איך לקבל חשבונית מאטסי על התשלום החודשי?

RolyzCreations

New member
אני מאוד מבינה

אבל זה מה שהרו"ח אמר לי. לו יש את הידע המקצועי, לי לא. חוץ מזה שהרווחים שלי כל כך מזעריים שאני לא צריכה לשלם כלום.

efratjewelry

New member
ניסיתי היום ולא הצלחתי למצוא המרות../images/Emo10.gif האם הכ

הכוונה לWITHDRAW? האם צריך כאילו לבקש למשוך את הכסף לחשבון כולל הכנסת כל הפרטים ופשוט לא לסיים או שיש בפייפאל עוד משהו שלא מצאתי?

anatbarshalom

New member
אם את מתכוונת לשער ההמרה הנוכחי

את צריכה להכנס ל: my account overview ואז יש שורה בה כתוב בכחול מה היתרה שלך. באןתה שורה מימין יש currency exchange ושם את יכולה לבדוק את השער. בהצלחה

efratjewelry

New member
תודה ענת, לזה התכוונתי ולא מצאתי

נמכר משהו היום ורציתי לרשום את השער של פייפאל ולהתייעץ עם מנהלת החשבונות אם לרשום אותו או את היציג, בעקבות שרשור הזה (עד היום היא אמרה לי לרשום יציג)

efratjewelry

New member
מוזר, מצאתי את המקום של ההמרות אבל הוא נותן

לי רק דולרים וכשאני מחליפה לשקלים הוא לא מראה כלום (אולי כי ההגדרות שלי בהתחלה היו דולרים?)

efratjewelry

New member
ליד היתרה אין לי בכלל המרה, רק כשאני

נכנסת לפרטים של העסקה זה מופיע אבל כשאני מעבירה לשקלים השורה עם הסכום נעלמת וזה לא ממיר לי לשקלים

נכון להיום, במידה ולא מצאת 1 דולר = 3.5175ש"ח

עוד דרך להגיע למחשבון המרה (זו לא הדרך שלי, אני נכנסת משם כמו ההסבר של ענת) בשורה למעלה (תפריט) להכנס ל- Profile יש שם 3 עמודות, מתחת ל - Financial Information יש את - Currency Balances מימין תוכלי לראות את -Currency Exchange Transfer your money to a different currency את רושמת, נניח, 1 (כלומר דולר אחד, אם את רוצה לדעת מה השער, למרות שכל סכום שתקלידי, תקבלי גם את השער היומי מתחת לתוצאה) ומשנה את סוג המטבע ל - ISRALI . זה נמצא איפושהו באמצע. מאשרת, ומקבלת את הסכום. מאוד נוח לחישוב סכום התקבול על כל עיסקה.

תיקון קל

איפה שכתבתי "יש את - Currency Balances" אז להכנס לקישור הזה ולהמשיך לפי ההסבר

efratjewelry

New member
תודה לכולם../images/Emo140.gifהצלחתי והבנתי גם מה היה חסר אצ

אצלי. נכנסתי לפי ההסבר של רונית כי מה שענת כתבה לא היה קיים אצלי והצלחתי לראות את השער. בנוסף גם הגדרתי שם אפשרות של קבלת תשלום גם בשקלים, והשארתי את הדולר כמטבע עיקרי ורק אז הופיע לי מחשבון ההמרות בדף ה BALANCE שלי ועכשיו אני כבר יכולה לחשב לפי ההסבר של ענת. המון תודה לכל העוזרות!!

nbrosh

New member
הי ענברונת, אני מדפיסה את דו"ח המכירות

החודשי דווקא מתוך הפייפאל ומצרפת אותו לחשבונית מס קבלה אחרי שהמרתי את הדולרים לשקלים לפי שער יצג של אותו יום (אני מוציאה חשבונית אחת על כל החודש). המע"מ הוא 0, רשמים בפירוש ורושמים מכירות בחו"ל, כדי שמע"מ לא יתבלבלו. בנוסף אני מדפיסה מפייפאל את התשלומים לאטסי, שוב ממירה לשקלים לפי היציג ומצרפת גם את זה לחבילה.

למעלה