חבל שמכל דבר את עושה עניין אישי
קראתי שוב את התגובה שלי ולא מצאתי בה שום דבר אישי. ------------------------------------------------------------------- רוצה איש- קחי: קיבלתי הודעת התראה/תזכרות להגיש דוח על הצהרת הון תוך שבועיים כיוון שאני מאוד מסודרת, ידעתי שלפני חודשיים וחצי לא קיבלתי שום הודעה. מצאתי את הטופס באינטרנט ובתוך יומיים היו לי כל המסמכים שאני צריכה.(זה קצת מורכב אצלי) סיפרתי לחברה- והיא אמרה לי "שילמנו קנס מינהלי, כי הגשנו את הטפסים הלא נכונים" שאלתי- מי אמר לכם איזה טפסים להגיש בפעם הראשונה? ענתה- יועצת המס שלנו. וא שאלתי- תגיד- פעם אחת שילמתם קנס מינהלי על הגשה באיחור של הדוחות השנתים- כי היא הגישה אותם בלי לקבל אישור על איחור, בפעם השניה שילמתם קנס כי היא הנחתה אתכם לא נכון. יש לי עבר בניהול כספים ביקשתי לשבת במס הכנסה עם מישהו שיענה על שאלות, לפני שאגיש- ישבה מולי אישה שהיא בהכשרתה רואת חשבון ואת יודעת מה היא אמרה? "את עשית שיעורי בית טובים יותר ממה שמלמדים אותונו --------------------------------------- איך זה נגמר? שאלתי ותה אם היא רוצה לרות משהו- והראתי לה את רותיק ואז הם הורו לי היכן לשבת על מנת למלא את הטופס והלכו לקרא לכולם ישבתי במס הכנסה ארזתי רותיקים ורשמתי קבלות - ככה זה כשבמס הכנסה עושים כבוד