איך לקבל חשבונית מאטסי על התשלום החודשי?

inbarshahak

New member
איך לקבל חשבונית מאטסי על התשלום החודשי?

צר לי על השאלות הרבות תודה על ההבנה איך אני מקבלת חשבונית מאטסי על התשלום החודשי שלהם כדי להציג אותו הלאה? תודה עינבר

זה די פשוט

כנסי ל - Your Etsy Bill ושם יש לך את רשימת כל החודשים. בכל חודש (לינק) יש לך סיכום. מקווה שלזה התכוונת

Lilach O

New member
רונית אני חושבת שלא לזה היא התכוונה...

גם אני חיפשתי ולא מצאתי - איך להוציא חשבונית על התשלום לאטסי כדי להכניס לתיקייה של מס הכנסה - הוצאות והכנסות על החנות כדי לדווח בסוף שנה

זה מה שאני מעבירה לרו"ח שלי

הסברתי לו והוא אמר שזה בסדר. אטסי היא הוצאה(שכירות, דמי תווך) ולכן מה שחשוב זה מה סכום העמלה החודשית ולא פירוט של רניו ושל מכירות.

עכשו כשאני חושבת על זה

אז נראה לי שמה שנכון להגיש לרו"ח זה את החשבונית שקיבלתי מ-PAYPAL על התשלום שהעברתי לאטסי, שהיא למעשה ה"תשלום החודש" שלי לאטסי. אני מוסיפה על ההדפס של זה את השער הדולר של פייפאל של יום התשלום.

inbarshahak

New member
סתם להדביק לוורד?

או שיש דרך להוריד מסמך יותר רשמי של פייפאל או אטסי כי אחרת זה העתק הדבק שלא נראה רשמי במיוחד...

את מקבלת למייל שלך

את החשבונית של פייפאל, או דרך פייפאל - זו אותה חשבונית, וזה הרשמי, עם הלוגו, מספר עסקה וכו. ואת זה להדפיס (אני לא מורידה לוורד)

Lilach O

New member
זה הפיתרון היחיד לדעתי

כי אטסי לא שולחים חשבונית אבל כן מקבלים קבלה מפייפאל ישירות למייל עם כל הפרטים גם אני מדפיסה את הקבלות האילה - תודה על הטיפ לגבי רישום שער הדולר של אותו יום ואם כבר אנחנו עוסקים בחשבוניות... חייבת לשאול - בספר תקבולים ותשלומים חייבים לרשום הוצאות והכנסות בסדר כרונולוגי? יצא מצב שרשמתי הוצאות אבל היו 2 חשבוניות על סכום לא קטן שפשוט שכחתי לרשום ונזכרתי רק אחרי שבוע - מה עושים במצב כזה?

Lilach O

New member
ולא יעשו לי בעיות בגלל סדר כרונולוגי?

איזה מעצבן זה ששוכחים חשבוניות בארנק ... אוף

רות מלר

New member
../images/Emo13.gif זה בדיוק מה שנכון

ולמה ? אומנם מקובל לחיות בארץ מול שער יציג או שער של העברות והמחאות- אבל זה- כשהפעולה נעשית מול בנק או חברת אשרא כאן אלא מה, פייפאל הוא בנק ויש לו שערים משלו לנו יש שם כסף- שנצבר מהמכירות שלנו ואנחנו משתמשות בו לשלם לאטסי לשלם לספקים לכן בכל פעם שאנחנו משלמות דרך פייפאל- יש לצרף את שער ההמרה שלהם באותו היום ואת השווי השקלי לרשום כבהוצאה.

רות מלר

New member
הכנסי להמרות כתבי את הסכום בדולרים

בלי לבצע המרה בשלב הזה אני מדפיסה את המסך בצידו השני של הקבלה

Annalis Jewelry

New member
אפשר למצוא שער רטרואקטיבית לתאריכי הקבלות שלה

שלהם? נאמר מיולי עד היום?

RolyzCreations

New member
לא בפייפאל

לפי רו"ח השלי שער הדולר צריך להיות שער הדולר היציג, למרות שבפייפאל השער נמוך יותר.

nino15

New member
הרו"ח שלי גם אמר שלפי שער פייפאל

כי הוא אמר (וזה די הגיוני) שאני מקבלת את הכסף מהם ואני עובדת לפי שער ההמרה שלהם. מצחיק שכל אחד עושה מה שהוא חושב ושאין תקנות... אני פשוט מדפיסה את הקבלה שאני מקבלת מפייפאל כשאני משלמת לאטסי, וכותבת את השער היציג של פייפאל באותו היום על החשבונית. לא עושה צילום מסך של השער היציג של פייפאל.

למעלה