל להגיד שהמתנחלים פוגעיפ פיזית בערבים זו טענה שיקרית בזויה והזויה....

אimר

New member
30 זה מבוגר?

השתחררתי לפני שנתיים דרך ועדת מצפון לגברים, אחד מקומץ שהועדה המגעילה הזאת שיחררה.

זה יכול לצאת יפה

אפשר לעשות גרפיטי אומנותי ויפה שיעביר את המסר שלנו בצורה ברורה וזה מה שיעזור לנו לנצח את המערכת המושחתת והמשחיתה.

Mיקי_

New member
גם אם הוא יפה

הוא עדיין מזהם את הסביבה. זה לא סותר אחד את השני.

Mיקי_

New member
הספריי עצמו בתור התחלה

ההפקעה של שטח ציבורי לך לפורום איכ"ס ושאל את אותה שאלה, אני בטוחה שיוכלו להסביר לך בפרוטרות

Mיקי_

New member
שלום לך יוחנן החוצפן מרמת גן

על מי אתה חושב בדיוק שאתה מנסה לעבוד? אנחנו נתפנה להתדיין על גנדי אחר ברשותך... גנדי רודף צדק ושלום. ולא "מייסד מולדת". *ותודה לגלעד מישר על חשיפת פרצופך האמיתי...

קצת אאוטינג, לא?...../images/Emo26.gif

גם אני ראיתי את הכרטיס שלו (האמת - יותר בשביל לבדוק מה הגיל...
), אבל חשבתי שאנחנו שופטים כאן רעיונות - לא אנשים...

Mיקי_

New member
פה בניגוד לפורומים אחרים שאני מנהלת

אין לי בעיה לעשות אאוטינג לאנשים, שאני חשה שמנסים להפיל ולא באמת לתרום. הדיון שהתפתח כאמור מאד מעניין... הסברתי לך באפיקים אחרים (ולכן גם לא הגבתי להמשך הדיון שלנו למעלה) למה זה כ"כ עיצבן אותי..

EMM1

New member
נו, את לא צריכה אחד כזה?

שיראה כמה הגישה שלך רציונלית וכמה שהוא נואש. מה גם שאין טעם לנסות להפריע לצבא כשהוא נחשב לגיטימי על יד הרוב.

המשך...

הרגשתי שככה אדבר איתכם הרבה יותר בגובה העיינים ושמחתי לגלות שאתם לא כאלו נוראים כמו שחשבתי

Mיקי_

New member
איזה טענות הבאת בדיוק?

מאד מאד מרגיז שמישהו מנסה לעבוד עלייך, יכולת לשאול ולא להתחזות לסרבן... אותי הצלחת להרגיז ממש

למעלה