איך מגיעים

מסטולון

New member
קודם כל תודה רבה.

אני שמח שהבנת אותי. המממ, האמת שלי לא איכפת, אבל אמא שלי לא רוצה שאני אקח אוטובוס, היא רוצה שאני אקח מונית וגם לדעתי זה ביזבוז כסף=\ ולפני שתתחילו להעלות השערות מוזרות לגבי זה, אז אני עתודאי - ואמא עדיין קובעת פה ושם אז ככה ש... בקיצור תודה=]

anabioein

New member
לא משהו אישי, אבל גם בתור רופא תשאל

את אמא מה לעשות?????

מסטולון

New member
אם היא משלמת אז כן=]

ועכשיו ברצינות. אני ילד בן 18 שגר בבית אז לפעמים צריך עוד להקשיב לאמא פה ושם. ועל שאלתך אני אתן לך לענות עליה לבד.

מסטולון

New member
תגובה.

לא יזיק אם תקראי את השאלה ששאלתי, ואני מצטער שאני אומר את זה בטון מזלזל אבל ככה את פנית אלי. אני שאלתי בכלל כמה עולה מונית עד לקמפוס, לא שאלתי על אוטובוס.

מצטערת אם השתמע זלזול ממה שכתבתי

כן קראתי את השאלה שלך, ופשוט לא ראיתי סיבה לקחת מונית, אז הפניתי אותך לשרשור השני. עכשיו שפירטת קצת יותר, אני רואה שכן יש סיבה לקחת מונית. באמת לא מזיק להקשיב קצת לאמא מדי פעם
רק בקשה אחת קטנה: בלהסתכל בפורום לפני ששואלים משהו, לא התכוונתי רק לזה שאולי יש תשובה לשאלה שלך, אלא גם לזה שאולי יש שרשור בנושא של השאלה שאליו אתה יכול לשרשר את השאלה שלך. כל שרשור חדש דוחק שרשורים אחרים למטה, וחבל.

מסטולון

New member
מסתבר שאני יכול להגיע רק למרכזית

אין קו מב"ש לאחת התחנות האחרות. אז.. כמה עולה מונית מהמרכזית עד לקמפוס? תודה=]

dorin276

New member
פחות מ-10 דק' הליכה ביום חם! ../images/Emo8.gif

ובשתי דרכים: 1. לצאת מתחנת הרכבת, לעלות על הגשר, לצאת מהקמפוס דרך שער מדעי החיים, לעבור את הכביש ולהיכנס לפקולטה. 2. לצאת דרך הכביש (לא על הגשר), ואז ימינה, לעבור את מרכז הספורט, לחצות את הכביש לכיוון דרום ואז ללכת עוד 50-100 מ' לכיוון מערב עד לשער הכניסה לפקולטה. אני חושבת שהדרך הזו קצרה יותר.

תודה רבה לך על התשובה.

אני אבחר בדרך 1, מעניין אותי לראות מה זה הקמפוס השוקק חיים שכולם מדברים עליו...

dorin276

New member
בבקשה

דרך 1 מעבירה אותך דרך חלק קטן של הקמפוס (יש שם בנייה והאקשן האמיתי מרוחק משם כרגע)... כדי לראות את ה"חיים השוקקים" בפעולה מומלץ לחצות את הכביש בחזרה אחרי הראיון ולקנות משהו לאכול ב"קרנף", להסתובב בבית הסטודנט וכמובן לשבת בדשא (מה שבעיקרון לא אמור להיות לנו הסטודנטים זמן אליו!).

itsish

New member
תודה!

ד"א אני בן :) קו 380 עוצר בדיוק באוניברסיטה? קשה משם להגיע לפקולטה לרפואה?

litallit

New member
אני מקווה שזה לא מסובך מידי להגיע

לשם מהרכבת...אף פעם לא הייתי באזור...

למעלה