חיסול זה רצח
חיסולים זו מילה יפה לפיגוע. אנחנו לא הורגים רק מחבלים, אלא גם את המשפחות שלהם וכל מי שנקרא בדרכנו. אגב, מה אלה משחקי המילים שלך? יש הבדל בין רוצחים להורגים?! לא. זה רק משהו שאתה משנן לעצמך במוח כדי להרגיש פחות רע עם עצמך. אולי אפילו טוב עם עצמך, אם אתה מאמין שאתה פועל למען מטרה טובה. כל עוד אנחנו לוקחים חיים של אנשים - אנחנו רוצחים. ואין לזה הצדקה מוסרית! גם רוצח אסור לרצוח - זה מוסר כפול. "זה לא בסדר שהוא הורג אנשים, אז במקום להכניס אותו לכלא או למוסד המתאים אני ארצח אותו בחזרה". על הקיר בכביש איילון יש משפט יפה (גרפיטי מכוער, אבל משפט יפה): "מרוב עין תחת עין העולם נהיה עיוור." ומאיפה אתה חושב שיש לך זכות רצוח אנשים? גגם אם הם רוצחים בעצמם. מעבר לעובדה שלא מכנכים ילד לסובלנות עם מכות, יש את העובדה שאתה לא יכול לטעון לשום טוהר מוסרי (ולפי זה אתה טוען שאנחנו "יותר טובים מהם" - כי אנחנו עם מוסרי) אם אתה רוצח. חוץ מזה לך תדע, אולי באמת יש אלוהים והוא אמר להם להרוג את כל היהודים... זה משפט שקצת קשה לקבל - אבל עובדה היא שאתה לא ברומו של עולם, ואתה לא יכול לפקח עליו. אסור לך לקחת חיים של אף אחד, ולא משנה מה דעתך הסובייקטיבית עליו. אכן יש לנו על מה לדבר: בנושא המולדת ההיסטורית של העם היהודי - למה אתה חושב שזה מעניין מישהו?! אני שמחה שהאמונה שלך חזקה ושהמורשת שלך אצלה בדם וכל זה, אבל יש דברים יותר חשובים מזה. תזכור שלפי כל אחת משלוש הדתות המרכזיות א"י היא שלה - אז מי אתה שתקבע שדווקא ליהודים מגיע? נולדת לתוך הדת הזו, אז אתה משוכנע שזאת האמת. אם היית נולד מוסלמי היית חושב שירושלים מגיעה רק לך. אתה מבין למה הערבים לא יכולים לקבל את הטענה הזו שלך? לפי שלוש הדתות האלה, יש רק אלוהים אחד. זה באמת משנה מי הנביא? המולדת היא של כולנו. ואנחנו חיים ללמוד להסתדר, כי אין לנו ברירה אחרת. שוב אני אומרת - אף אחד לא ילך מפה. פשוט מאוד אין לנו ברירה... ואל תגיד לי שאין שלום בגלל ש"הם" לא רוצים אותו - אם היית רוצה מספיק בעצמך, לא היית מתווכח איתי על זה בכלל, היית מנסח הסכמים ודורש וויתורים משני הצדדים עד יום מותך, או עד שאחד מהם היה מתקבל.