איך לשים קץ לטרור

Zack DA

New member
אתה טיפש אם אתה חושב שהידע שלי

שואף לאפס. ורמתך נמוכה מאוד.

שאלה פשוטה בחשבון?

1. כמה הרוגים היו למדינת ישראל מפעולות טרור בעשר השנים שלפני מלחמת ששת הימים כשלא שלטנו בשטחים? 2. כמה הרוגים היו למדינת ישראל בשבוע האחרון כשצה"ל נמצא בכל מקום?

Zack DA

New member
אני אברר מספרים מדוייקים

אבל - היו מאות הרוגים מפעולות טרור לפני הכיבוש. הרבה יותר מבתקופה שלפני אוסלו.

invalid user

New member
מה זה קשור לעזה?

הישובים שם למעלה מ30 שנה, ולפני כן הם היו שם 3000 שנה אני בעד להחזיר את כל השטח לבעליון המקוריים ומכיון שהם לא חיים נצטרך ללכת עוד יותר אחורה עד שנראה למי זה שייך

מה רמה נמוכה בדיוק?

עובדה שאתה עדיין מדבר לא מתוך ידע אלא מתוך רגש סובייקטיבי! אתה כותב שרוב הערבים רוצים אותי בים - אבל לפי מה אתה אומר את זה בדיוק?! לפי הרעיונות הפרטיים שלך! (וכבר כתבתי שגם אם זה היה נכון אז זה קשור לחינוך, ואי אפשר לשנוא אנשים בגלל החינוך שלהם). וברור ששטפו לך את המוח, כנראה ששמעת יותר מידי "מוות לערבים", אם אתה תקוע בדעה הזאת שלך שלא מבוססת על כלום! אתה גם אומר שאתה מכיר הרבה יותר ערבים ממני - אתה לא יודע כמה ערבים אני מכירה. ויכול מאוד להיות שזה נכון, אם אתה באמת מכיר כל כך הרבה ערבים, אבל אתה נשמע כמו ילד קטן שרב עם חבר שלו על הצעצועים של מי יותר שווים (ואפילו בלי להסתכל על הצעצועים של החבר, כמה שזה מטופש...). ואם יש לך איתם יחסים מצויינים - מאיפה השנאה התהומית הזו? ולמה אתה עדיין מתעקש שהם שונאים אותך?! תקרא מחדש את מה שכתבת, 20 פעם אם צריך, ותעבוד על כל הטעויות והסתירות שלך, כי זו בורות כמו שלך (אני לא כותבת כדי להעליב, אני מכוונת מראה) שהביאה אותנו למצב הזה.

Zack DA

New member
זה בדיוק העניין

לא מדובר בשנאה עיוורת לערבים. נתקלתי בערבים רבים שאוהבים את המדינה ורוצים בשלום. אבל. את לא יכולה להתעלם מהמציאות ובהיקף התמיכה העצום שיש לפעולות הטרור והחבלה, ואת לא יכולה שלא לחבר אחד ועוד אחד כשהחינוך שלהם מתאר אותנו כחזירים ונחשים. הם שונאים אותי ואותך. אני לא יוצא כאן נגדך - כי אנחנו באותה הסירה - אבל הייתי רוצה שתפקחי את העיניים, כי רוצים אותך בים.

אם אתה יודע שיש ערבים שרוצים שלום

למה אתה נטפל רק לעובדה שיש כאילה שלא? אל תגיד לי רוב רובם כי לא עברת בין כל הערבים ושאלת אותם. וכמו שפה יש אנשים שרוצים את כל הערבים בים ויש אנשים שרוצים שלום - כך גם שם. ואפשר להציג אותנו שם בדיוק כפי שמציגים אותם פה... זה הכל עניין של השקפה פוליטית - אז למה זה בסדר שאתה תהיה ימני, אבל זה לא בסדר שהם יהיו ימנים? ולא הבנתי מה רצית בלחבר אחד ועוד אחד. לא כך החינוך שלהם מציג אותנו ככה, והחינוך שכן - הוא פסול. אז צא מהשטחים ופתח את התשתיות שלהם - שזו הייתה המטרה של הסכמי אוסלו - ותראה איך שגם החינוך ישתנה. אי אפשר לצפות שהכל בתוך יום יהיה בסדר, ואתה גם לא יכול לצפות שההסתה הזו שאתה כל הזמן מדבר עליה תיפסק כל עוד אנחנו יושבים להם על הצוואר ומבצעים פעולות טרור בעצמנו (ואתה לא יכול להגיד שלא - אתה מוזמן לקרוא את הכתבה בעיתון סופשבוע האחרון על שוטרי מג"ב - זה לא מקרה יחיד אתה יודע, זאת פלוגה שלמה שמתעללת בערבים, ויש הרבה כאילה... ואני יודעת שתיכנס להסכמי אוסלו שנכשלו שהזכרתי מקודם - אז להזכירך הם נכשלו בגלל שהבנקים לא רצו לפקח על כל הכסף שהועבר לערבים, אז הדיקטטור הלא מאוד נאור שלהם בחר לקנות בו נשק במקום לפתח תשתיות - זה ערפאת, אילה לא כל הערבים. אין מה לעשות שהוא בעמדת כוח, וההסכם לא נכשל בגלל שהערבים לא רצו שלום, אלא בגלל שמנהיגם לא רצה שלום. בערך כמו מה שקורה בשטח הישראלי היום...

