איך מגיעים

nis original

New member
לגבי הרכבת

אני תכננתי לנסוע ביום הראיון ( 9 ביוני) ברכבת וכשהגעתי לתחנה, נאמר לי שאין רכבות לב"ש. וכשביררתי, נאמר לי שמתבצעות עבודות כך שאין רכבות לקריית גת, ב"ש, ודימונה. אל התחנות הללו הנסיעה מתחילה ומסתיימת בתחנת לוד. אז כדאי כמובן לקחת אוטובוס.

gina007

New member
עוד משהו על הרכבת

צריך לקחת בחשבון שהרכבת ביום ראשון מאחרת כמעט תמיד ומגיעה לבאר שבע באיחור ממוצע של 15 דק' עד 40 דק' ולפעמים אפילו יותר... מנסיון של שנה וחצי בערך עם הרכבת הזאת ובכלל רכבות...

DR ART

New member
כבר שאלתי את זה,אולי הפעם יענו לי..

אתם יודעים באיזה סדר ניכנסים לראיון? מי שמגיע ראשון, או לפי שעות שניקבעו?

איך מגיעים../images/Emo35.gif ../images/Emo73.gif../images/Emo61.gif

שאלות על דרכי הגעה לראיונות ומיונים נא לשרשר לכאן.

mmm wondering

New member
שלום...אולי למישהו יש מושג איך

מגיעים לתל-השומר מהאוניברסיטה (או ממעונות איינשטיין)?? אם אני צריבה להיות שם לפני 7:45? תודה

dimiorr

New member
קו 45 של דן

לפי האתר שלהם, למרות שהוא מגיע אל מחוץ לשער המזרחי ולא נכנס פנימה. גם אני בדקתי, למרות שאני מגיע מחר בבוקר דרך רכבת צפון. בהצלחה!

כמו שאמרו, קו 45

אבל לפי מה ששמעתי, הוא עושה הרבה סיבובים ודי סיוט לנסוע בו, אז אולי שווה לברר על אוטובוס אחר, אולי מרכבת מרכז או תחנה מרכזית, כמו שכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=79655792 כמו שראית, יש שרשור די גדול על דרכי הגעה, אז שרשרתי את השאלה שלך אליו. בפעם הבאה תשרשרי בעצמך בבקשה, זה יקל על כולנו.

מרכבת מרכז יש את 64, שהרבה יותר

נוח, 45 באמת עושה הרבה סיבובים (עם זאת השתמשתי בהם כשנסעתי למחנה תה"ש ולא לבי"ח, כך שאני לא בטוח)

itsish

New member
../images/Emo53.gifושוב נשאלת השאלה איך מגיעים?

הפעם מת"א לירושלים...

קו 480 מרכבת מרכז

50 דקות ואתה בתחנה מרכזית. משם יש אוטובוסים לכל הקמפוסים של האוניברסיטה.

למעלה