Zack DA

New member
זה לא ש"חלק מהחינוך" שלהם לא בסדר

תראי לי ספר אחד שלהם שהוא בסדר, כי אני כבר ראיתי מצגת בנושא החינוך שלהם וקרוב ל- 100% מהספרים שלהם "מורעלים". ואל תגידי לי שרוב הפלשתינים רוצה שלום, כי זה לא כך, וזה אף פעם לא היה כך. דווקא סקרים שנעשו שם פעם (לפני שנה וחצי שאני זוכר) הראו שהתמיכה בחמאס היא של 70% מהציבור, התמיכה בערפאת היא של 90%, התמיכה בג'יהאד היא 90% וכו' וכו'. הם רוצים אותך בים. רק תכירי בזה.

קודם כל -

אם רק שבעים אחוז תומכים בחמאס, זה לא משאיר 30 אחוז ששווה להילחם בשבילם? אדם אחד מספיק כדי לא לרצות לזרוק את כולם לים. דבר שני - ערפאת דיקטטור, חייבים להיות לו אחוזי תמיכה גבוהים מאוד, הם לא מכירים שום דבר אחר. דבר שלישי - נו אם אתה אומר שכל החינוך שלהם מורעל - אתה לא חושב שאתה מחזק את הטענה שלי בעצם? אי אפשר להאשים פלסטינים על חוסר הידע שלהם, הם נולדו לתוך זה וככה מחנכים אותם לאורך כל השנים. דווקא בגלל זה אנחנו צריכים לעשות כל שביכולתינו כדי לעזור להם. אני חושבת שיש כאן משהו שאתה לא מבין: אף אחד לא יזוז מכאן. לא אנחנו ובטח שלא הם. אז מה תעשה? תילחם כל חייך? תלך לצבא, תשרת, תוליד ילדים ותשלח גם אותם לשטחים? אתה לא חושב שזו צורת חיים קצת דפוקה? צריך להילחם בכל כוחותינו על השלום הזה! אחרת לא יהיה כאן אף אחד. האמת היא שישארו רק שמאלנים קיצוניים. כל מי שישתמט ולא ימות בצה"ל, והערבים שלא יכלו לפוצץ אוטובוסים - יחיו. ואז תהיה כאן אוטופיה והשנאה תיעלם (כמובן שיהיה לי מאוד עצוב אם כל הימנים ימותו, אבל אתם אלה שבוחרים בדרך שלכם... ואתה לא יכול להכחיש שזה מה שקורה).

Zack DA

New member
העניין הוא

שאני חושב שצריך באמת להלחם על החינוך, ולא לצאת מהשטחים. אין שום משמעות ליציאה מהשטחים. אם נטפל בחינוך - אני לא אצטרך לשלוח את הילדים שלי לשטחים כי לא יהיה צורך בכך, כי לא תהיה אלימות.

ואיך אתה מתכנן לטפל בחינוך?

ע"י זה שתשב בכיתות ותגיד להם "אני יושב בבית שלכם והשוטרים שאמורים להגן עליי רוצחים את האחים שלכם, אבל אסור להרוג ולעשות פיגועים כי זה לא בסדר!"?

Zack DA

New member
ממש לא

אני חושב שאם הילדים הפלשתינים יתחילו ללמוד חינוך וסובלנות וערכי דמוקרטיה, יהיה אפשר בתהליך איטי להביא למיתון בחברה הפלשתינית. וזה מה שיכול להביא לשלום - וזה הדבר היחיד שיכול להביא לשלום. אין לזה קשר לשום שטח.

אתה צודק.

אני שואלת איך אתה מתכנן לעשות את זה בזמן שאתה יושב אצלם בבית ורוצח אנשים (לא אתה ספציפית, אבל הנבחרים שלך ומשרתיהם). חינוך, סובלנות וערכי דמוקרטיה הערבים ילמדו ברגע שאנחנו, הנאורים כביכול, נשפר את התנאים שלהם, נכנס אליהם לבי"ס בדרכי שלום ונתחיל להסביר את עצמנו, בלי ערפאת מאחורינו. אבל ערפאת שם והוא ימשיך להיות שם עד שלא נראה שאנחנו מוכרחים ללכת לקראתם ושאנחנו לא כאילה גרועים. ושוב אני אזכיר את הסכם אוסלו שניסה לעשות בדיוק את זה - לפתח תשתיות אצל הערבים - אבל אף אחד לא פיקח על המנהיג הדיקטטור שקיבל את כל הכסף הזה והתשתית היחידה שהוא פיתח הייתה מטוסי קרב.

Zack DA

New member
ערפאת הוא אכן מכשול לשלום ../images/Emo45.gif

ואני קורא לחיסולו ולא לגירושו. בכל אופן, אנחנו לא "רוצחים" אנשים, אם כבר הורגים (וזה חשוב) מחבלים ו"פצצות מתקתקות". מה את מציעה ? ששר הביטחון יקבל ידיעה על מחבל בדרך לפיגוע ולא ינקוף אצבע ? אז נפעיל לחץ בינלאומי, ונשרוף את כל ספרי הלימוד שלהם. נדרוש שהממשלה החדשה שלהם תפקח על מערכת החינוך בנוסף לפיקוח בינלאומי בעניין זה. רק חינוך יביא לשלום ולא עזיבה של שטח שהוא בלי קשר גם מולדת היסטורית של העם היהודי. אם את מסכימה איתי - יש לנו הרבה על מה לדבר

חיסול זה רצח

חיסולים זו מילה יפה לפיגוע. אנחנו לא הורגים רק מחבלים, אלא גם את המשפחות שלהם וכל מי שנקרא בדרכנו. אגב, מה אלה משחקי המילים שלך? יש הבדל בין רוצחים להורגים?! לא. זה רק משהו שאתה משנן לעצמך במוח כדי להרגיש פחות רע עם עצמך. אולי אפילו טוב עם עצמך, אם אתה מאמין שאתה פועל למען מטרה טובה. כל עוד אנחנו לוקחים חיים של אנשים - אנחנו רוצחים. ואין לזה הצדקה מוסרית! גם רוצח אסור לרצוח - זה מוסר כפול. "זה לא בסדר שהוא הורג אנשים, אז במקום להכניס אותו לכלא או למוסד המתאים אני ארצח אותו בחזרה". על הקיר בכביש איילון יש משפט יפה (גרפיטי מכוער, אבל משפט יפה): "מרוב עין תחת עין העולם נהיה עיוור." ומאיפה אתה חושב שיש לך זכות רצוח אנשים? גגם אם הם רוצחים בעצמם. מעבר לעובדה שלא מכנכים ילד לסובלנות עם מכות, יש את העובדה שאתה לא יכול לטעון לשום טוהר מוסרי (ולפי זה אתה טוען שאנחנו "יותר טובים מהם" - כי אנחנו עם מוסרי) אם אתה רוצח. חוץ מזה לך תדע, אולי באמת יש אלוהים והוא אמר להם להרוג את כל היהודים... זה משפט שקצת קשה לקבל - אבל עובדה היא שאתה לא ברומו של עולם, ואתה לא יכול לפקח עליו. אסור לך לקחת חיים של אף אחד, ולא משנה מה דעתך הסובייקטיבית עליו. אכן יש לנו על מה לדבר: בנושא המולדת ההיסטורית של העם היהודי - למה אתה חושב שזה מעניין מישהו?! אני שמחה שהאמונה שלך חזקה ושהמורשת שלך אצלה בדם וכל זה, אבל יש דברים יותר חשובים מזה. תזכור שלפי כל אחת משלוש הדתות המרכזיות א"י היא שלה - אז מי אתה שתקבע שדווקא ליהודים מגיע? נולדת לתוך הדת הזו, אז אתה משוכנע שזאת האמת. אם היית נולד מוסלמי היית חושב שירושלים מגיעה רק לך. אתה מבין למה הערבים לא יכולים לקבל את הטענה הזו שלך? לפי שלוש הדתות האלה, יש רק אלוהים אחד. זה באמת משנה מי הנביא? המולדת היא של כולנו. ואנחנו חיים ללמוד להסתדר, כי אין לנו ברירה אחרת. שוב אני אומרת - אף אחד לא ילך מפה. פשוט מאוד אין לנו ברירה... ואל תגיד לי שאין שלום בגלל ש"הם" לא רוצים אותו - אם היית רוצה מספיק בעצמך, לא היית מתווכח איתי על זה בכלל, היית מנסח הסכמים ודורש וויתורים משני הצדדים עד יום מותך, או עד שאחד מהם היה מתקבל.

Zack DA

New member
רואים ששטפו לך את המוח

אני לא יודע מי את, אבל רואים ששטפו לך את המוח. קודם כל, לפי הדת הנוצרית (של היום) זו דווקא צריכה להיות הארץ של היהודים. אז הנה למדת משהו. שטות מספר 1. עכשיו. יש הבדל בין הרג לרצח. אם אני עושה תאונה ברכב ומישהו מת מזה, אני רוצח ? לא. לכן כאן קבעת שטות מספר 2. אני לא רוצח ואף חייל של צה"ל הוא לא רוצח. המחבל - לעומת זאת הוא כן רוצח. ולכן יש הבדל. וכאן אחת הסיבות מני רבות שאנו יותר טובים מהם. את לא מבדילה בין דמוקרטיה שלא פוגעת בחיפם מפשע לבין טרור. מה המסקנה ? שזו שטות מספר 3 שלך. אני לא רוצה שלום, אני רוצה ביטחון. השלום הוא רק אמצעי להשגת הביטחון. וחוסר ההבנה הזה הוא שטות נוספת של ציבור לא קטן בישראל.

פריפטס

New member
השטות היא דווקא שלך

" קודם כל, לפי הדת הנוצרית (של היום) זו דווקא צריכה להיות הארץ של היהודים. אז הנה למדת משהו. שטות מספר 1." לא. לפי הדת הנוצרית ארץ ישראל צריכה להיות מקום בו לא תתקיים לעולם מדינה- זו היתה אחת הנבואות של ישו וזו היתה ההתלבטות הגדולה של המדינות הקתוליות בהצבעה באו"ם ב-47. האפיפיור החליט לא להביע עמדה על העניין (פחד מתגובה עויינת בעולם לאחר השואה) ולכן הן הצביעו בעד. שטות מספר 1- שלך. "עכשיו. יש הבדל בין הרג לרצח. אם אני עושה תאונה ברכב ומישהו מת מזה, אני רוצח ? לא. לכן כאן קבעת שטות מספר 2." עוד שטות שלך. זו לא תאונה. אם אתה עושה תאונה בכוונה כדי לרצוח מישהו, ואיתו נהרגים עוד 4 אנשים שהיו באוטו- זה כאילו רצחת את כולם. "אני לא רוצח ואף חייל של צה"ל הוא לא רוצח. המחבל - לעומת זאת הוא כן רוצח." חייל צה"ל, חלילה, אינו רוצח. האנשים ששלחו אותו לעשות פעולה כאשר הם יודעים שחפים מפשע יהרגו- הם רוצחים. "ולכן יש הבדל. וכאן אחת הסיבות מני רבות שאנו יותר טובים מהם." אז זהו, שבגלל מה שאנחנו עושים- אנחנו לא. "את לא מבדילה בין דמוקרטיה שלא פוגעת בחיפם מפשע לבין טרור." אתה לא מבין שרצח זה לא דמוקרטיה. "מה המסקנה ? שזו שטות מספר 3 שלך." מה המסקנה? שזו שטות מספר 3 שלך. "אני לא רוצה שלום, אני רוצה ביטחון. השלום הוא רק אמצעי להשגת הביטחון. וחוסר ההבנה הזה הוא שטות נוספת של ציבור לא קטן בישראל." לפי מה שאתה אומר, אפשר להרוג את כל הערבים בעולם. וגם את האירופאים. זה יביא בטחון. שטות נוספת- שלך.

Zack DA

New member
אתה מעוות. שיר, תגיב לזה בבקשה.

קשה לי להאמין שאתה עד כדי כך מעוות. לטעון שאין הבדל בין צה"ל לטרוריסטים. עברת את כל הגבולות. אם זה היה תלוי בי ולא הייתה כאן דמוקרטיה, הייתי דואג שתפגע באופן מאוד משמעותי מהאמירה הזו. זה כמו לטעון שאנחנו לא יותר טובים מהיטלר. --------------- לפני כמה לילות, Star World: המטיף הנוצרי: (תרגום חופשי): "נקווה שמדינת ישראל היהודית, תודה לאל, תחזיק מעמד ותשמור על ריבונותה היהודית ותחזור לימיה כבהולדת ישו" ------------------ אם אני עושה תאונה, אני לא רוצח. כי זו תאונה. ובבית המשפט אני לא אשפט על רצח. ------------------ צה"ל הוא לא רוצח. צה"ל הוא הומאני מדי. הוא נלחם בטרור. במלחמה נהרגים גם חפים מפשע, וזה לא בכוונה. האשמה היא על המחבלים שנלחמים באיזורים הומי אדם. ------------------ אני רוצה ביטחון. לפני אוסלו היה לי ביטחון. מה הקשר ל"להרוג את כל הערבים בעולם ואת האירופאים" ?? אתה אידיוט. ------------------ תפסיק עם ההסתה. אתה כמו הערבים. גם טיבי אמר שהרמטכ"ל הוא רוצח.

למעלה